çok ilginç güzelim bende bakmıştım eltimin iki çocuğuda tutuyo ama cinsiyeti erkek belirliyo yani spermdeki x veya y kromozomu diye bu tıbben doğru canım ama :uhm:
Günaydın kızlar
dün yazdıklarınız için sağolun.evliliğimiz 3 yılı bitirdi 4 ün içinde yani sizin söylediklerinizi söyleyecek epey zamanım oldu.Artık para etmiyor.zaten artık yüzümede bişey demiyolar. beni kara listeye almışlar.
üzülürüm diye çabalamaları bile beni yıpratıyor artık.
düşünceden başıma ağrılar girdi gözümün önünü göremiyorum.bugün adet olmam lazım pek belirti de yok. umutlanmak istemiyorum...
aynen bende öyleyim sabah 8:15 de geliyorum açıyom oku oku bitmiyo akşam çok kaynatıyonuzz.günaydın ne yapayım şekerim bagımlılık yaptı bana burası sabah dükkana gelir gelmez siteyi acıyorum :roflol:
canım sana dün cevap yazmıştım ama site bozuldu bi türlü yollayamadım ben 9 yıla girdim eltim le aynı aprt da oturuyorum ve onlar 5 yıllık evliler 2 çocuğu var biri daha yeni doğdu birde aile toplantılarında halimi düşünebiliyomusun hep eksiklik hissediyosun insanların bakışlarından bile anlayabiliyosun zor çok zor biliyorum ve hamileliği doğumları çocukların bakımı derken kendimi çok yıprattığımı fark ettim artık sizde alın bi bebek diyenlere manavdan çilek mi alıp gelicez rabbim ne zaman nasip ederse o zaman alırız diyorum boşveeeeeerrrrrrrr kendini hasta etmekten başka bişey yapmıyoruz ve bizi ne kadar üzdüklerini nalamıyorlar çünküDAMDAN DÜŞENİN DERDİNDEN DAMDAN DÜŞEN ANLAR
kıslar slm ayşecim hoşgeldin erkencisin bugün dr a ne için gidiceksin canım bu arada meltemcim senin sorun neydi neden bu kadar üzülüyorsun ne olur sakin ol bende bu zamana kadar maddi anlamda fazla dr a gidemedim ama sakin ol olurmu neden bu kadar kafaya takıyorsun canım kendini üzersen ne adetin gelir nede bebişin bu arada kayracım test yapmadım yapmıcamda şimdi gidip farlutal alıcam bir an evvel adet olmam lazım çünki zeynep kamilden randevu aldım çarşamba gününe
cok haklısın kayracım bende ilk zamanlar cok takıyordum kafaya olan yıne kendıne oluyor laf soyleyenlerin agzının payını veripklava: oturuyorum simdi dediğin gibi bizi bizden baskası anlayamaz
kıslar bu arada inanın dualarınıza çok ihtiyacım var biliyorsunuz çalışıyorum işe başlayalı da 2 ay oldu ve tedaviye başlıyacağım sürekli dr a gidip gelebilirim 15 gün boyunca bunlar inşalalh işyerinde sorun olmaz gerçi eski işim gibi stresli değil çok rahat bugün patronuma dedim çarşamba günü 10,30 a randevu aldım gidebilirmiyim tabiki gidersin dedi alah razı olsun anlayışlılar inşallahta böyle olur ki beni idare edecek çok kişi var burda benim işlerim acil değil dir hiç bir zaman evrak iişliyorum oda birikse bile ne kadar zamanımı alcakki
Allah yardımcın olsun kuzucum tedavının snucu inşallah olumlu olur işyerinde sorun yaratmaz herhale saglık sonucta senin için hep dua edeceğim inşallah bu sefer kavusursun bebeğine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar bu arada inanın dualarınıza çok ihtiyacım var biliyorsunuz çalışıyorum işe başlayalı da 2 ay oldu ve tedaviye başlıyacağım sürekli dr a gidip gelebilirim 15 gün boyunca bunlar inşalalh işyerinde sorun olmaz gerçi eski işim gibi stresli değil çok rahat bugün patronuma dedim çarşamba günü 10,30 a randevu aldım gidebilirmiyim tabiki gidersin dedi alah razı olsun anlayışlılar inşallahta böyle olur ki beni idare edecek çok kişi var burda benim işlerim acil değil dir hiç bir zaman evrak iişliyorum oda birikse bile ne kadar zamanımı alcakki
benim patronumda abim olunca istediğim saatde çıkıyom valla o konuda çok şanslıyımm çarşamba günü doktora gidecem bakalmımm ne diycek.. hala adet olmadımmm.
kendi işyerin olunca daha rahatsın istediğin zaman çıkabılıyorsun ben evlenmeden önce bankadaydım çok zordu mesai içinde dısarı cıkmam simdi rahatım valla bazen diyorum tekrar bulayım bi iş diye ama yemiyo :roflol: bide tedaviye baslarsam izin falan almam zorlasacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?