Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya çok sapıksın sen ya valla bende sınır yoktur yaparım zaten ama o internette ki o bayanlara bakarak yapıyor zaten benide seyretmekten hoşlanıyor ama ben izin vermiyom ışığı bile kapatırım
kayracım susutun canım ay sen yazmayınca eksiklik hissediyorum kıs
çünkü bizimde başımızdan azıcık birşey geçti.ama elle tatmin olmuşlugu bile olmadı yani birlikte yaptık.sonra o kadar pişmanlık hissettik hemen gusül alıp ikimizde 2 rekat namaz kılıp tövbe ettik bu kadar kolay
ya çok sapıksın sen ya valla bende sınır yoktur yaparım zaten ama o internette ki o bayanlara bakarak yapıyor zaten benide seyretmekten hoşlanıyor ama ben izin vermiyom ışığı bile kapatırım
çünkü bizimde başımızdan azıcık birşey geçti.ama elle tatmin olmuşlugu bile olmadı yani birlikte yaptık.sonra o kadar pişmanlık hissettik hemen gusül alıp ikimizde 2 rekat namaz kılıp tövbe ettik bu kadar kolay
aşılamada bile kendi kendine veremedi bekle allah bekle sonra kapı açıldı oooh dedim iyi spermi verdi dedim ama sonraaaa eşim demesinmi kalk neşe eve gidiyoruz diye sonra doktor duydu canım dedi bana.eşine yardım et buraya hep gelenler böyle yapıyor dedi sonra tabiii problemi halletti neşe....yani ayşenin dedigi gibi normal ilişki elle tatminin 10 katı fazlası...
cnm anlamadım ben ?
kızz bende öleyim erkekler için herşeyi yapacaksın :)
ama bende biraz utangacım aynen ışığı kapatırım
yani öbür dediğim şey adetliyken fln yapıyorum internettten medet umacağına benden umsun :roflol:
yani yazılarına bakıyorum başından beri dinnar birisi oldugun belli ama eşinin bu şekil yapması allahın zoruna gider. hayatınıza bebekten önce çeki düzen vermeniz lazım canım .aslında senin birşeyler yapman lazım .yapmalısında....
eee interneti bilirsin canım işte kadınlar felan derken öyle bakıştık