Kızlar ölçüdeydim anca geldimm,, oo sayfaları baya ilerletmişsiniz.....
canım hoşgeldin bugün için kusura bakmayın ben biraz sıkıntılıyım yeni gelen arkadaşlardansın sende düzgünce bir dertleşemedik nasılsın ne var ne yok
iyiyim bende canım, reglim gelmedi, idrar testide yaptırdım ama çıkmadı. reglim gelsede böğürtlen kürüne başlıcam.
inşalalh faydasını görürsün sorunun neydi canım bakın ilk sayfada listemiz var oraya ekleyelim adlarınızı hem bişi olunca dönüp bakıyoruz kimin neyi var ne kullanıyor diye
canım ben sana kısaca anlatayım. bende pco var, 1. hamilelliğimde bebeğimi 20 haftalıkken erken doğum yapıp kaybettim. 2. gebeliğe klomenle kaldım ve 18. haftada gene bebeğimi erken doğumla kaybettim. bende hem pco var hem rahim ağzı gevşek. allah nasip ederse 3. ye hamile kalırsam 13. haftada dikiş atılacak.
canım hatırladım seni dün akşam komuşmuktuk böğürtlen kökünün faydası olacak sana merak etme iç organları sıkılaştırır bu kök birde rahmi kuvvetlendirir o kadar çok şey okudum ki kullanıpta dr kontrolüne gidenlerin dr ları rahim durumlarının çok iyi olduğunu söylüyor
yavruceylan hoşgeldin sanırım herkes forumu okumakla meşgul kimse yazmıyor bugün hiç yoktun dimi sen yavruceylan ne var ne yok kırmızılar geldimi yoksa
yavruceylan hoşgeldin sanırım herkes forumu okumakla meşgul kimse yazmıyor bugün hiç yoktun dimi sen yavruceylan ne var ne yok kırmızılar geldimi yoksa
inşallah canım, reglimin 1. günü başlıcam yapmaya. kaç gün yapayım canım... birde aynı zamanda incir kürünüde yapayım mı? yada soğan suyunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?