cok sagol canim,hemen haber vericem zatenallahım yardım etsin inşallah hamilesidnir canım korkma bütün dualarımız seninle sonucundan korkma sakin ol sanırım sende uzun zamandır hamile kalmak istiyorsun bu konuda sabrıda öğrendin elbette dualarımız seninle bizi habersiz bırakma allah yardımcın olsun rabbim sen yardım et adetini geçti mi canım
Allah razi olsun canim...hadi hayırlısı inşallah hamilesindir dualarım seninle cuma vaktı kuran okumak cok sevapmıs birazdan kalkıp okuyacagım senın içinde dua edecegim:Saruboceq:
cucu dualarımız seninle canım mübarek cuma günü inşş Rabbim hakkında hayırlısını verir.
Olumsuz bir sonuç olsa bile sakın üzülme biz bu yola çıktık artık hiç bir kötü sonuç bizi yıldıramaz Allahın izniyle!
canım sorun eşindeyse neden onada kürler uygulamıyosun. meselaa keçi boynuzu kürü, bal tarçın çörekotu kürü..bununla ilgili bi ton kür varr bencee bu kürleri denemelisinn sende böğürtlenkökünü kullanırsann rabbim görür çabanızı diye düşünüyorum unutmakii herşey ondan geçer o ol der olur.. ama elinden gelenin fazlasınıda yapmalısınn benceevereliniortak
iyidir ablacım. haberlerr sendennn nasıl gidiyoo şu böğürtlen kürüü. acayip heycanlıyım varyaa annem gelsede şu kökü getirsee vallahide bu gece rüyamda gördüm böğürtlen kökünü acayip kafaya taktım ben bu köküü :):kedi:
bugün çok sıkıldım kızlar...
doktor tüp bebek yapalım dedi....ben devletten raporda alamıyorum... 3 yıllık evlilik şartmış....
doktor lar tüp bebeğin maliyeti 7 milyarmış ve bu çok kötü ben 1.5 yıllık evliyim ve borçlarımız var...evimizi eşim yaptı hep kimseden destek almadan...
doktorumada söyledim doktorum doğum kontrol hapı verdi..yumurtlaıkların dinlensin dedi....
ve dinlenince önümüzdeki ay iğnelerle yumurtalıkları çoğaltmaya çalışırız dedi..
ama 2 aşılamamda negatif sonuçandı..şimdi korkuyorum sonuç ne olucak .....
canım sorun eşindeyse neden onada kürler uygulamıyosun. meselaa keçi boynuzu kürü, bal tarçın çörekotu kürü..bununla ilgili bi ton kür varr bencee bu kürleri denemelisinn sende böğürtlenkökünü kullanırsann rabbim görür çabanızı diye düşünüyorum unutmakii herşey ondan geçer o ol der olur.. ama elinden gelenin fazlasınıda yapmalısınn benceevereliniortak
canım keçiboynuzu kürünü ara ara kullandım. ama pek etkili olmadı. bize doktor normal yolla olma ihtimali çok düşük dediği için direk tüp bebeğe yöneldik. bi de benim yaşım 31 zaman geçiyor. Bir an önce hayırlısıyla yavruma kavuşmak istiyorum Allahın izniyle....
az önce anlattım sarı akıntılarım başladı yine yumurtlamadan sonra ama az ve asla koku yok kaşıntı filan da yok böğürtlen kökünün etkisi olduğuna kesinlikle eminim
canım keçiboynuzu kürünü ara ara kullandım. ama pek etkili olmadı. bize doktor normal yolla olma ihtimali çok düşük dediği için direk tüp bebeğe yöneldik. bi de benim yaşım 31 zaman geçiyor. Bir an önce hayırlısıyla yavruma kavuşmak istiyorum Allahın izniyle....
günaydınnn kıslarrrrrr
bu mübarek gün hepimize hayırlar getirsin inşallahhh nasılsınız
tabi ben biraz geç uyandım arkadaşım aramsaydı daha uyuyacaktım,arkadaşımda sizler gibi çalışıyo bana dediki oohh kıza bak ya biz çalışalım sen ense yap:roflol:
hm iyi bakalım hadi haırlısı ablaaacımm
canım bence düzenli kullanmalısın . her akşam sabah.. havuç suyu. keçiboynuzu kürü. na,bal tarçın çörek otuu bunları bence sen düzenli kullan. bak noluyo ozmaannn....dimi kuzunaz ablaa. kuzu ablam biliyo etkisinnii..:lepi:
ohh yat kuzucum boşver yat ya keyfine bak bizim yerimizede yat
valla eşime bende pazar gününden beri keçiboynuzu kullanıyorum cinsel açıdan sorunlar vardı bir nebze olsun rahatlattı faydası oldu inanıyorumki düzenli kullandıkça daha çok faydaları olacak
kız benim eşim işten geç geldiği için yeemek ye çay için tv izle bilmem ne yap derken saat 2-3 oluyo ondan geç uyanıyom
ayyy sabah ruyamda hep yılanlarla uğraştım hayrola inşallah
Allah hayırlara vesıle etsın rüyada yılana iyi derler diye bliyorum ama
noldu herkez nerde kuzu nerde beni yanlız bıraktınız aşk olsun
neyse hanımlar mübarek cuma günü biraz kuran okuyup dua etmek lazım
mübarek vaktimizi pc başında geçirmeyelim
hayatım vallaha bende düşman diye biliyorum hayırlara yormak lazım
şimdide tabire baktım kadına çocuğa saltanaata yorulur diyor böle nereye adım atsam yılanlar vardı büyüklü küçüklü ben zaten yılandanda çok korkarımya ondan bağırıyodum kaçıyodum her yer doluydu
yoksammm her yer çocuklaamı dolup taşacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?