olsun babane banane
işte bi kere olduk ya
valla bazen sana yazarken korkuyorum aha şöyle tabi şaka canım:tomato:
inşallah canım benim
evet bu pazartesi ben yaptırırım diger pazarteside sen yaptırırsın
birer hafta arayla halay çekeriz inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bende anne olmak istiyorum.burda kader arkadaşlarım var kardeşim gb
30 yaşındayım bugün dogum günüm
inş olur canım inşşş senin de halayını çekmek nasip olur inş.ahanda bölee bak neşenin sevdiği gibihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt sonrada bölee:teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::teytey:AYYY ARADADA BENİM HALAYIM OLSA NE GÜZEL OLURRRRhihoyyyt:sm_cool:alkisalkisalkis:dance::teytey:süprizzzzz
lmaz::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam canım okudum inşallah dua yerini bulurkıslar topiğe maşallah ta bu kadarda demedik ya yavaş olun yetişemiyorum durun sizden bişi rica edeceğim acil bir arkadaşım var adı nurten bugün 3 tane embriyo transfer edildi kıslar onun için dua istiyorum yasin okuyanalr meyem okuyanlar özelliklede onun için dua etsin lütfen kıslar hadi önce 3 ihlas bir fatiha okusun herkes ben başlıyorum
30 yaşındayım bugün dogum günüm
ben okudum canım eğer allah kabul ederse 3 ihlas 1 fatihakıslar topiğe maşallah ta bu kadarda demedik ya yavaş olun yetişemiyorum durun sizden bişi rica edeceğim acil bir arkadaşım var adı nurten bugün 3 tane embriyo transfer edildi kıslar onun için dua istiyorum yasin okuyanalr meyem okuyanlar özelliklede onun için dua etsin lütfen kıslar hadi önce 3 ihlas bir fatiha okusun herkes ben başlıyorum
kıslar topiğe maşallah ta bu kadarda demedik ya yavaş olun yetişemiyorum durun sizden bişi rica edeceğim acil bir arkadaşım var adı nurten bugün 3 tane embriyo transfer edildi kıslar onun için dua istiyorum yasin okuyanalr meyem okuyanlar özelliklede onun için dua etsin lütfen kıslar hadi önce 3 ihlas bir fatiha okusun herkes ben başlıyorum
kıslar topiğe maşallah ta bu kadarda demedik ya yavaş olun yetişemiyorum durun sizden bişi rica edeceğim acil bir arkadaşım var adı nurten bugün 3 tane embriyo transfer edildi kıslar onun için dua istiyorum yasin okuyanalr meyem okuyanlar özelliklede onun için dua etsin lütfen kıslar hadi önce 3 ihlas bir fatiha okusun herkes ben başlıyorum
tamam canım okudum inşallah dua yerini bulur
yarın 1 meryem suresi 1 de yasin okurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?