kızlar dün ulltrasonda gördük keseyi
yalnız ikizlermiş şok yaşadık eşimle ikimiz
kalp atışlarını da dinledik iksinin de kalbi atıyor
Hadi gözün aydın canım
İkiz annesi olmak bence çok güzel bişiy
Rabbim yardımcın olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavruceylanım nasılsın canım adetin bittimi tedaviye bi dahaki adetindemi başlıycan bende bu ayın 22sinde inşallah aşılama yaptırcam inşallah ikimizin kırkı karışır
canım benim yaa çok sevindimm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah senin içinn çook dua etmiştim sende bizim için et olurmu......:teytey::teytey::hooray::dance::dance::CüvCüv::sm_cool::ecrin_bebek:
Kızlar şu an hiçbiriniz yoksunuz ama yine de yaziim,artık yarın ya da bu akşam okursunuz :))
Hani işyerinde açamıyodum ya forumu artık açabiliyorumm,söyledim engellemeyi kaldırdılar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yani artıkk sizlerle ayrı kalmıycaz.
Bu arada N83 ve hayran çoookkkkk sevindimmm Allah sağlıklı,sıhhatli bebişlerinizi kucağınıza almanızı da nasip eder inşşşş :Saruboceq:
bu ara topik coştuu hamişler peşpeşe sıralandı devamı da gelecek inşşş
Hilal sen de hamilelik psikolojisine girmişsin anacım artık herşeye üzülüpp sızlanıcannn daha kurtlar vadisi ni de izleyemezsin çünkü o da etkiliycek seni kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüyorumm kızlarrr opuyorumnanaktan
Bu arada kayracım yeni mutfağın hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
canım bitmek üzere
Bu adet sayılmıyormuş
bundan sonra olacak olan adetmiş
Çünkü bu ay yumurtlama olmayacakmıış
Vucut düşük yaptığı için bu ay kendini hala hamile sanıyormuş
hormonlar iyice düşünce o zaman anlayıp tekrar yumurta üretecekmiş
İnşaallaah bi dha ki ay da aşılama denemek istiyorum
Çok heveslendim çünkü
Ama ne zaman adet olurum bilmiyorum işte
Hakkımızdan hayırlısı canım
İnşaaallaaahhh
canımmmmm dualarla oldu zaten hepinizden allah razı olsun tez zamnda bebişlerinizi göbeşinize göndersin rabbim sen bana böyle demiştin tutunacaklar demiştin çok moral vermiştin çok ağlamıştım o gün senle konuşurken ama inanmıştım gerçekten çok şükür allahıma beraberiz şu an bebişle. bende dua ediyoruum sizlere hemde gece saatlerinde inşşalla rabbim kabul edecek dualarımızı arkadaşım
Kızlar şu an hiçbiriniz yoksunuz ama yine de yaziim,artık yarın ya da bu akşam okursunuz :))
Hani işyerinde açamıyodum ya forumu artık açabiliyorumm,söyledim engellemeyi kaldırdılar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yani artıkk sizlerle ayrı kalmıycaz.
Bu arada N83 ve hayran çoookkkkk sevindimmm Allah sağlıklı,sıhhatli bebişlerinizi kucağınıza almanızı da nasip eder inşşşş :Saruboceq:
bu ara topik coştuu hamişler peşpeşe sıralandı devamı da gelecek inşşş
Hilal sen de hamilelik psikolojisine girmişsin anacım artık herşeye üzülüpp sızlanıcannn daha kurtlar vadisi ni de izleyemezsin çünkü o da etkiliycek seni kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüyorumm kızlarrr opuyorumnanaktan
Bu arada kayracım yeni mutfağın hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
KIZLARRRRR ALAAHA ÇOK ŞÜKÜR
rabbim nasip etti hamileyimmmmmm allahisteyen herkese tattırsın inşallah
bana da dua edin sıkıntısız bir şekilde devam edelim yolumuzaaaa
aşılama için doktorla görüşmeye gidiyom kızlar.2 drla görüşcem dua edin hangisi hayırlı olcaksa rabbim ona sevketsin inşallah
ya keske bızımde asılama olabılseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama tup bebek bıle olmama ıhtımalı var
yaaaaaaa hamıleler lutfen duanızı eksık etmeyın
bu hafta ıstanbula gıdıcez buyuk ıhtımal tedavı ıcın
hyırlı haberlerlen geleyım
inşallah canım benim inşallah hep dularım hep sizinle
herkesde ediyodur eminim