- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
-
- Konu Sahibi Maina Sipsi
panik atak olabilir , doktora görünmen en kesin çözümün olacaktırYakın zamanda başıma kötü bir olay geldi.Duydugum sey karsısında bir an iyi düsünemedim yani bir sey düsündügümü hatırlıyorum ve o an bana cok mantıklı gelmisti oysaki cok mantıksız.5 saniye sonra gözlerim dönmeye basladı gibi oldu sanki bayılıcaktım.Gözlerim karardı.Kalbim hızlı hızlı attı ben cok hızlı nefes alıp verdigimi hatırlıyorum.
Birde cok iyi bi sekilde ellerimin karıncalandıgını hatırlıyorum.
Cok korktum bir daha olur mu acaba nedir bu?Başıma hiç böyle bir şey gelmedi daha önce
Yasayan biri vardır belkikötü bir şey derken neydi acabave biz nerden bilelim bunu dr lere sor bence
Yok aslında benimde aynı sekilde bir tartısma falan oldugunda heyecanlanırım birden hatta ikidebir yüzüm kızarır aynı dediginiz gibi olurum.Olay karsisinda vermis oldugunuz tepki olabilir
Sahit oldugunuz olay sizi fazla mi uzdu ?
Mesela ben tartisma ve yuksek ses duydugumda aniden kalp atislarim hizlanir.. elim ayagim bosalir..
Sizinkide boyle bi durum mu ?
Doktora gittim ritimlerimde bozukluk cikti dengesiz yani..
Yasayan biri vardır belki
Olay önemli değil aslında sadece bir daha böyle üzülecegim bir sey olursa bu gibi bir durumla karsılasır mıyım ya da daha kötüsü olur mu sorum bu daha önce yasamadıgımdan korkuttu biraz benikonun çok açıklayıcı olmuş hemen bir beyin fırtınası yapıcaz şimdik bekle
Dogru söylüyorsun tesekkürlerolmaz mı tabiki vardır ama herkesin verdiği tepki farklı olur yada o an vücutta yarattığı etki farklı olur o açıdan dedim.
dr ye git diye
bende üzülsem baş ağrım ve kalp atışım hızlanır nefes almakta zorlanırım.
belki daha azını yaşarsın belki daha çoğunu bu o olaya bakış açın ve algılamanla ilgili bir durumOlay önemli değil aslında sadece bir daha böyle üzülecegim bir sey olursa bu gibi bir durumla karsılasır mıyım ya da daha kötüsü olur mu sorum bu daha önce yasamadıgımdan korkuttu biraz beni
Beni çok üzen ya da kızdıran bir olay yaşadığımda bana da oluyor. Nefes alışım hızlanıyor sonra da ellerim ayaklarım uyuşuyor kalıyorum öyle nefes de alamıyorum. Ne zaman olacağını da kestiremiyorum ama çok kez yaşadım. Bunun için psikoloğa görünmek gerek ama hep başka şeylere öncelik veriyoruz işte.Yasayan biri vardır belki
cnm bende hamilelikte ilk yaşamıştım.kv ile bir tartışmamız oldu o an ellerimi ayaklarımı hissetmedim eşimin kucagında yıgıldım resmen.bayılacak gibiydim bir süre tartışma vs olunca yaşadım bunu.ama şimdi geçti hissizim tam aksine hiçbir tepki vermiyo vücudum :)
Aynen oyle cok haklısınızBeni çok üzen ya da kızdıran bir olay yaşadığımda bana da oluyor. Nefes alışım hızlanıyor sonra da ellerim ayaklarım uyuşuyor kalıyorum öyle nefes de alamıyorum. Ne zaman olacağını da kestiremiyorum ama çok kez yaşadım. Bunun için psikoloğa görünmek gerek ama hep başka şeylere öncelik veriyoruz işte.
Tekrar olup olmayacagına burda yasarsın ya da yasaMAzsın cevpalarına göremi karar vericeksin:) bi dur bakalım bida bişey görürsen aynısı olursa demekki yaşıcakmişsin:) öylesinemi konu acıyosunuz??
Hahahaha cok merak ettim ama simdi cok tesekkür ederimYaw konunu görünce aklıma geldi
ben dün sana epey özenmiştim yahu
nazar mı ettim
bir yerde bir yazına ama inan şu an hatırlamıyorum nickini hatırladım
bir nazar duası oku bence haha biliyorum komik ve saçma gibi ama
ben de okuyayım yahu
ay ne tatlısınHahahaha cok merak ettim ama simdi cok tesekkür ederim
İyi niyetli insanın nazarı degmez