kıslar durun bir dakka kısssssssss ben size rüyamı anlatayım dün gece saat 1 de yattım aşırı idrar sıkışmasıyla 4,30 da uyandım yalnızzz uyanmadan önce rüyamda hamileydim ama doğumum yaklaşmış böyle inşaat alanları filan gördüm çok iyi hatırlamıyorum ama neyse hamileymişi ama bir idrar geliyo sıkıştırıyo rüyamda güya ikide bir wc ye gidiyorum yapıyorum ama gene geliyor sıkışıyorum çok kötü oluyor güya neyse eltime diyorum ki ayla abla benim doğumum yaklaştı heralde ki ben idarara çok sık çıkmaya başladım böyle bi bakıyorum suyum geliyor filan (merak etmeyin uyandığımda altıma etmemiştim :)))))) ) öyle rüyalar gördüm birden uyandım çok sıkışmıştım hanki iki gündür sıkışık gibiydim ki geçen ay da bu ayda yumurtlamamdan sonra bu sık sık idrara çıkma olayı oluyor ama böğürlen kökü aynı zamanda idrar sökücüdür
kuzu kız ne diicem bu sık idrara çıkmak yumurtlamadan sonra oluyo demişsin ya sık idrara çıkma olup kasıklar ağrıyınca yumurtladığını mı gösteriyo şayet ööleyse ben bu ay yumurtladım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 benim bu aralar adet olmam lazım eğer ilaçların düzene sokması devam ediyosa geçen ay bu gün olmuştum bakalım ne zaman olucam bu ay gamyoncuiremsu
sekerim iyi seylere yor ıyı olsun.Ama bana kalırsa bılıncaltı bu..çünkü buarda da dun falan hep cok sıkıstıgını ıdrara çok çıktıgını yazıyordun..gun ıcınde cok fazla dusunulen ve konusulan sey ruyada gorulur genelde..Ama tabii bi işaret de olabılırrr..hani çatır çatır mevzusuna 9 ay kalmış olabılırr....
ayferrr 29 24.09.2009 yumurtalık tembelliği(zaman zaman) eşine keçiboynuzu 23.10.2009 ilaç yok) yumurtlama düzensiz tesbihe başlanacak
evet canımcım sen şimdi yumurtlamak için ne yaptın madem yumurtlama tembelliğin oluyor süllleee bakalım :)
ayferrr 29 24.09.2009 yumurtalık tembelliği(zaman zaman) eşine keçiboynuzu 23.10.2009 ilaç yok) yumurtlama düzensiz tesbihe başlanacak
evet canımcım sen şimdi yumurtlamak için ne yaptın madem yumurtlama tembelliğin oluyor süllleee bakalım :)
kuzucum onu sana alpy yazmamısmıydı ayfer demişşin
sahi ya bana nıye sordukı bu kuzucuk sımdı pat dıye dedım lısteyı tek tek kontrol etmeye mı başladı kım naptı bakımm hmmmm..bak doverım senı bıse yapmadıysan..iç bakıyım böğurtlenını...hee kızcam ama. corap gıy ayagınasırnaşık şeysırnaşık şey
sekerim iyi seylere yor ıyı olsun.Ama bana kalırsa bılıncaltı bu..çünkü buarda da dun falan hep cok sıkıstıgını ıdrara çok çıktıgını yazıyordun..gun ıcınde cok fazla dusunulen ve konusulan sey ruyada gorulur genelde..Ama tabii bi işaret de olabılırrr..hani çatır çatır mevzusuna 9 ay kalmış olabılırr....
Ayfer yumurta tembelliği nasıl oluyor yaa yani yumurta oluşmuyo mu??
aycanisacım kuzunun bu aralar yoğun tempodan başı dönüyo ondan bence e kolay mı gece gündüz yoğunluğumuz var :roflol:
sahi ya bana nıye sordukı bu kuzucuk sımdı pat dıye dedım lısteyı tek tek kontrol etmeye mı başladı kım naptı bakımm hmmmm..bak doverım senı bıse yapmadıysan..iç bakıyım böğurtlenını...hee kızcam ama. corap gıy ayagınasırnaşık şeysırnaşık şey
ayy kıslar iyice sapıttım mı ne anam siz bana bakmayın kıs ben iyice bunadım kısssssss :roflol::roflol::roflol::roflol:
aşk olsun yaaa :roflol::roflol::roflol: ama varya süperiz kıslar maaşallah ya nasıl bir moral kaynağıyız birbirmize valla
varya bende daha neler var da arap atı gıbı sonradan açılırım ben..bakmayın kırıp gecırırım ortalıgı da ..arada cıddı mevzuları ku-onusunca yerı gelmeyebılıyo esprikin:)))
Girdiğim ortamı gulmekten yarmadan çıkmam Allahıma binnn şükür...
Allahta seni güldürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?