canım bende 3 gün kuıllandım yara iyileştirici antiseptik özelliği filan var adaçayı yağı değilde koyduğun pamuk yapabilir o yüzden temiz ütülü bir tülbent parçası olabilir ve hakiki zeytinyağıyla karıştırabilirsen bende bu ay zaten çoookk akıntılarım oldu belkide böğürtlen kökü söktü dedim ya adetimi ilk defa böle yaşadım
:roflol::roflol: ilahi arkadaşım ya hayırlısı olsun hadi bakalım
bende canım nasılsın var mı hamişlik
yok canım hamişlik adaçayını buay mutlaka denemeyi düşünüyorum 2ay oldu alalı daha kullanamadım adetim yarın bitecek yapıcam 1.2 kere ama yumurtlama günümdede preseed kullanıcam 3 gün eşimede keçiboynuzu yada çakşır otunu içiricem bide evitamini varmış sperm sayısını artıran bu üçünden birini aldırcam işte önümüzdeki ay bakcaz artık dahada olmassa uğraşmıcam çok sıkıldım çünkü bunun benim psikolojimi daha fazla bozmasına izin vermicem boşuna stres yaalmaz: lmaz:
Cici kızlar Allah hepinize hayırlı ise bebek versin işin dua kısmını dua topiğinde toplayabilirsiniz.
canım birde şey var bele değilde kalça altına koyarsak yastığı daha iyi olur benim hiç gelmeden beklediği zamanlarıda bilirim bir miktar bile ama çok nadir oldu o zamanda çok dikkatli ayarlamıştık pozisyonu yani arkanız dönük dizlerinizin üzerinde yüzünüz mümkünse yatağın üzerinde olursa kalça yukarda bel ve yüz aşağıda olur sonra biz böyleyken eşim dediki takla atar pozisyonda dur başının üzerinde ama bu arada ayaklarımı kaldırmıştı beni çevirdiği gibi ta kalçamdan itibaren duvara yasladı beni öylece bekledim bayada boşalmıştı ama sışarı çıkmadı tabi istediğin kadar bekle sonra kalkıp duşa filan girerken bir miktar gelir ama o arada sperm hücrelerini almış olabilir allahın izniile
birde su var ki..canım bıyolıjık açıdan ayaklarını duvara kaldırdıgın anda menı rahım agzı altına gecebılıyor buyuk oranda dolayısıyla rahım agzından ıcerı gıremeden kenarda bırıkmış oluyor.ben duvar olayına bıraz karsıyım açıkçacı.o nedenle hareketsız bır sekılde yatış pozısyonu en makulu.Rabbım öyle guzel ayarlamışkı vucudumuzu her gecen gun daha da sasırıyor ınsan.rahım agzı menının gecısıne yatar pozısyondayken ızın verecek egımdedır. o nedenle ayakları havaya kaldırmak etkıyı azaltır.
Bu arada ukalalık olarak görme sakın ama unıversıtede ınsan anatomısı okudum dolayısıyla.rahımde bır terslık soz konusu degılse bu dudurm bööledır sekerım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?