- 24 Ocak 2010
- 19.399
- 46
- 408
olsun bak varmışta azmış ben sana kendimi anlatayım beni eşimdeydi problem 1 test yaptırdık 1 milyon çıktı bidaha yaptırdık 3 ay arayla 0 0 0 bütün değerler sıfır çıktı çok şaşırdık şok olduk yani ne yapacağımızı bilemedik büyük bi hastanede muayene olalım dedik ve sonucunda tüp bebek dediler ve hala değerler sıfırken yumurta toplama günü eşimden sperm testi istiyeceklerini sperm bulunamazsa tese(mikroskop altında yumurtalarda sperm arama) ameliyatı olacağını söylediler eşim yıkıldı neyse o güne kadar fındık ceviz ne varsa yedidim Allahtan ümit kesilmez diye yumurta toplama günü geldi eşim aç geldiki ameliyata alacaklar diye bende aç gidiyorum toplamaya beni almadan önce eşimi aldılar sperm vermesi için ama nasıl dua ediyorum benim toplama işlemim bitti doktor bir saat yat sonra odama gel dedi,eşimle odasına gittik bekliyoruzki ameliyata hazırlan diyecek diye bide demesinmi sperm buldu diye:lepi::lepi: coştuk tabii ama nasıl sevindik 5 yada 6 sperm için ne hallerdeydik düşün yani sonra rabbimin mucizesiyle küçük embriyomuz 1 kalite ve 5 gün embriyosu oldu ve 1 hafta sonra minik meleğmiz anne ve babasına merhaba dedi
rabbim öyle büyükki dua ederken hep hamileyim hamile kalacam tedavim olumlu sonuçlanacak dedim rabbimden o kadar emindimki hiç şüpheye düşmedim ve meleğimz bizimle olacak 7 ayın sonunda inşşş sana tavsiyen bol dua et ve tedavini rabbime bırak sana emanet ettim Allahım sen bizi sevindir diye dua et bak göreceksin sonu hayırlı olacak hiç bişey çözümsüz değildir rabbimin izniyle şimdilik bu kadar umutsuzluk aslaaaaa yokk hep umutlu ol ve olacak dee rabbim elbet verecek
Umutsuzluk yok canim Rabbimin izniyle umutlar bosa cikmayacak.Umud yolculugunda sana bol sans stres yapma umarim hayirli haberler ile gelirsin.
Bu arada yeni hamislerimizi tum yuregimle kutluyorum Rabbim hayirlisi ile kucaginiza almak nasip eder.
amin canım yok canım aşılama değildi klomen kullanıyodumaaaa gerçektenmi ne güzel yaa Allah bağışlasın ikisinide...
ikiz annesi olmak çok güzel bişey olmalı :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
siz aşılamamı yaptırmıştınız ?
sağol canım evet güzel bişey ama korkuyo da insan ya irinden birine bişey olursaHadi gözün aydın canım
İkiz annesi olmak bence çok güzel bişiy
Rabbim yardımcın olsun canım
sağol canımtebrik ederim canım çok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
sağol canım çok teşekkür ederim aminçok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim ne güzel ikiz annesi olmak eşinle ikizlerinle sana mutlu huzurlu bir ömür dilerim rabbimden :CüvCüv::CüvCüv: :teytey::teytey: :teytey::teytey: :teytey:
ay ne gusel ıkızmıs :)))) maşşş....
zaten rapor aldım canım 20 gün işe gitmicem iyice dinlenicemhayrn canım benim çok sevindim
ne güzel olmuş yaaaaaa
ikiz bebek annesi olmakda bi ayrıcalıktır eminim
dikkat et kendinede yeğenlerimede:)
duyarsın allahınizniyle canımevet yormuyor annesini çok fazla
şükürler olsunki
yarın kalp atışlarınıduymaya gitcem inşallah
hayırlı olur
duyarım dua edin sizde kızlar
Kızlar merhaba. Tüp bebek tedavim bitti Dün test günümdü. Kan sonucum 72 opuyorumnanaktan. Rabbaim sizlere de nasip eylesin arkadaşlarım. Dua edin inş değerlerim yükselir.kaydirigubbakcemile5
esracım niye üzülüyosun bitanem hiç birşey çözümsüz değildir tatlım rabbim çok büyük sende problem neydi eşte sperm azlığımı
canım ne güzel habr
ne zamn yaptırdın testi adetinin kaçıncı günü
Kızlar merhaba. Tüp bebek tedavim bitti Dün test günümdü. Kan sonucum 72 opuyorumnanaktan. Rabbaim sizlere de nasip eylesin arkadaşlarım. Dua edin inş değerlerim yükselir.kaydirigubbakcemile5
kızlar bu arada benimkiler 36. hafta doğacaklarmış
ikizler 1 ay erken doğuyormuş
alpy
hılal
gamzelıbebek
ecemnur
tatlıkız
hayran maşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu ne gusel bır haber yahu.
oleyyyyyyyyyyy
topıkte nufus patlaması var
sıra bıze gelsın artık :)))))))))))9
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım çooooooooookkkkkkkkkkk sevindim maşşllah
rabbim herkese yaşatsın inşallah
değerinde yükselir allahın izniyle inşallah
oleyyyyyyyyyyyyyyyy:CüvCüv::CüvCüv::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ecem sorun neydı sızde varmıydı yoksa sebepsiz bır ınferlıtemıydı ?
Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği sorunu vardı canım. Ağır erkek faktörü demişti dr. İlk denememdi. Allaha şükürler olsun :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?