Bir daha olur mu?

Kullandığın ilaçlar varsa onların yan etkiside olabilir ben ilaçlarımı yeni kullanmaya başladığımda bir kaç kez panik atak geçirmiştim belki öyledir :KK51:

BENDE YAŞADIM NEFES ALAMAMA, KALBİN HIZLI ÇARPMASI, BAŞ DÖNMESİVE EL VE AYAKLARDA KARINCALANMA KALP KRİZİ SANDIM FAKAT PANİK ATAK KRİZİYMİŞ. PANİK ATAĞIN İLERMEDEN PSİKİYATRİYE GÖRÜNMEN TEDAVİ AÇISINDAN DAHA İYİ OLUR. GEÇMİŞ OLSUN.

BENDE YAŞADIM NEFES ALAMAMA, KALBİN HIZLI ÇARPMASI, BAŞ DÖNMESİVE EL VE AYAKLARDA KARINCALANMA KALP KRİZİ SANDIM FAKAT PANİK ATAK KRİZİYMİŞ. PANİK ATAĞIN İLERMEDEN PSİKİYATRİYE GÖRÜNMEN TEDAVİ AÇISINDAN DAHA İYİ OLUR. GEÇMİŞ OLSUN.

Sizede gecmis olsun tesekkür ederim siz gittiniz mi peki?
Kullandığın ilaçlar varsa onların yan etkiside olabilir ben ilaçlarımı yeni kullanmaya başladığımda bir kaç kez panik atak geçirmiştim belki öyledir :KK51:
İlac kullanmyıorum ki :S

evet gitti tedavi oldum 6 ay en önemlisi bu hastalığın varsa oınu yakından tanımak ve böle durumlarda olabnildiğin kadar sakin kalmak ama tavsiyem çok ilerlemeden git ne kadar erken teşhis edersen hem ilaçların ağır olmaz hemde hastalığın tekrarlama riski az olur

panik atak geçirmişsiniz muhtemelen, tekrarlarsa bir doktora görünün.. geçmiş olsun :)

X