canım değerlerin gayet iyi üzme kendini doktorun az bulduysada takma kafana.başka bi topikte okudum değerleri ancak 4-5 günde bi ikiye katlıyo doktor dış gebelik büyük ihtimalle diyo biraz daha takip edelim ona göre gebeliği sonlandırırız diyo.tabi yaşayan arkadaşımız nasıl üzülüyo anlatamam.ama 10 gün sonra dra gidiyo dış gebelikmi diye baktırmaya bide ne görsün 2 tane kese drların az bulduğu dış gebelik diye sonlandırmak istediği meğerse ikiz gebelikmiş.yani değerlere takılma bence önemli olan yükselmesi canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.biliyosun moral çok önemli kendini üzme bebeğinle konuş göbişini sev ama nolur üzülme senin için dua edicem canım sende bizim için et.kandilin de mübarek olsun canım:CüvCüv:
cnm zordur evin içinde tadilat işleri yorulmuştursun
eee bebek durumu nasıl tedavi falan yokmu güzel haberi senden alalım :)
avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle regaip kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gün dualarımızı kabul etmesi temennisiyle...:1hug:
Kızlar dün kan testi yaptırdım 2. Kez değerim iki katına çıkmamış.dualarınız bekliyorum. Inşallah dış gebelik değildir. Bilmiyorumkismile
12. Gün 72
14. Gün 114
iNŞALLAH Kayram o günleri görürüm :ecrin_bebek:
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar :1hug:
Çok güzel kayra gerçekten inanmak gerekiyor. Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Bugün kan verdim ve sonucum 381 e yükselmiş.2 gün önce 2 ye katlamadı diye ağlayan ben. Desteklerinizle umudumu ve ümidimi yitirmedim. Bebeğimle konuştum Rabbim bana bağışla dedim. :kedi:
Rabbim herkese nasip etsin.
72
114
381
Çok güzel kayra gerçekten inanmak gerekiyor. Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Bugün kan verdim ve sonucum 381 e yükselmiş.2 gün önce 2 ye katlamadı diye ağlayan ben. Desteklerinizle umudumu ve ümidimi yitirmedim. Bebeğimle konuştum Rabbim bana bağışla dedim. :kedi:
Rabbim herkese nasip etsin.
72
114
381
sıcaklar çok bunaltıyor beni uyuyamıyorum geceleri fenalaşıyorum
sonra gün boyu halsiz ve bayılcakmış gibi geziyorum
çok sevindim canım gördünmü bak herşey yolunda allah tamamına erdirsin inşallah güzel anne sen ve meleğin rabbime emanet olun
Gordun mu bak stres yapma Rabbimin izniyle birakmayacak seni.Her bebisin ve her bebisin barindigi bunyeye gore degisiyor bu artislar ama sukur gayet normal.Kiyamam canim benim stres yapma bak bebis herseyden etkileniyor.Ben oglumda hamisligimin 5 ayindan doguma kadar yattim her an dusuk tehlikem vardi.Ustelik kan grubum 0 Rh- negatif oldugu icin her ay kums testi yapilyordu bebisin kani belli olmadigi icin bana ve kendine zarari oluyormu diye dogumuna kadar ne stres yasadim.Cok zor bir hamilelikti ama sukurler olsun Rabbim guzel sonlandi.Simdi sipa 8 yasinda ve duz duvara tirmanacak nerdeyse kuduruklugundan.Ama hamileyken yasadiklarima simdi gulumsuyorum ve asla da unutulmuyor.Ama hep olumlu dusundum Dr.um hep yonlendirdi beni.Kizim da 7 aylik dogmustu kuvezde kalmisti 16 gun ve pamuklara sararak buyuttum o kadar minikti.O hamilelikte de cok zordu.Rabbimin izniyle simdi 17 yasi dolacak.
O kadar evhamli biriydim ki o kadar arastiriyordum ki Dr.um tez yaptin kadin dogum ustune demisti artik :)
Rabbimin izniyle hepinizin gonlunuzu ferah tutun gercekten herseyin basi iyi dusunmek.
Biz ustumuze duseni yapalim takdiri Rabbime birakalim Rabbimin izniyle hersey guzel olacak.Birgun hepiniz anneligi yasayacaksiniz ama ne olur kafaya cok takmayin.
Cumaniz mubarek olsun canlarim ve hepimizin dualari kabul olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?