inşallah Rabbim tez zamanda hamile kalmayıda nasip eder arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin canımmmmm :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah Rabbim tez zamanda hamile kalmayıda nasip eder arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın
kuzucum ben bu gün cevizleri kırıp hazırlıycam kürümü yazdığın gibi hem kırarken hem hazırlarken ya şafi diye hep dua edicem ALLAHım herkesin derdine derman kucağına meleğini nasip et PEYGAMBER EFENDİMİZE olan sevginin hatrına ne olur rabbim AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN
canım aslında okuduğum belli bir dua yoktu.ama bol bol salavat çektim
ayetel kürsi,ihlas,fatiha ve her fırsatta fetih suresi okudum
adetli dönemimde de bol bol salavat çekip, cevşen duasını okudum.
aslında ne okuduğun değil de nasıl okuduğun öenmli olan. sen gönülden yakarınca, Yaradan karşılıksız bırakırmı.
Dualarımız kabul olunan dualardan olsun inşallah
kuzucum ben bu gün cevizleri kırıp hazırlıycam kürümü yazdığın gibi hem kırarken hem hazırlarken ya şafi diye hep dua edicem ALLAHım herkesin derdine derman kucağına meleğini nasip et PEYGAMBER EFENDİMİZE olan sevginin hatrına ne olur rabbim AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN
oyyy oyyy oyyy kutumdan kırmızı çıkacak az kaldı ama işte en azından 30. günümde kutuyu açmışl oluyorum fazla beklemeden buda mükemmel bişi hayatımda ilk defa ilaçsız 30 günde adet olurum hayatımda diyorum dikkat edin kızlar
ben acacagım demiyorum ki umut işte 2 kere rahim filmi çekildi laparoskopide oldum acılmadı bi umut kürleri deniyorum eşimde tüp bebek yaptırırız diyor bakalım bilmiyorum kafam cok karısık bol bol dua edip bekliyorum işte elimden baska bişey gelmiyor bi daha ameliyat olunce yine acılmadıgını düşün bu sefer bi tedavı parası çöpe gitmiş oluyor birkac yer arastırdım 5 -6 milyaar falan diyor amelıyat eden drta 4.500 e olur demişti
oyyy oyyy oyyy kutumdan kırmızı çıkacak az kaldı ama işte en azından 30. günümde kutuyu açmışl oluyorum fazla beklemeden buda mükemmel bişi hayatımda ilk defa ilaçsız 30 günde adet olurum hayatımda diyorum dikkat edin kızlar
abla be aynı bende senin durmundayım biliyomusun ama ben deliyimdir eşimde uyanık olunca alamadılar bileziklerimii :)canım üzüldüm kayınvalidende fazla konuşmasın kendi kzı yok heralde herkesin başına gelebilir allah yardımcınız olsun inşallah olur allah bizi anlayışsız insanların diline düşürmeden versin hele benim kaynanam çocuk konusunu açamıoyor bile ki benim kolumdaki bilezikler bile onlara gitti ve düğünün parasından bir 20 lira haçlık bile vermediler hep bizden aldılar kaynanam hep biriktirdi ev yaptı kendine çocuk konusunda ağzını açsa biliyor neler diiyeceğimi ssk yok eşimin abilerinin yanında çalışıyor ya benimde yeni oldu para yok sosyal güvence yok elimdeki avucumdakiler gitti
abla be aynı bende senin durmundayım biliyomusun ama ben deliyimdir eşimde uyanık olunca alamadılar bileziklerimii :)
ay abla çok sevindim gerçi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama neyse :):) en azından adetlerin düzene giriyo e elkide pco gidiyo he ne dersinh inş öle olur.oyyy oyyy oyyy kutumdan kırmızı çıkacak az kaldı ama işte en azından 30. günümde kutuyu açmışl oluyorum fazla beklemeden buda mükemmel bişi hayatımda ilk defa ilaçsız 30 günde adet olurum hayatımda diyorum dikkat edin kızlar
iyiym canım.. benim günüm hep geçik zaten 6 aydır adet olamadım farlutal aldım 21 inde bitti.. bakalım böğürtlen kökü suyunuda içiyorum hiç aksatmadan bi adet olsamevincim hiç yazışamadık sanırım nasılsın senin günün geçmemişmiydi ne oldu
ayçacım sen en iyisini yapıyorsun arkadaş dr un açamadığını sen nasıl açacaksın diyor ama sen beklerken elinden geleni yap dr un yapamadığını allah yapabilir canım allah bir an önce mucizene kavuştursun seni
iyiym canım.. benim günüm hep geçik zaten 6 aydır adet olamadım farlutal aldım 21 inde bitti.. bakalım böğürtlen kökü suyunuda içiyorum hiç aksatmadan bi adet olsam
ya kızlar kalabalık olduk çok seviniyorum ama bu kadar dertli insan olmasınada üzülüyorum ama iyiki geldiniz opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
canım açıkca yazıyım ben kirada oturuyorum doktora bahsetdim annem bakıyor bize dotor 900 tl. ameliyat oldum doğru umut dünyası ama senin bu doktora güvenmiyorum nedense