Kuzu senin de adetlerin düzeldi di mi bu ilacı kullanmaya başladığında.ben geçen ay 17.9 de olmuştum şimdi de belirtileri var olucam sanırım yani hiç bööle günü gününe olmazdım yaa şaşırıyorum.Acaba biz bu ilacı bırakırsak yine düzenli olma ihtimalimiz olur mu ileride(ben 1.kutuyu bitirdim 2.kutuya geçtimm)
cumanız mübarek olsun kızlarr
alpy canım bu ilacı neden kullanmadım onuda söyliyim ben şu mantıktayım ilaç sanayi silah sanayinin yavaş öldürenidir diye düşünürüm sonuçta karaciğer ve böbrekler bu ilaçtan etkileniyor diye düşünüyorum birde sürekli kullanıyorsun bu yüzden kaş yapayım derken gözüm çıkmasın diye kullanmadım ben kendi metabolizmamı sporla ve yediklerime dikkat ederek düzenlerim dedim ama yapamadım ve her gittiğim dr bana devlet hastaneside özelde glucophagı nı kullan pko da etkisi en büyük olan ilaç budur diana 35 te var ama o doğum kontrol hapı dedi bende geçen ay kullandım ilaçsız adet oldum çok güzel söktü ama böğürtlen kökündenmi bu ilaçtanmı bilmiyorum tabi
canım bu ilacın çok faydası oldu bana sen de bırakma sakın devam et,yani ben bu yaşıma kadar hiç bilmem her ay adet olduğumu 3 ay 4 ay geçtiği olurdu o derece yani,hem de ben daha ergenlik yaşlarımdan beri hep doktora giderdim doğum kontrol hapını kullandırttılar hep.Ama bu glucophage ile böğürtlen kökü hemen hemen aynı işlevi görüyo bence yani bu ilaç da rahmi güçlendirip canlandırıyo aynen böğürtlendeki gibi.bunu kullanırken destekleyici olarak böğürtleni de kullandık mı olay bitmiştir Allahın izniyle.sen zıbınını falan al bebişinin :teytey: :teytey:
Merhaba kuzunaz.
Ben de 3 yıllık evliyim. Sorun eşimde 2 kez micro denedik olmadı. 3. Tedaviye önümüzdeki ay başlıyıcam. Ben de pco yok ama merak ettim şu böğürtlen kökü bana faydalı olur mu acaba. rahmi kuvvetlendirdiğinden bahsetmişsin. Benim tedavilerimde ebriyo gelişimi falan iyi fakat embriyolar rahme tutunmuyor. bunu sağlamak için ne yapabilirim. Tabi ki her şey Allahın elinde. O ol dedikten sonra her şey olur. ben de kendi adıma bu sefer elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum....
naber minik kuş
Merhaba kuzunaz.
Ben de 3 yıllık evliyim. Sorun eşimde 2 kez micro denedik olmadı. 3. Tedaviye önümüzdeki ay başlıyıcam. Ben de pco yok ama merak ettim şu böğürtlen kökü bana faydalı olur mu acaba. rahmi kuvvetlendirdiğinden bahsetmişsin. Benim tedavilerimde ebriyo gelişimi falan iyi fakat embriyolar rahme tutunmuyor. bunu sağlamak için ne yapabilirim. Tabi ki her şey Allahın elinde. O ol dedikten sonra her şey olur. ben de kendi adıma bu sefer elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum....
Merhaba kuzunaz.
günaydin kizlar
kan verdim geldim simdi...
hamilemiyim degilmiyim bugün belli olacak...
saat 4ten sonra haber verecekler...
dualarinizi esirmeyin lütfen :gitme: cok korkuyorum :sinifsinif:
günaydin kizlar
günaydin kizlar
bugün çok sıkıldım kızlar...
doktor tüp bebek yapalım dedi....ben devletten raporda alamıyorum... 3 yıllık evlilik şartmış....
doktor lar tüp bebeğin maliyeti 7 milyarmış ve bu çok kötü ben 1.5 yıllık evliyim ve borçlarımız var...evimizi eşim yaptı hep kimseden destek almadan...
doktorumada söyledim doktorum doğum kontrol hapı verdi..yumurtlaıkların dinlensin dedi....
ve dinlenince önümüzdeki ay iğnelerle yumurtalıkları çoğaltmaya çalışırız dedi..
ama 2 aşılamamda negatif sonuçandı..şimdi korkuyorum sonuç ne olucak .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?