bunu hiç bilmiyodum kuzu.doktoruma gidince bi sorayım bakiim.ama benim yumurtalar zaten çok geç cevap veriyo,klomene bile cevap vermedi,geç büyüdü düşün yani :))
ben hala adet olmadım bi olayım 3.günü gidicem nasipse bakalım.
herkese slm guzel haberı benım adıma kuzunaz vermıs benım ıcın yazdıgınız ıyı dıleklerınıze cok tesekkur ederım ben herzaman sıteye gıremıyorum suan cok muluyum ama bıraz korku karısk duygular yasıyorum aha once bı dusugum var cunku allah hayırlısını nasıp etsın ve en onemlısı allah aratmadan sızlerede nasıp etsın
herkese slm guzel haberı benım adıma kuzunaz vermıs benım ıcın yazdıgınız ıyı dıleklerınıze cok tesekkur ederım ben herzaman sıteye gıremıyorum suan cok muluyum ama bıraz korku karısk duygular yasıyorum aha once bı dusugum var cunku allah hayırlısını nasıp etsın ve en onemlısı allah aratmadan sızlerede nasıp etsın
yhaa nie kimse yok bugün pazar diemi tabeee hepinizin kocişi yanınızda benimki yok
kıslarrr ben dün gece çok hastalandım nefesim tıkandı boğulacak gibi oldum,eşim gece 3 de gidip bana sprey getirdi uykusuzum başımda ağrıyo
beni nazlandırın biras bu ne böle tıkılmışsınız kocaların yanına :roflol:
bu sayfayı çok sevdim arkadaşlar bende anlatayım kısaca 3 yıldır bebek istiyoruz ben korunmayı bıraktık 2.ayda başladım doktora gitmeye o zamandan beri rahim filmi hormon tahlilleri rahmin genel durumu eşimin durumu değerlendirildi herşey normal sebepsiz inferlite dendi geçen sene temmuzda 1 aşılama yapıldı ama tutmadı.özel doktorum proftu ama herşey normal demekten başka hiçbir açıklama yapmıyordu onu bıraktık şimdi yeni bir doktora gidiyorum 28 ekimde 2 aşılamam oldu yine herşey normal dendi 5 yumurtam 16 ile 19 büyüklükleri arasındaydı şimdi beklemedeyiz 12 kasım test günüm Allahım hayırlı ve sağlıklı olacaksa nasip etsin bugüne kadar hiçbirşey bulunamıyor ve olmuyorsa ki biz elimizden geleni yapıyoruz demekki daha hayırlı zaman gelmedi RABBİM inşallah sabrın mükafatını verir ben öğretmenim bu yıl izin aldım çalışmıyorum bol bol dua ibadetle geçiriyorum günlerimi bu yıl bebek meselesini Allahın izniyle hallederiz inşallah ALLAHIM NE OLUR HAYIRLI ZAMAN GELMİŞ OLSUN sen sağlıklı hayırlı evlat nasip et isteyen herkese eğer olmazsa tüp bebek denicez inşallah gerek kalmaz beklemek çok heyecanlı...
canım hoşggeldin aramıza güzel haberlerini bekliyoruz şu anki aşılamanı nerde oldun
bu arada 4444 salatı tefriciye okudum eşim meryem suresini okuyor (41 kez suya okunup su içilecek) kullandığım ilaç gonalf 450 idi hiç kür kullanmadım.
bornova şifa da oldum canım doktorum rafael levi sen izmirde misin?
slm kıslar
allah kabul etsin bende aşılamaya başlıyacağım canım sanırım progen+femara kullanırım umut tüp bbekte yaptıracağım aşılamayı burası puregon+femara ilaçları kullandırıryormuş bende ilaçları elinde kalıp paylaşmak isteyenlerden bulmaya çalışıyorum senin nasıldı tedav
n biraz anlatabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?