çok geçmiş olsun canım bu astıma keçiboynuzu iyi geliyomuş canım hiç yaptınmı
şu elle kontrol işinide yaptım bugün geçenlerdede yapmıştım hala rahim aşağıya inmemiş adetim yaklaşmadı yani bi ilaç alıp içsem adet olsam da bir an önce tedavime başlasam ya
sakın ilaç içme ne olur ne olmaz güzelim aman bide vardır rabbimin hikmetinden sual olmaz önce testlmaz:
tamam canım önce test yaparım idrar testi ama zaten kullanacağım ilaçta farlutal olacak yani bebek olsa bişr zararı olmaz
canım çok geçmiş olsun ya birde bumu çıktı başına dikkat et önlemini al çok iyi bak kendine bu arada evet canım maalesef hasta olmadım dün işten çıkışta annemlere gittim biraz oturdum başım ağrıdı uykum geldi uyudum valla kzıyorlar bana uyuma otur muhabbet edelim diye dayanamadı uyudum bugünde eşim erken kalktı beni bırak uyuyım dedim uydum 11,30 a kadar sonra evi temizledim biraz tam oturdum kayracığım la konuşuyorduk başım öle ağrıdı öyle uykum geldiki gidip yattım sonra eşim aradı uyandım ama uyandığımda midem ve ağzımın tadı öle kötüydüki midem kazınıyordu eşim ne getiriyim dedi çiğ köfte dedim b tek canım onu çekiyor çünki şimdide valla başım ağrıyor geçmedi bir türlü ayşecim nedir bu ya
çok geçmiş olsun canım bu astıma keçiboynuzu iyi geliyomuş canım hiç yaptınmı
cnm bu çıkmadı aslında alerji belasını çocukluğumdan beri çekiyorum ama bu aralar çook azdı,aşı olmam gerekiyo ihmal ettim ilerledi astıma çevirdi
cnm vaallaha bu saydıkların hamilelik belirtisi dicemm ama testte çıkmadı biraz daha beklede kan testi yaptır,yada doktora git
tamam canım yarın olsun da yapıcaz bişiler bu arada çok geçmiş olsun tekrar ben çıkayım geç oldu baya kayracım sanada iyi geceler öpüyorum ikinizide yarın görüşürüz ayşecim sende kendine dikkat et bak havalada soğudu otur evinde çok gezme bizide fazla sensiz bırakma olurmu
Slm kızlar ya bende hamıs olmak ıstıyorum ne yapsam kı ne onerırsınız bana
Slm kızlar ya bende hamıs olmak ıstıyorum ne yapsam kı ne onerırsınız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?