- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
hay yaşa sen ayşecimm yaa ayşe bu ne diyoo kızzz....canım benim sen anne olacağına inan,duanın gücüne inan,
çünkü inanmak başarmanın yarısıdır,inancını kaybettiğin an herşeyini kaybedersin
hemen öle kürleri bırakmakda neymişşşşklava:
çabalamaya devam,listedende çıkmana izin vermiyoruz,hamile kalana kadar bizimlesin kaldıktan sonrada kovarız:roflol:
güle güleeee yolda dikkat et kendine gözel hatunsun :)))neyse kızlaar en eve gidiiyomm hava kararmadann yarın boll booll görüşürükk hadinn öpüldünüzz. size iyi akşamlar...... gecede başarılarr :)):
canım benm daha 2,5 yıllık evlisin millet evlenince 4-5 yıl kendileri isteyerek bebek yapmıyo benim çevvremde 10 yıl 15 yıl çocuğu olmayanlar var gitmedikleri doktor yapmadıklar şey kalmamış şu an kadın tüpbebekle hamile
umudunu yitirseydi o yitirirdi dile kolay 15 yılll....
herşey yaşıma göre ağır geliyor demişsin
benim yerime koy kendini teyzemin oğluyla evlendim herkez ayyy çocuğun özürlü olur niye evlendin dediler hamile kaldım çocuğum sapasağlamdı doğdu doğduktan sonra basit bi nedenden öldü ve ben bunları 19 yaşımda yaşadım benim içinde ağır değilmi sence
bunları sana sölememin nedeni kendinden daha kötü durumda olanları sana hatırlatmak
sen aslında doğru bi karar almışsın artık sen ben veya hepimiz bu çocuk fkrine odaklanmaktan vazgeçelim rabbim ol dediği zaman olacak kafamıza takktıkça sağlığımızdan oluyoruz
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Uyguladığı kürler|beklenen adet tarihi |kullandığı ilaçlar| ovülasyonla ilgili | Dualar
1|kuzunaz|25 | 26.09.2009 |polikistikover |hayıt kapsülü (agnucaston), polenbal, tarçınçörekotu, bal, böğürtlen kökü| belirsiz |glucophage-folic plus-carvital(b12-b6-folicasid bitkisel) | ovülasyon testine başlayacak| 4444 tefriciye ,41 yasin,tesbihler
2|yasemin-66 | 30|14.09.2009|sebepsiz-bebeklerin kalbi duruyor |ba tarçın çörekotu karışımı |09.10.2009 |zinco-s,folbiol,bebe aspirini ve b vitamini | yumurtlama düzenli|4444 tefriciye ,41 yasin,tesbihler
3|alpy| 28|17.09.2009|polikistikover|soğan kürü-eşine keçi boynuzu kürü|belirsiz|glucophage,folik asit |dr tarafından takip yapılacak |meryem süresi,41 yasin ve 4444 tefriciye başlayacak
4|aycanisa |21|23.09.2009|tüp tıkanıklığı|adaçayı yağı,süt ve maydonoz buharı,arslan pençesi çayı| belirsiz|ilaç kullanmıyor |ovülasyonu düzenli gerçeklerşiyor | 500 yasin, tesbih , 4444 tefriciye başlayacak
5| yavruceylan|29|28.09.2009 |polikistikover|böğürtlen kökü kullanıyor|26.10.2009|folbiol|şu an düzenli adetten dolayı düzenli kabul ediyoruz |41 yasin okudu ve tesbihe devam ediyor
6|prlanta|21|10.10.2009|sorun yok|baltarçınpolençörekotu karışımları ve böğürtlen kökü kullanacak|08.10.2009|klomen ve çatlama iğnesi kullandı şimdiye kadar |düzenli yumurtluyor|41 yasin ve 4444 tefriciyeye başlayacak
7|aymes|27 | 27.09.2009|erkek infertilitesi|şu an kür uygulamıyor| 25.10.2009|şu an ilaç kullanmıyor | düzenli yumurtluyor | 41 yasin,meryem suresi ve tasbihlere başladı
8|bulut83|27|26.09.2009|sebepsiz infertil|şu an kür kullanmıyor |25.10.2009 |şu an ilaç kullanmıyor |yumurtlama normal | 41 meryem suresi okundu-tilavet surelerine başlayacak
9|Eti_puf|27|06.10.2009|spermiyogram düşüklüğü (eşte)-yumurtlama bozukluğu|keçiboynuzu (eşe) -baltarçın ve süt buharı | 06.11.2009 |ilaç kullanmıyor|yumurtlama düzensiz|4444 tefriciye okundu
10|ayferrr|29| 24.09.2009|yumurtalık tembelliği(zaman zaman)|eşine keçiboynuzu |23.10.2009|ilaç yok)|yumurtlama düzensiz|tesbihe başlanacak
11|esengülüm|23| belirtilmedi|polikistikover ve eşte morfoloji ve hareket problemi|eşine keçiboynuzu kürü ce evicap vitamin |07.10.2009|glucophage|belirtilmedi|meryem suresini okuyor
12|Kelebekafyon|22| 22.09.2009|eşte varikosel(ameliyat)|eşine çakşırotu kürü uyguluyor kendi böğ. kök. başlayacak |19.10.2009|ilaç kullanmıyorlar|yumurtlama düzenli|41 meryem süresi okuyacak
13|zeyn77|32| 11.09.2009|yumurtlama bozukluğu ve eşte sperm azlığı|baltarçınçörekotu karışımına başlayacak eşi için panax ginsengi macunu kullanıyor |15.10.2009|klomene başlayacak|ovülasyon testi ile takip edecek|tesbihe başladı
14|ayse.20|20|25.09.2009|yumurtlama bozukluğu-tembelliği|balpolenarısütü karışımı+3 çeşit ot kullandı |25.10.2009|klomen+estrofem|ilaçsız ovülasyon gerçekleşmiyor|7 gün oruç+ya şafi tesbih
