rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüzüne baksın.kıslarrr kıslarrrr günaydııınnn
bugün kuzunaz aşılama oluyo onun için dua edelim oluır muuu
iki tane yumoşu vardı inşaallah ikisi de tutarr :)))
sonra da darısı bizim başımıza olurr :)))
slm canım ben de pko.luyum 2aşılamada hamile kaldım şu an 32 haftalık hamileyim.ben de senin gibi klomenden sonuç alamamıştım 2 defa kullanmıştım klomen ama yumurtalarım çok dirençli olduğundan hiç bir etkisi olmadı .zaten klomeni fazla kullanmak da iyi değil kist yapıyor.ben daha sonra iğne tedavisine geçmiştim ve puregon iğne kullanmıştım.ilkinde yumurta gelişmişti ama aşılama başarısız olmuştu 2.sinde bazı kürler de uyguladım hem eşime hem kendime Rabbimin izniyle 2.aşılama başarılı oldu.
eşime keçiboynuzu kürü kendime de bal+tarçın+çörek otu kullanmıştım.
İnşş sen de kavuşursun meleğine.:Saruboceq:
rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüzüne baksın.
inşallah tutar.
ikiz olsun bizim olsun.inşallah darısıda bizlere olsun.
alpy cim rabbim sağlıkla kucağına versin. az kaldı sevinç çığlıkları atmaya.
herşey gönlünce olsun bizlerede dua et cnm. rabbim yar ve yardımcın olsun.
kıslarrr kıslarrrr günaydııınnn
bugün kuzunaz aşılama oluyo onun için dua edelim oluır muuu
iki tane yumoşu vardı inşaallah ikisi de tutarr :)))
sonra da darısı bizim başımıza olurr :)))
Hani hani nerdesin nerdesin???
sıra alpy de sımdı kızlar ama hamıle kalanların cogu bızı terk ettı ecemnur
gamzelıbebek ve cogu
ayrıca yelız nerdesın
arkadaşlar sorun benim eşimdeydi spermazlığı
eğer sorunu bu olan varsa ben preseed la gebe kaldım 2.kullanmamda tek seferde birde keçiboynuzu kaynatıp içirdim 1gün içti 1gün içmedi
inanın bu derdi çekmeyen bilemez her tekmemde bu duyguyu bütün isteyen arkadaşlara nasip etmesi için gözlerim dolarak yalvarıyorum allaha
rabbim büyük asla anne olamıcam diyodum ama oldu sadece yürekten inanarak isteyin rabbim vakti zamanını biliyodur
Merhaba arkadaslar buraya sizlere ümit vermek icin yaziyorum: Ben bir PKO Hastasiyim, bunu 6 ay evvel ögrendim, bebek istegimiz bir seneden beri sürüyordu. Hormontestleri, idrar testleri, ultrasonlar, yok su bu derken, aylarca kadin doktorundan cikmadim....
Her ay hüsranla sonuclaniyor, ve ben her ay giddikce ümidimi kesiyordum, derken sogan kürünü uyguladim, ama ne yalan söyleyeyim, tadini begenmedigim icin her gün degilde her ikinci veya ücüncü gün kullandim...
3 ay boyunca düzensiz bir sekilde sogan suyu ictim, ve simdi hamileyim, 8 haftalik gebeyim...
Dualarla oldu bu, allaha dönün ve ondan isteyin, sonucta o OL deyince OLU veriyor... Sogan suyuda cok fayda etti, kistlerimin hepsi söndü, yok oldu...
Sogan suyunu icerken inanin öyle bir akintim vardiki, hic belki görmedigim renkleri gördüm akintilarda, ve zayiflatti 4 kilo verdim sogan suyu ile...
Allah anne olmak isteyen her kadina bu duyguyu yasatsin, bebegimin kalp atislarini duydumve babasiyla yavas yavas hazirliklara basliyoruz .
Allah yar ve yardimciniz olsun.... Dualarim hep sizlerle zemuszemus
slm canım ben de pko.luyum 2aşılamada hamile kaldım şu an 32 haftalık hamileyim.ben de senin gibi klomenden sonuç alamamıştım 2 defa kullanmıştım klomen ama yumurtalarım çok dirençli olduğundan hiç bir etkisi olmadı .zaten klomeni fazla kullanmak da iyi değil kist yapıyor.ben daha sonra iğne tedavisine geçmiştim ve puregon iğne kullanmıştım.ilkinde yumurta gelişmişti ama aşılama başarısız olmuştu 2.sinde bazı kürler de uyguladım hem eşime hem kendime Rabbimin izniyle 2.aşılama başarılı oldu.
eşime keçiboynuzu kürü kendime de bal+tarçın+çörek otu kullanmıştım.
İnşş sen de kavuşursun meleğine.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?