kayracım benim bu halim ne olacak ayakta durunca belim arıyor ve başım çok ağrıyor
birde ne zaman kadar bu baş ve bel ağrısına katlanıcaksın güzelim ben geçenlerde baş ağrısında acillik oldum çok zor serumla ancak kendime gelebildim bu arada ben şu anda sersem gibiyim hava değişimi beni mahvetti
Ben şu iki gündür çok büyük bir bunalım yaşıyorum kızlar. ne olur bana yardım edin.
Bu konuda konuşacağım kimse yok.
Dün bir aile toplumunda çocuğu olmayanlardan bahsedildi ve ben oradayım diye farklı davranıldı.
ve ben çok alındım.
bunun yüzünden evden çıkmak istemiyorum nereye gitsem konu çocuk....bıktım bu insanların anlayışsızlıklarındanÇok üzgünüm çoook
Ben şu iki gündür çok büyük bir bunalım yaşıyorum kızlar. ne olur bana yardım edin.
Dün bir aile toplumunda çocuğu olmayanlardan bahsedildi ve ben oradayım diye farklı davranıldı.
ve ben çok alındım.
bunun yüzünden evden çıkmak istemiyorum nereye gitsem konu çocuk....bıktım bu insanların anlayışsızlıklarındanÇok üzgünüm çoook
ve ben çok alındım.
ya bırakın canım bu insanları ağızlarının payınıda çok güzel verin onların allahtan haberi yok heralde asla takmam kafama ki görmedim zaten ben çevremde yapamazlarda öle bi konu benim yanımda hatta ben hep konuşurum anlatırım onlarda hep dua ederler bana sakın üzülmeyin sakın bizim derdimiz biz yeter zaten birde çevredekileri kafaya takıpta iyicemi üzüleceğiz zaten bizim asıl düşmanımız stres o insanları lütfen takmayın ssizi üzmeyene anlayan insanların yanında olun bence
ve ben çok alındım.
kayracım ben uyudum geldim ne oluyor bana böyle anlamıyorum baş ağrısı halsizlik ve uyku birde mide kazıntısı ama iştah yok tabi acıktım bu arada eşim çiğ köfte getirecek onu bekliorum o acı ya bi tek onu canım çekiyor işte diğer şeyleri zorlukla yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?