Bir daha olur mu?

Maina Sipsi

Night is still young.
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
Yakın zamanda başıma kötü bir olay geldi.Duydugum sey karsısında bir an iyi düsünemedim yani bir sey düsündügümü hatırlıyorum ve o an bana cok mantıklı gelmisti oysaki cok mantıksız.5 saniye sonra gözlerim dönmeye basladı gibi oldu sanki bayılıcaktım.Gözlerim karardı.Kalbim hızlı hızlı attı ben cok hızlı nefes alıp verdigimi hatırlıyorum.
Birde cok iyi bi sekilde ellerimin karıncalandıgını hatırlıyorum.
Cok korktum bir daha olur mu acaba nedir bu?Başıma hiç böyle bir şey gelmedi daha önce

Olay karsisinda vermis oldugunuz tepki olabilir

Sahit oldugunuz olay sizi fazla mi uzdu ?

Mesela ben tartisma ve yuksek ses duydugumda aniden kalp atislarim hizlanir.. elim ayagim bosalir..

Sizinkide boyle bi durum mu ?

Doktora gittim ritimlerimde bozukluk cikti dengesiz yani..

panik atak olabilir , doktora görünmen en kesin çözümün olacaktır

Yok aslında benimde aynı sekilde bir tartısma falan oldugunda heyecanlanırım birden hatta ikidebir yüzüm kızarır aynı dediginiz gibi olurum.

konun çok açıklayıcı olmuş hemen bir beyin fırtınası yapıcaz şimdik bekle
Olay önemli değil aslında sadece bir daha böyle üzülecegim bir sey olursa bu gibi bir durumla karsılasır mıyım ya da daha kötüsü olur mu sorum bu daha önce yasamadıgımdan korkuttu biraz beni

Olay önemli değil aslında sadece bir daha böyle üzülecegim bir sey olursa bu gibi bir durumla karsılasır mıyım ya da daha kötüsü olur mu sorum bu daha önce yasamadıgımdan korkuttu biraz beni
belki daha azını yaşarsın belki daha çoğunu bu o olaya bakış açın ve algılamanla ilgili bir durum

Yasayan biri vardır belki
Beni çok üzen ya da kızdıran bir olay yaşadığımda bana da oluyor. Nefes alışım hızlanıyor sonra da ellerim ayaklarım uyuşuyor kalıyorum öyle nefes de alamıyorum. Ne zaman olacağını da kestiremiyorum ama çok kez yaşadım. Bunun için psikoloğa görünmek gerek ama hep başka şeylere öncelik veriyoruz işte.

cnm bende hamilelikte ilk yaşamıştım.kv ile bir tartışmamız oldu o an ellerimi ayaklarımı hissetmedim eşimin kucagında yıgıldım resmen.bayılacak gibiydim bir süre tartışma vs olunca yaşadım bunu.ama şimdi geçti hissizim tam aksine hiçbir tepki vermiyo vücudum :)

Gecmis olsun tesekkür ederim yorum icin :)

Aynen oyle cok haklısınız

Tekrar olup olmayacagına burda yasarsın ya da yasaMAzsın cevpalarına göremi karar vericeksin:) bi dur bakalım bida bişey görürsen aynısı olursa demekki yaşıcakmişsin:) öylesinemi konu acıyosunuz??

Tekrar olup olmayacagına burda yasarsın ya da yasaMAzsın cevpalarına göremi karar vericeksin:) bi dur bakalım bida bişey görürsen aynısı olursa demekki yaşıcakmişsin:) öylesinemi konu acıyosunuz??

Hayır belkide bir hastalık baslangıcıdır?Belki birisi bir sey söyler ilgimi çeker?Belki bir ismi vardır belki arastırırım belki ilacı vardır? Adı panik ataktır ya da baska bir seydir bilgilenirim ona göre bir seyler degistirebilirim kendimde?Cünkü zaten heyecan sorunu yasıyorum.Korktum ve insanların yorumlarını yasayanların yorumlarını almak istedim.Konu acarım bana onemli gelen bir seyi yazarım.Belki yanlıs yorumlar düzeltirim.Bilmiyorum bence beni ilgilendirir.Sizi ilgilendirmiyorsa da yorum yapmazsınız :)
Tesekkürler

Yaw konunu görünce aklıma geldi
ben dün senin söylediğin bir şeye epey özenmiştim yahu
nazar mı ettim
bir yerde bir yazına ama inan şu an hatırlamıyorum nickini hatırladım
bir nazar duası oku bence haha biliyorum komik ve saçma gibi ama
ben de okuyayım yahu

Hahahaha cok merak ettim ama simdi cok tesekkür ederim
İyi niyetli insanın nazarı degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…