15|lonelines|26|29.09.2009|eşte sperm düşüklüğü |keçi boynuzu kürü (eşi kullanıyor) kendisi incir kürü btç karışımı adaçayı yağı ve maydonoz buharı kullandı daha önce |27.10.2009|evicap,çinko,klomen,ace plus selenyum(eşi kullanıyor)|ovülasyon düzenli(3 ay ovülasyon testi ile takip etti)|4444 tefriciye-41 meryem okudu-ramazanda 7 gün oruç açarken yabari-yahalik-ya musavvir okunmuş suyla oruç açtı namazlardan sonra ya evvelü tesbih ediyor
16|bubus|belirtilmedi|belirtilmedi|yumurtlama sorunu|eşi keçi boynuzu pekemzi kendisi incir yiyor|25.10.2009|klomen+pregnly çatlama iğnesi|dr. tarafından takip ediliyor|4444 tefriciye ve ayetel kürsi okuyor
17|nurdannurdan|23|07.10.2009|eşte sperm hareket azlığı ve morfoloji sorunu |kür kullanmıyor|07.11.2009|belirtilmedi |yumurtlama düzensiz|meryem süresine başlayacak
1|kayra_esk|29|05.09.2009|pko |kür kullanmıyor|05.10.2009|glucophage|yumurtlama düzensiz|500 yasin okundu
19|amor_amor|28|18.09.2009|sebepsiz infertilite|kür kullanmıyor|12.10.2009|belirtilmedi |normal|dua belirtilmedi
20|cucu|23|30.06.2009|polikistikover|tedavi sırasında hayıt tohumu kullandı |belirsiz(test için 16 ekimi bekliyor) |glukofen,folikasit ve xarmethagon|dr. tarafından takip edildi|hergün yasin okuyor 4444 tefriciyeye başlayabilir
21|adalex|25|03.10.2009|polikistikover|tedavi sırasında böğütlen kökü kullanıyor |03.11.2009(test yapıcak)|pregon iğne|dr. tarafından takip ediliyor|mübin duasına başlayacak
22|semos427|33|belirtilmedi|erken yumurta yetmezliği|saraçoğlu özel kürü-organik beslenme-balık hariç et tüketmiyor |belirtilmesi|dhea balık hapı|yumurtlama düzensiz|41 fetih süresi okudu
23|ELİFİM65|28|12.10.2009|kan pıhtılaşması yüzünden 3 düşükl|kür yok|belirtilmesi|aspirin|belirtilmedi|4444 salatı tefriciye okudu
[/table]
listemizi güncelliyorum kıslar evet kimin nesi varmış görelim gözümüzün önünde olsun listemiz değilmi bu arada cucu muz test verdi alalh hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah bebeği göbüşündedir kayracığımın lafı bu :roflol:
canım benim adımı listeden silmişsin((
tşkr ederim canım o senin güzelliğin..:kedi:güle güleeee yolda dikkat et kendine gözel hatunsun :)))
valla abla kaynattıkki ne kaynattık cucuya sinirlendik okumuştursun belki hemen vazgeçmiş gi konuştu.günaydın herkese kıslar senin adını listeden silmedim canım da kesin yine aynı şey oldu alıntı yaparken seni eklemeden önceki listeden alıntı yaptım heralde o yine karıştırdım dimi hemen düzelticem canım listeyi en son güncellediğim yerde bulacağım tekrar kıslar günaydın bu arada ayşecim iyi kaynatmışsınız bu arada ben akşam evde değildim ve işten çıkmadan öncede sitede sorun vardı girmedim
kizlar özür dilerim,yazamadim,hata verdi site mesaji gönderirken..
negatif...yine olmadi...
aklim almiyor,testte cift cizgi,kanda bisey yok...
beni listeden cikarabilirsiniz kizlar..
artik ne kür,nede tedavi olacak..dinlenmek,unutmak istiyorum sadece..
kuzunaz canim sormussun ya adet tarihimi..evet dogru o tarih..adam akilli adet göremiyorum ki...
durum bu iste canlar...hepinize tesekkürler desteginiz icin...
insallah sizlerden güzel haberler aliriz
evliliğimi ve kariyerimi sormuşsun kuzunaz. çok büyük badirelerden sonra evliliğim şimdi gayet iyi Allahıma şükürler olsun, kariyer konusuna gelince onu zaten yıllar öncesinden edinmiştim sağlama aldım artık.. maddi hiç bir sıkıntım yok ama manevi yönden kötüyüm hep yapılan kürtajların pişmanlığını yaşıyorum.. sürekli deli gibi kürtaj sayfalarını açıyorum okuyorumeğer o cahilliği yapmasaydım biri 6 yaşında diğeri 3 yaşında 2 tane çocuğum olacaktı.. çok pişmanım ve bi o kadarda korkuyorum eğer Rabbim bana ceza olarak bi daha evlat vermezse ne yaparım diyorum aslında çok inançlıyımdır ve kürtajında ne kadar günah olduğunu bilirim ki kürtaj olduğum gün kendime geldiğim andan gece yarısına kadar ağlamıştım ne yaptım diye ama yine de ikinci aptallığımıda yaptım inanılmaz hırslı bir insanımdır o zamanlar gözüm bişey görmüyordu işten başka..
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, alpy, aycanisa, ayferrrr, evindarkece+, sumeyrat, yarence06
günaydın kıslar herkese günaydın canlarım topiğimizin gülleri , minik kuşları da var tabi güzel anne adayları umutlu anne adayları sonuna kadar direneceğiz değilmi allahım umudumuzu kırmasın hiç bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?