bnde şimdi abdest aldım kuran okuyacaktım eşimde dükkandayken hepimizin için dua edecegim kızlar A llah biran önce bebişlerimizikucagımıza almayı nasip etsin
kızlar allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed bol bol da selavat getirelim peygamber efendimizden de şefaat dileyelim rabbimizden dilediklerimizi onun hürmetine isteyelim gönülden içtenlikle ki zaten bunu ne kadar içten istediğimizi hepimiz biliyoruz ki rabbimiz bizden de daha iyi biliyor rabbim ettiğimiz dualarımızı peygamber efendimiz Muhammed Mustafa s.a.v hürmetine ona olan sevgisi hürmetine kabul etsin rabbim miraç gecesi hürmetine miraçta efendimizle dizdize gelmesi hürmetine ve birbirlerine verdikleri o selam hürmetine ve o gece hediye edilen namaz hğrmetine kılınan en güzel namazlar hürmetine kabul olan en güzel namazlar ibadetler hürmetine ve efendimizle birbirlerine olan o yüce sevgi hürmetine dualarımızı kabul etsin kabul et yarabbim ya mucib
bugün çok sıkıldım kızlar...
doktor tüp bebek yapalım dedi....ben devletten raporda alamıyorum... 3 yıllık evlilik şartmış....
doktor lar tüp bebeğin maliyeti 7 milyarmış ve bu çok kötü ben 1.5 yıllık evliyim ve borçlarımız var...evimizi eşim yaptı hep kimseden destek almadan...
doktorumada söyledim doktorum doğum kontrol hapı verdi..yumurtlaıkların dinlensin dedi....
ve dinlenince önümüzdeki ay iğnelerle yumurtalıkları çoğaltmaya çalışırız dedi..
ama 2 aşılamamda negatif sonuçandı..şimdi korkuyorum sonuç ne olucak .....
günaydin kizlar
kan verdim geldim simdi...
hamilemiyim degilmiyim bugün belli olacak...
saat 4ten sonra haber verecekler...
dualarinizi esirmeyin lütfen :gitme: cok korkuyorum :sinifsinif:
noldu herkez nerde kuzu nerde beni yanlız bıraktınız aşk olsun
neyse hanımlar mübarek cuma günü biraz kuran okuyup dua etmek lazım
mübarek vaktimizi pc başında geçirmeyelim
bnde şimdi abdest aldım kuran okuyacaktım eşimde dükkandayken hepimizin için dua edecegim kızlar A llah biran önce bebişlerimizikucagımıza almayı nasip etsin
selam kizlar nasilsiniz
cucum insallah hamiledirsin
kizlar ben birsey sorucam
salati tefriciye okurken her zaman abdestlimi olmak gerekir
bazi arkadaslar abdest olmadanda salavat getirilir demislerdide
emin olmak istedim
canım merhaba ben arkadaşın annesine sordum bu konuda bilgili baya kesinlikle abdestsiz okunmaz mış besmele ile başlanıyormuş çünki ve başı kapalı ve kıbleye yönelik oturarak ihlasla yani içten çok içten okumak gerekiyormuş ki bizim kesinlikle içten olur çünki bir dileğimiz var ve bu dilek şu an en çok istediğimiz şey eğer abdestsiz ve başı açık okunabilse bende zaten okuyacağım işyerinde oturduğum yerde
oylemi canim tesekkurler bilgilendiridigin icin
bugun basladim bene okumak icin basi kapali ve abdestli okumustum
artik hep boyle devam ederim allahin izni ile ama kibleye donmemistim artik kibleye dogru oturuyum tesekkurler canim:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
ayse.20 merabalr kızlar ben yokken naptınız bende nmz kıldım cüzüm vardı onu okudum sizler için ve kendim için dua ettim ya rahmetli babannemide gördüm ruyamda galiba benden dua istiyor onada dua ettim babannem için birer fatiha okursanız sevinirim
canım kuzucum tefrciye abdestli okunacak diye bir kural yok abdestli olursa iyi olur ama olmazsada okuanabilir sonuçta o bir dua kuran ayeti değil
kızlar ben giyindim gidiyorum komşunun bebeği olmuş mevlüt okutuyo oraya gidicem belki orda edilen duaların hürmetine amin diyen dillerin hürmetine günahsız bebeğin hürmetine Allah bize bir evlat verir
görüşürz
kuzunaz cok soru olcak ama
bi defa besmele cekip mesela bi oturusta
40 tane okuyabilirmiyiz yoksa
her basladigimizda bir besmele mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?