- 24 Ocak 2010
- 19.399
- 46
- 408
:teselli:
canım niye bu kadar ümitsizsin.boş yere üzüyon kendini...allahtan ümit kesilmez sperm olmasa bile sperm hücresi bulup yine tüp bebek yapıyolar.emin ol senden çok daha kötüleri var hem sperm olmayıp hemde kadında bi sürü sorun olan var her iki tarafta sorunlu yani.en azından sende sorun yok .bak rabbim nasip etmeyince olmuyo bizde sperm var bende sorun yok ama olmayınca olmuyo yeterki rabbim ol desin ondan ümit kesilmez ona sığın tevekkül et eminimki yakın zamanda senin müjdeli haberini alıp halay çekicez tamammı canım silkelen kendine gel böyle yaparak eşinide çok üzüyosundur...rabbim büyükk hemde çok büyük:teselli:
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gün dualarımızı kabul etmesi temennisiyle...:1hug:
Kızlar dün kan testi yaptırdım 2. kez değerim iki katına çıkmamış.Dualarınız bekliyorum. İnşallah dış gebelik değildir. bilmiyorumkismile
12. gün 72
14. gün 114
kızlar bu arada benimkiler 36. hafta doğacaklarmış
ikizler 1 ay erken doğuyormuş
kızlar ayrıca bişi soracam ya...
mesela ben 1 hazıranda adet oluorum yha hazırann 26sında tekrar adet oluorum yanı 25 gunde bır oluorum
doktora sordum duzenlı dedi
ama cogu ınsan 1 hazıranda oluorsa 1 temmuzda oluyor
benm öle tarıhım yok...
sızce sorun varmı ?hıc sasmaz ama 25. gun adet olurum:kedi:
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gün dualarımızı kabul etmesi temennisiyle...:1hug:
Kızlar dün kan testi yaptırdım 2. kez değerim iki katına çıkmamış.Dualarınız bekliyorum. İnşallah dış gebelik değildir. bilmiyorumkismile
12. gün 72
14. gün 114
selam kızlar bugün doktora gittim
kesemizin içindeki bebeği gördük ama
kalp atışlarını duyamadık
bebek çok nazlı((
geliba bir hafta geriden gidioz
olsun bendada vardır bir hayır kısmet
Amiiiinnnnnnn Rabbim actigimiz elleri geri cevirmesin.
Kendini uzme canim oglumda benim de oyle olmustu gerci ben de stres yapmistim ama bosuna yapmistim degerler sonra firladi.Rabbimin izniyle olacak merak etme.
canım seni tebrik ediyorum rabbim dualarını kabul etti inşşş sağ salim kucağına alırsın bebişinii inşşş değerin kat kat katlanır tatlım
kızlar bende biraz önce doktordan geldim bebişimin kalbi pıt pıt atıyodu
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşşşş hilalcim senin bebişinde kalp atışı biran önce duyulur inşşşş canım benimk 8. haftada duyuldu
12. gün 72
14. gün 114
kızlar bende biraz önce doktordan geldim bebişimin kalbi pıt pıt atıyodu
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşşşş hilalcim senin bebişinde kalp atışı biran önce duyulur inşşşş canım benimk 8. haftada duyuldu
12. gün 72
14. gün 114
hanımlar kandiliniz mübarek olsun inşallah dualarınız kabul olsun bu güzel gecede bizleride dualarınızda unutmayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?