kıslar durun bir dakka kısssssssss ben size rüyamı anlatayım dün gece saat 1 de yattım aşırı idrar sıkışmasıyla 4,30 da uyandım yalnızzz uyanmadan önce rüyamda hamileydim ama doğumum yaklaşmış böyle inşaat alanları filan gördüm çok iyi hatırlamıyorum ama neyse hamileymişi ama bir idrar geliyo sıkıştırıyo rüyamda güya ikide bir wc ye gidiyorum yapıyorum ama gene geliyor sıkışıyorum çok kötü oluyor güya neyse eltime diyorum ki ayla abla benim doğumum yaklaştı heralde ki ben idarara çok sık çıkmaya başladım böyle bi bakıyorum suyum geliyor filan (merak etmeyin uyandığımda altıma etmemiştim :)))))) ) öyle rüyalar gördüm birden uyandım çok sıkışmıştım hanki iki gündür sıkışık gibiydim ki geçen ay da bu ayda yumurtlamamdan sonra bu sık sık idrara çıkma olayı oluyor ama böğürlen kökü aynı zamanda idrar sökücüdür
sekerim iyi seylere yor ıyı olsun.Ama bana kalırsa bılıncaltı bu..çünkü buarda da dun falan hep cok sıkıstıgını ıdrara çok çıktıgını yazıyordun..gun ıcınde cok fazla dusunulen ve konusulan sey ruyada gorulur genelde..Ama tabii bi işaret de olabılırrr..hani çatır çatır mevzusuna 9 ay kalmış olabılırr....