Allah iyiliğini versin emii ben de diyorum nazım83 hiç hatırlamıyorum N83 demek sensin opuyorumnanaktan
Taze anne nasıl gidiyoo annelikk,meleğin nasıl?Rabbimm hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip etsin canımm :Saruboceq:
Bu arada bulantın falan var mı?biraz anlat durumlarını.
kız n83 heralde bütün yopik kızı olursa naz koycak:):):):)
bende kız olursa aysu naz koycam:):):)
rabbim leri
nasip ederse
saol canım ıyıyım cok sukur senı srmalı
iyim canım çok şükür... Bu gün adet olucam sanırım hafif lekelenme oldu yarında dra gitcem bakalım ben aşılama demiştim ama ona ben karar veririm demişti bakalım ne diycek yarın
:CüvCüv:günaydın kızlar dün lekelenmem olunca adet olucam sandım ama daha olmayınca test yaptım ve hamileyim çok şükür...
:CüvCüv:günaydın kızlar dün lekelenmem olunca adet olucam sandım ama daha olmayınca test yaptım ve hamileyim çok şükür...
kızlar midem acayip ekşiyo ama bulanmıyo zorla kendimi istifar ettiriyom bi sorunmu var acaba:???????
CİDDİMİSİİNNNNNNN ayyy çok sevindim canım benim rabbim tamamına erdirsin inşşş değerin katlansın hadi bakalım git gelde haber ver bize
COK SEVINDIM CANIM YAAA MAASALLAH..Rabbim saglikla kucagina almak nasip eder insallah.
KIZLAR LUTFEN YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR.
Reglim cok duzenliydi 27 gunde bir fakat,incir kurunu kullanali 18 gun oluyor arada 1 gun yapamamistim reglimin 2.gnu baslamistim ama dun kirmizilar geldi ayin 28-29 unda olacaktim.Ilk defa boyle oldu incir kurunden mi kaynaklaniyor.Kuru 21 e tamamlayayim mi birakayaimmi gunum degisti sonra tekrar yapayim mi ne dersiniz ne olur bir fikir verin bana.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?