:CüvCüv:günaydın kızlar dün lekelenmem olunca adet olucam sandım ama daha olmayınca test yaptım ve hamileyim çok şükür...
:CüvCüv:günaydın kızlar dün lekelenmem olunca adet olucam sandım ama daha olmayınca test yaptım ve hamileyim çok şükür...
esra8 kullanıcısından alıntı
hepınıze cok tsk ederım ....
ama ınsan muhtac olunca agrına gıdıor
bırde kendıde cektı evlat hasretı
bırde ben yegenıyım
bırde daha gec ay burdaydı sureklı kendı gelıp kalıor
bırde ben onun evıne kendımı bıldım bılelı ılk defa gıdıcem
bırde bırde bırde
Kiyamam yaaa maalesef insanlar boyle olabiliyor.Rabbim herkesin kalbine gore versin,uzulume ya esinle de paylas anlat.Tamam hersey anlatilamaz ama bu farkli.Canim cok iyi tanimiyorsun beni ama cok samimi bir sey soylucem.Ben londra da yasiyorum ama Izmir liyim ve orada akrabalarim kardesim var.Izmir de cok iyi Dr.um Resat Bozoklar ve tam tesekkullu hastahaneler de var.Dr.um Izmir de bir numara.Yurtdisinda ihtisasini yapmis.12 yillik Dr.um.Buradakilere guvenmeyup surekli onunla haberlesiyorum hala..Dusunursen elimden ne gelirse yaparim.Sizi cok iyi misafir ederler.Tanri misafirine her zaman kapimiz aciktir.Kalacak yerinizi de hazirlarim Dr.umla da gorusurum.
Herseyin bir caresi vardir uzulme.
sağol canım benim ALLAH razı olsun.bu ay hiç beklemiyodum dr ayarlamıştık adet olunca aşılama yaptırcaktık.ama çok şükür rabbim benimde meleğimi gönderdi.biliyosundur 3 gebelik kaybım var nolur dua et rabbim bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin sen nasılsın nasıl gidiyor canım yeğenim üzmüyor seni değilmiii
unutmada dra 3 te gitcem akşam hbr veririm size
rabbim yardımcın olsun tatlım senin için dua ediyorum inşşş bebeişin seninle annesiii rabbim meleğini sana bağışlasın inşşş bende iyiyim çok şükür idare ediyoz bebişimle ama çok mide bulantım var hiç bişey yiyemiyorum sadece ekşi olan şeyleri yiyebiliyorum Allah hayırlısını versin inşşşş
hanımlar eskilerden ilk hamilelerden ayçanisa vardı hiç girmiyo kesin doğurmuştur o
ayse.20 :CüvCüv:
alpy :CüvCüv:
hılalbebık :CüvCüv:
gamzelı bebek :CüvCüv:
tatlıkız :CüvCüv:
tarfıl :CüvCüv:
n83 :CüvCüv:
ecemnur :cüvcüv:
esra 8
yelız
yavruceylan
kayra
adını unuttuklarımmmmmmm
darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeee
dolsun gobıslerımız ınşşşşşşş
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?