Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Oh ohhh ne güzel çoğalsın bebekler çoğalsın ayyyyyy çooookkkk mutlu oldum yaaaaa darısı bizlere Allahım ne olur ne olur

Hürrem sen ne zaman test yapcaksn hadi bklm sıra bizde inşallah bak şimdi bende çok ümitlenmeye başladm

Slm kızlar gebe arkadaslar hayırlı olsin ins saglikla kucağınıza alın Cook guzel haberler bunlar masallah :) benim bu ayda hüsran maalesef bugun kırmızılar geldi baya ümitliydim bu ay yumurtlama gunüm erken oldu oncesi sonrası iliski oldu ve uc gun sonrasından göğüslerim sisti bugüne kadar tas gibiler damarlar belli gogus ucu vs bir suru farklı durum oldu ovulasyon testlerim dun aksama kadar koyu cikti fkt bugun hgc testi negatif cikti ardından bir saat sonra adet oldum ztn moralim cok bozuk adetin 3. Gun Dr gidicem tedavi isticem ztn Dr Ekim
Basında gel demişti rahim filmim temiz cikinca esın test yaptırsın onu da getir tedaviye baslayalim dedi ben bir iki ay daha devam edeyim normal yoldan dedim fkt maalesef olmadı simdi esimin sperm testini de yaptırıp Dra gidcem bakalım. Umarım
Hepimizin bir an once yuzu güler 14. Adetimi görüyorum iyice kafama takar oldum ...

arkadaşım hayırlı zamanda ve sağlıklı evltlar istiyoruz Rabbimizden çok kafaya takma, nasip de ve sabret. tedavinizi olun zamanı gelince de bebeğinizi inşaallah kucağınıza alın.
bende her ay beklemekten haftalar boyu kendimi dinlemekten yoruldum ama Allah'ın bir bildiği mutlaka var. benimde bu ay tam tamına 30. ayım yarın bat bakalım bizim sonuçlar ne olacak. galiba ki bende göreceğim kırmızıları. hakkımızda hayırısı tez zamanda kavuşalım bebeciklerimize...

Evet oyle tabi CNm nasip kısmet bir vakti zamanı var demek ki ins CNm guzel haberlerle gelirsin bu ay birinci kac yasinda senin ?

Canım Herşey de var bir hayır. Bende buna çok inanıyorum ama çok istiyor insan bir an önce olsun istiyor. Diyorum hep sınavımız bu olsun Allah beter şeylerle sınamasın, bu ay bende umutluydum aslında takvim bile koydum ama nedense bir yanım olmadı diyor. Nasip olsa pozitifi görsem gerisi gelmiyor, inşallah bu ay nasip olur sana da gelecek ay olur hiç üzülme eşinde baktırsın olmadı, Rabbim sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize ve tez zamanda...

canım ya çok üzüldüm inana aynı durumdayız ama ben geçen yıl yaşadığım düşük olaylarından sonra hamile kalıp düşürmenin hiçkalamamak tan daha kötü olduğunu düşündüm... inan bana herşeyin bir vakti saati var bende bu ay mesela yumurtlama günlerini kaçırdım doktorun verdiğitakvime de uymadım ama yinede ümit dünyası acaba var mı diye düşünüp duruyorum... ateş ölçüyorum mesela idrarıma bakıyorum tortu varmı yok diyorum çok üşüyorum kesin var... yapacak bişey yok arkadaşım bekleyip görücez... rabbim yazdıysa olacak inşallah rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin

Enfal,Hürrem naber kizlar
Batlariniz ne zaman canlar?habire girip bakıyorum size inşallah güzel haberlerinizi okurum
günaydın canım bebişler nasıl cinsiyetleri belli olmuşmuydu benim bat pazartesi canım ama diyorum ya doktorun verdiği takvime uyamadık zaten bu ay tedavi de olmadım bakalım artık neler olacak

günaydın canım bebişler nasıl cinsiyetleri belli olmuşmuydu benim bat pazartesi canım ama diyorum ya doktorun verdiği takvime uyamadık zaten bu ay tedavi de olmadım bakalım artık neler olacak
Sağolasın canim bebisler iyi şükür gecen ayin 26si gördük üçü de erkekmis:))
Darisi basiniza inşallah
Amaan doktorun takvimine uyunca da bi garantisi yok sonucta belki uymayinca olur:))
Benim eltim de 4 senedir hic hamile kalmadi 2 aydir benim doktoruma goturuyodum bu ay ilk defa 2 yumurtasi olusup kendi kendine çatlamış bakalim artik kismet
Bi de ilk hamileligi olacak daha 1 hafta kaldi batina

canım benim yaaa üç erkek demek çok sevindim rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yalnız erkekler bol bir evde kızının halini hiç düşünemiyorum ama en azından o abla olacak benim üç abim var çocukluğum kabus gibiydi hep benimle uğraşırlardı tek kız olmak çok zor... kızın çok sevinmiştir üçüz olduklarına... inşallah eltinde alır bu ay güzel haberleri ben de senin gibi düşünüyorum takvim falan önemli değil nasip herşey bakalım bekleyip görücez dua et bize

Enfal,Hürrem naber kizlar
Batlariniz ne zaman canlar?habire girip bakıyorum size inşallah güzel haberlerinizi okurum
Canım Günaydın,

Bat 12 Kasım 1 hafta var daha en erken testi Pazartesi yaparım sanırım, içim umut doluydu ama nedense gitti sanki olmadı gibi geliyor inşallah yanılıyorumdur Sen nasılsın? Bebişler nasıl ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…