slm kızlar topiği okudum kuzunaz arkdsımın yardımcı olablcgni bilgisi olacgnı düşünerk yazıorum ben 19 gün önce düşük yaptım bebeğimi kaybettim....bu konudan fazla bahssetmek ve üzülmek istmeiorm fakt söle kısaca özetliim...ilk bebğimdi cok istdk tedavi gördmm olmdı klomen menegon kullandm olmadı...tek engel stresmiş meger tatile gittikk hamile kaldm hiçbişe denemdn kullanmdn yumurtlklarımda cok sorun yok pko fln yok strestn sorun yasıordu yumurtlklrm okdr eşimde varikosel var fakat spermler etkilendmdi....suanlık pek zararı yok...bebeğimi gelişmediği için kalp atıslrı durdugu için aldılar...
cok acı sler yasadm...şimdi içiminiice temizlenmesi çin bişe istiorum eşime keçibıynuzu uygulıcam...bebeğimin patoloji sonucunda kalıtsal ve genetik bulguya rastlanmdı...hamileliğimn 4 haftasında 39.7 ateşlendm serum minoset ve augumetin antibiyotk kullandm fkat bunla hamilelerin kullancgı ilaçlarmıs..bütün doktrlara sordum onay aldm kullandm ama yüksek ateş bebge cok zararlıymıs ileştikten 2hfta sora bebeğim öldü
bu yüzden öldüğü söylenior...ateş gelişimi yavaslattı ve öldü...ama bebğimi 7hfatalıkken gördüm kalp atısı vardı 10 gün sora öldü..9haftalık olmalyken hala 7haftalıktı..kalbi durmustu simdidden saolun..mafoldumben