Anatoliada yaptırdım canım ilk denememdi. Sayı 300.000 di. Sizinkinden daha az yani ama önemli olan 1 tane bile olsa canlı ve hareketli olmasıymış. Merkez yumurta toplama günü eşimden spermi 2 defa isteyecekti normalde. Birini evden götürdük diğerini merkezde alacaklardı. Ama gerek kalmadı. Bence umutsuz olmayın. Şeniz
kızlaaaaarrr nasılsınız canlarım günaydın herkese bol hamişli bir gün olur inşallahhhh
Anatoliada yaptırdım canım ilk denememdi. Sayı 300.000 di. Sizinkinden daha az yani ama önemli olan 1 tane bile olsa canlı ve hareketli olmasıymış. Merkez yumurta toplama günü eşimden spermi 2 defa isteyecekti normalde. Birini evden götürdük diğerini merkezde alacaklardı. Ama gerek kalmadı. Bence umutsuz olmayın. Şeniz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsın esracım avatar resmin çok hüzünlü her gördüğümde burkuluyorum güzel bir bebek resmi çopk yakışır sana tatlımmmm
sen yeterkı ıste hemen degıstırırım
ahanda değiştim:)
Kayram nasılsın yaa hİÇ konuŞamıyoruz senle ne durumdasın
hılal nerdesın kız(((((
nasılsın....
hılalcıgım sen elma yagını surdugunde akıntın koyulasmısmıydı
benım adetım bıttı
8. vede 9. gunu senın dediğini yaptım bugun
böle koyu sarı kahverengı gıbı bır akıntı gelmıs
acaba yagdan dolayımıbilmiyorumkismile
ayrıca yumurtlama zamnım erken basladı bu ay kaydirigubbakcemile5
selam kızlar bugün doktora gittim
kesemizin içindeki bebeği gördük ama
kalp atışlarını duyamadık
bebek çok nazlı((
geliba bir hafta geriden gidioz
olsun bendada vardır bir hayır kısmet
ölecek sperm mi varki sanki :)))))
nedn canını sıkıosunkı
duyarsın kalp atısınıda ınşşş
belli cok nazlı olacak bu bebişşşş
canını sıkıp bebegıde bos yere uzme :)
çok şükür aysem iyiyim sen nasılsın balım yeğenim nasıl az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alacağın kokusunu duyacağın güne az kaldı rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah
ben 1.5 aydır tadilat temizlikle uğraştım şimdide gelen gidenle günlük ev işleriyle uğraşıyorum tatlım bi değişiklik yok yanizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?