merhaba kuzunaz.öncelikle açtığın bu topiği daha yeni gördüm.hayırlı olsun.bi kaç sayfayı okudum gerçekten de biraz olsun ferahladım.çünkü inancın beni etkiledi.kısaca durumumdan bahsediim.bi kaç forma daha yazmıştım.çok şanssızım.eşim denizastsubayı.2.bucuk yıllık evliyiz.ilk yılı işi nedeniyle ayrı geçirdik.çünkü eşim sürekli seyirde ve ben nerdeyse yalnız yaşıorum.yalnızlığın verdiği psikoloji ve bebek istediğim halde koşulların elverişli olmayışı beni altüst etti.hiç sorma.hiç bir sorunumuz yok.gittiğimiz doktorların diyebileceği bişi yok.ben hormon testi, hsg filmi, ultrasyondan başka bişi yaptırmadım kendime.eşimde spermigram testi yaptırdı.sonuçlarımız tamamen temiz.hiçbişi yok.adetlerim düzenli.sadece rahmim tersmiş onunda hamile kalamamaya pek zararı dokunmuyormuş.klomen tedavisi filan olmadım.çünkü olabilmem için eşimin yanımda olması gerekio.bi gidio maşallah 6 ay 8 ay yok.sanırım bizim yapabileceğimiz bişi de yok.doktorlar aşılama dedi.eşimi bekliorum.ne zaman müsait olur bilmiorum.Allah'ıma dualar ediyorum.elbetteki herşeyin bi vakti zamanı vardır diorum.Ama eşimin geldiği zamanlar ya adetli oluorum yada adetim yeni bitmiş oluo.hep böyle ters zamanlarda denk gelio.bi türlü yumurtlama dönemime denk getiremioruz.kürlerini denemek isterdim ama dediğim gibi koca olmayınca sanırım pek bi işe yaramaz.içinizden sende ii bi koca bulaydın dediğinizi duyar gibiyim...ne yapayım gönül bu ota da bilmem neyede konuo.benimki ikincisi sanırım.zaten eşim hep kendini suçluo.sonuçta ikimizde psikolojikmen yıkıldık.yaklaşık 6 aydır düzgün bi ilişkimiz yok.artık kendimi tutamayıp ağlıyorum hatta şimdi bile.yapacak bişi yok...yalnızlık kaderim sanırım...Allah'ımmm!!!sen yardım et!
cnm kuzunaza yazmışsın ama bende kayra gibi dayanamadım kayra_esk in dediği o kadar doğruki rabbim nasip etmeyince kocan yanındada olsa olmaz
sen Allaha sığın kendini sıkma bu sefer bizler gibi adetlerin bozulur
sen yanlız değilsin rabbin var uzaktada olsa kocan var ve kabul edersen bizler varız bize takıl hayatını yaşa:))
bak biz burda hepbirbirimizden şakalarımızla moral buluyoruz
eşin gitmedenn önce spermini sana verse sende buzluğa koysan yumurtlama dönemin gelince enjektörle içeeri gönderirsin :roflol::roflol::roflol: