anlıyorum canım seni sen şimdi bide zaten doğal olarak gerginsin regle olucammı olmıycammı derken birde bunlarla stres yapma ne olur derin bi nefes alıp sakinleş biraz rahatla biraz bebek odası hamiş kıyafetleri yollasana bizlere müsaitsen canım bana mesela bi kıyafet linki yollarmısın canım
bu arada kayracım benim koınumu kapatalım çok sağol desteğin için ama samyeli arkadaşımız hamilelikten mi şüpheleniyor bunları konuşalım benim çok uzadı insanlar rahatsız olabişlir bu yüzden zan altında kaldım
canım benim rahat ol lütfen, hepimiz derdimizi paylaşıyoruz. hepimizin ayrı farklı dertleri var neden rahatsız oluyosun, ben cok yogunum haftabası diye okuyorum ancak. Ya bide tam mesaj yazıcam hoopppp bakıyorum cok geride kalmışım naniknanik rahat ol tatlım biz birbirimize destek için burdayız, Cok dua edelim duadan başka elimizden gelen pek bişey yok Allah gönlüne göre nasip etsin :))
senağlamasenağlama kayracım ama sen şimdi beni daha çok ağlattın :))
yapabileceğin bişi olmasaına gerek mi var canım zaten yeteri kadar destek oluyor ve paylaşıyorsunuz ya içimi döktüm buda yeter canım allah razı olsun sorunsuz insan yok zaten allah yardım etsin bizlere sevdiklerimize bişi olmasın sağlıkları yerinde olsunda gerisi allah büyüktür
mafoldumben gerçektenmi sen bunlara bakınca daha çok neşelendiğini söylemiştin ya ondan neşelen diye demiştim çok özür dilerim canım yaaa:sinifsinif::çok üzgünüm:
ArkadaŞlar sİze bİr Şey danıŞmak İstİyorum İlerİ hareketlİlİk problemİ İÇİn hangİ kÜr uygulanır
kıslar ben eve gidiyorum artık yemek falan yapayım yarın sabah görüşürüz Allaha emanet olun öpyorum hepinizi opuyorumnanaktan
güle güle canım rabbime emanet ol opuyorumnanaktan
Ben keÇİboyuzu yapıyorum hata mı yoksa
kıslar ben eve gidiyorum artık yemek falan yapayım yarın sabah görüşürüz Allaha emanet olun öpyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Kızlar lÜtfen cevaplayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?