Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah sabah moral olur iyi gelir diyeeopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
Imageshack - 91281038
Imageshack - 94784672
Imageshack - 12059855
Imageshack - 57663317
Imageshack - 83441305
Imageshack - 1238082831045779
Imageshack - 1240664291577762
Imageshack - 1242202205299542
Imageshack - 1252403958910245
Imageshack - 1253109047317499
dünyanın en güzel anne adayları herkese günaydınnnn
evet canım kuzucum naotı bilmiyorum dün hala olmamıştı yavruceylan oldu ne yazıkki diğer kızlarda bekliyorlardı en son ben yarın sabah dr a gidicem nodül varmı diye bakalım hayırlısı sen ne yaptın nasılsın
kıslar yaa kafam çok karışık,bana akıl verin.
ben hala adet olmadım geçen ayın 17 sinde olmuştum.pco lu olduğum için normalde adetlerim düzensiz ama ilaç kullandığım için düzene girdiğini düşünüyordum.yine şaştı düzeni.
sizce adet olmayı bekliyim mi doktora gitmek için yoksa gideyim mi?
doktor adetinin 3. günü gel demişti farklı bi tedaviye başlıyacak.
ne yapsam kızlar yaaa
kıslar yaa kafam çok karışık,bana akıl verin.
ben hala adet olmadım geçen ayın 17 sinde olmuştum.pco lu olduğum için normalde adetlerim düzensiz ama ilaç kullandığım için düzene girdiğini düşünüyordum.yine şaştı düzeni.
sizce adet olmayı bekliyim mi doktora gitmek için yoksa gideyim mi?
doktor adetinin 3. günü gel demişti farklı bi tedaviye başlıyacak.
ne yapsam kızlar yaaa
canım ilaç kullandın bitti.adet olacaktın olmadın öylemi. öyle ise banada doktorum önceden farlutal diye bir hap verdi içinde zannımca 10-12 tane vardı.içtim bekle bekle olmadım bende 3.günü tedaviye başlayacaktım.doktora gittim bu sefer içinde 21 tane hap olan CYCLO-PROGYNOVA verdi içtim bitti 3.günü adet oldum.bazen doktor yine veriyor ben hemen diyorum ben o ilaçla adet olamıyorum diyince bana cyclo-progynova yı veriyor.canım bazen vücuda hap yetersiz gelebiliyor.bu yazdıgım ilacı internette araştırın derim.bu ilaç dogum kontrol hapı degil.yani koruyuculugu yok.bu hapı kullanıpta hamile olanı internette çok duydum şu an ben kullanıyorum.bitmesine 8tane kaldı.hayırlısı allahım hakkımızda hayırlısını versin...
canım seni çok iyi anlıyorum a.s bende pco luyum ve gecen ay 18de oldum adetimi farlutal kullanarak, Dr vermişti. biraz daha beklicem diyorum kendi kendime çünkü adet döngüsü her seferinde bi öncekinden daha uzun zaman sonra oluyo anladıgım kadarıyla. Test yapmıcam çünkü negatif çıkınca üzlüyorum. Bide iştahım okadar açıldıki tatlı falan yiyorum ama bi adet belirtiside yok henüz.