- 9 Aralık 2009
- 1.057
- 22
- 118
canım değerlerin gayet iyi üzme kendini doktorun az bulduysada takma kafana.başka bi topikte okudum değerleri ancak 4-5 günde bi ikiye katlıyo doktor dış gebelik büyük ihtimalle diyo biraz daha takip edelim ona göre gebeliği sonlandırırız diyo.tabi yaşayan arkadaşımız nasıl üzülüyo anlatamam.ama 10 gün sonra dra gidiyo dış gebelikmi diye baktırmaya bide ne görsün 2 tane kese drların az bulduğu dış gebelik diye sonlandırmak istediği meğerse ikiz gebelikmiş.yani değerlere takılma bence önemli olan yükselmesi canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.biliyosun moral çok önemli kendini üzme bebeğinle konuş göbişini sev ama nolur üzülme senin için dua edicem canım sende bizim için et.kandilin de mübarek olsun canım:CüvCüv:
Saol tarfilcim gerçekten burda kendimi çok rahat hissediyorum. İyki varsınız Şeniz . Ben de öyle düşünüyorum Allahtan ümit kesilmez. Umutlu ve ümitliyim. Ben de dua edeceğim bugün hepiniz için nicklerimizi ayrı ayrı yazıp dua edelim arkadaşlar. Bugün mübarek Regaip kandili Rabbim dualarımızı kabul edecek birgün inanıyorum. Hayırlı zmaanda