- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
ablaaa sol kasığıma acayip bi ağrı girdi ben böyle bi ağrı görmedimm ölüyom sankii .. ilacın etkisi olabilirmii.. acayip kötüyümm...çok kötü bi ağrı buumafoldumbensenağlamaKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, alpy, aycanisa, ayferrrr, evindarkece+, sumeyrat, yarence06
günaydın kıslar herkese günaydın canlarım topiğimizin gülleri , minik kuşları da var tabi güzel anne adayları umutlu anne adayları sonuna kadar direneceğiz değilmi allahım umudumuzu kırmasın hiç bir zaman
ablaaa sol kasığıma acayip bi ağrı girdi ben böyle bi ağrı görmedimm ölüyom sankii .. ilacın etkisi olabilirmii.. acayip kötüyümm...çok kötü bi ağrı buumafoldumbensenağlama
gunayın kızlar
bakalım buyumeyen yumurtalar ne alemde bugun tekrar kontrole gıdıcem hayırlısı
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, alpy, aycanisa, ayferrrr, evindarkece+, sumeyrat, yarence06
günaydın kıslar herkese günaydın canlarım topiğimizin gülleri , minik kuşları da var tabi güzel anne adayları umutlu anne adayları sonuna kadar direneceğiz değilmi allahım umudumuzu kırmasın hiç bir zaman
kızlar sümeyrat arkadası tanıyan var mı srekli burda ama yazdıgını hiç görmedim
kızlar sümeyrat arkadası tanıyan var mı srekli burda ama yazdıgını hiç görmedim
4 ilaç oldu abla bilmiyorumm valla ağrıdan ter boşalıyo valla bendennn.ilaç hemen bu kadar etki etmez ki ağrıda yapmaz sadece adet olmanı sağlar canım hatat bu tür ilaçları kullandığında adetin geldiği zaman çok sancıda çekmezsin hem ama gerçi sen 5 aydır olmuyorsun bu çok uzun bir zaman yani bazı pko lular ilacı bitirip 10 gün beklerler 10 günün sonunda bile gelir ama sana hemen etki edebilir ama bu kadar hemen değil en fazla 3 ilaç filan içtin sanırım dimi canım
kendimide çok sıcak tutuyorumm pantlonumun altına tayt bile giydim. artı gece yatarken bile çorap giyiyorumm.. bilmyiorumm acayip ağrıyooevin bak havalar çok kötü kendini sıcak tutman lazım üşütmemeye dikkat et
yaw aycanısa bız yazıyoruz da noluyokı bak hala bana cevap veren olmadıCADIARZU
yaw aycanısa bız yazıyoruz da noluyokı bak hala bana cevap veren olmadıCADIARZU
canım hayırdır bişimi yazdında görmedik acaba :sm_confused:
4 ilaç oldu abla bilmiyorumm valla ağrıdan ter boşalıyo valla bendennn.
kendimide çok sıcak tutuyorumm pantlonumun altına tayt bile giydim. artı gece yatarken bile çorap giyiyorumm.. bilmyiorumm acayip ağrıyoo
boşver sekerım..gaz verdım tum topıge ama tınlamadınız benı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynen sol tarafım çok ağrıyoo.valla aynı saaatde çıkacam bu haftaalık.. napimm abim yok bana kaldı dükkan.-tatlicadiarzu-canım adet olacaksın o zaman sen 5 ay oldu yani kolay değil benimde geçen ay çok ağrım oldu özelliklede sol tarafım bugün kaça kadar çalışıyorsun sen eve gidince güzel dinlen yat
kıslar durun bir dakka kısssssssss ben size rüyamı anlatayım dün gece saat 1 de yattım aşırı idrar sıkışmasıyla 4,30 da uyandım yalnızzz uyanmadan önce rüyamda hamileydim ama doğumum yaklaşmış böyle inşaat alanları filan gördüm çok iyi hatırlamıyorum ama neyse hamileymişi ama bir idrar geliyo sıkıştırıyo rüyamda güya ikide bir wc ye gidiyorum yapıyorum ama gene geliyor sıkışıyorum çok kötü oluyor güya neyse eltime diyorum ki ayla abla benim doğumum yaklaştı heralde ki ben idarara çok sık çıkmaya başladım böyle bi bakıyorum suyum geliyor filan (merak etmeyin uyandığımda altıma etmemiştim :)))))) ) öyle rüyalar gördüm birden uyandım çok sıkışmıştım hanki iki gündür sıkışık gibiydim ki geçen ay da bu ayda yumurtlamamdan sonra bu sık sık idrara çıkma olayı oluyor ama böğürlen kökü aynı zamanda idrar sökücüdür
aynen sol tarafım çok ağrıyoo.valla aynı saaatde çıkacam bu haftaalık.. napimm abim yok bana kaldı dükkan.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?