Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Âmin inşaallah bu mübarek Günler'de içimde bir huzur var... Hayırlısı versin Rabbim etrafım sağım solum hamile dolu inan okadar çok ki... Hepside benden sonra Evlenip küçücük çocuğu olanlar sanırım benim durumum millete ders oldu erkenden başladılar işe... Kimse benim gibi olsun istemem zaten... Bencede hergün çalış ve beslenmenize çok dikkat edin kuruyemiş meyve sebze çok gerekliymiş hatta bir forumda okudum eşlerede folik asit verilmeliymiş ben onu yapmayı düşünüyorum ve artık bekleme Zaman'ın geldi ben adeti beklicem sen hamilelik testini inşaallah pozitif olur sonraki ayda ben gelirim arkandan...

Teşekkür ederim canım ben zaten coraspirin kullanıyorum Uygulaması biraz zor geldi bana zaten Ramazan Ayında daha da zor o yüzden sadece adet dönemimde yapsam olur belki ama ben çok tembelim SOĞAN suyunada başladım ama devam edemedim....

Merhaba, hanımlar doğal gebelik konusunda etkili olduğu söylenen bir de Meryem Otu var, meryem suresiyle birlikte kullanılıyor. Kadınlar kulubünde bu otu kullanarak hamile kalan bir çok kişi var. hatta yorumlarına ŞURADAN bakabilirsiniz.

Ay inşallah arkadaşım istemedende olsa insan ümitleniyor işte sonrası çok hayal kırıklığı oluyor ümitlenmek istemiyorum aslında inşallah gerçek bir hamilelik olur pozitifi görsem bile kimyasaldan çok huzursuzum sanki yine kimyasal olursa diye korku var içimde sağda olan yumurtalardan bir şey hissetmiyorum sanırım onlar çatladı yada bir tanesi çatladı ama solda küçük olan büyüdü galiba o biraz baskı yapıyor o sanırım kiste döner demişti zaten şimdide varya vakit geçmek bilmiyor iğneden sonra 3. gün bugün test pozitif hala 25 tane olunca hergün yapıyorum bakalım ne zaman silinecek, ve gerçek çizgi çıkacak mı ? İnsan düşünmeden edemiyor. Ya ne garip o çizginin gerçek olmadığını bile bile orada görmek ne güzel geliyor. Allah'ım gerçek bir hamilelik ve sağlıklı bebiş nasip etsin bize arkadaşım. Dualarıma seni de katıyorum inan buna, çeken bilir bu şekilde uğraşmanın ne olduğunu...

hım tamam o zaman, program zor haklısın, yürüyüş yapmasam çok kilo alırdım herhalde. Çayları karıştırıp günde 3 defa içenler de olmuş, ben civanperçemi ve adaçayı da almıştım ama kullanmadım, adet söktürücü oldukları için, benim adetler düzenli sayılır, yalnız 9 aydır eskiye oranla azalmıştı, meğer vücudum uyarı veriyormuş anlamamışım, yine başlayacağım çaylara genelde 3 ayda sonuç almış uygulayanlar, kısmet artık, hayırlısı Allah'tan.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

merhabalar benim ikinci çocuğu düşünmeye başladığımdan bu yana tam 1 yıl oldu ve korunmadığım halde hamile kalamadım.doktora gitmeyi düşnüyorum ilk başta gittiğimde bi sorun görünmüyor 1 yıl içinde olmazsa eşnizle gelin demişti.Şimdi adetten önce mi sonra mı ne zaman gitmeliyim doktora......

Merhaba, hoş geldin
Reglinin 2-3. günü mümkünse sabahtan gitmelisin bazı hormon testleri vs. isteyebilir. En doğru zamanı reglin 2-3 günüdür. Benimde 1.5 yıldır olmuyor 2 kez gebelik gelişti ama ikiside kimyasal olarak sonuçlandı Bu ay bir sürü ilaç ve iğne kullandım. Şimdi beklemedeyim 10 güne kadar belli olur zaten hayırlısı inşallah canım.

Aynen öyle canım ya hatta ovulasyon yaparken bile insan mutlu oluyor bu arada ben daha önce iğne kullandığımda 9. Gün başlamıştım test yapmaya 14. Gün hala silik çizgiyi ama 15. Gün adet oldum oyüzden bence çoksa erken Başlama teste sen yinede en azından bir hafta geçsin bende gün sayıyorum ilacım az kaldı bu gün çok şiddetli adet Sancısı çektim ve ellerimde ayaklarımda şişme oldu herhalde ilaç bitmeden adet olmam değil mi bu ağrılar oruçla alakalı olabilir. Ben bu ay daha fazla ne kadar istediğimi anladım sanki Rabbim şu mübarek saatler hürmetine bizlere de nasip etsin inşaallah... Bak hamile kalırsan hemen uzaklaşma bizlerden benide bekle geleyim arkandan olur mu.... Dualar karşılıklı yaşadıklarımız ortak inşaallah arka arkayada alırız ikincileri kucağımıza...

Sen şu an ne durumdasın yani adetin yaklaştı değil mi nasıl hissediyorsun bir değişiklik varmı birde doktor kontrolüne de devam ediyormusunuz.

Hoşgeldiniz öncelikle bu doktorları hiç anlamıyorum neden böyle bekletiyorlar zaman aleyhimize işliyor aslında yapılacak ne varsa biram önce yapılması gerekmez mi sen bence hemen git ki öncelikle eşine de bakılsın çünkü ben bu durumu yaşadım doktorlar bir çocuğun var diye eşinde bir sorun olmaz diyorlar ama bende bir sene sonra bir gittik ki Değerler çok çok düşük sonra ilaç başladık şimdi iyi durumda ama dedim ya belli olmuyor...

Hepinize hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız ben artık herşeyi oluruna bıraktm çünkü eşim sürekli yurt dışına çıkıyo ne ilaç ne tedavi hiiiicccc birşey yapamıyorum elim kolum bağlı Rabbim yardım etsin hepimize ve şuan kayınvaldemlerdeyim içim yana yana uyumaya çalışıyorum çünkü sahura kadar eltimin hamilelik anılarını dinledim inanın kıskançlık değil sadece çok üzülüyorum offff

ben bu ayda hastalandım. bu ay da olmadı. moralim bozuldu tabii. nedense kendimi hamileliğe inandırmıştım bu ay. iki aylık çatlatma tedavisi de bitti. bu ay rahim filmi çektirmem gerekiyor ama şuan "olmuyor işte, ne uğraşıp duruyorsun" modundayım. birkaç gün sonra psikolojim ne olur bilemem.
hayırlısı Allah'tan...

Sanada hayırlı Ramazan'lar of gerçekten çok stresli bir durum bu sanki bizim derdimiz bize yetmiyor gibi Birde etrafımızdaki luzumsuzlarla uğraşıyoruz....birşey anlatmak istiyorum bir arkadaşım vardı ilk çocuğuna düşük yaptı ben o sıralarda ikinciyi düşünüyordum ama inan hiç lafını bile etmedim yanında sonra o hamile kaldı tekrar doğum yaptı ve sonra ben hamile kaldım düşük Yaptım... Belki çok belli etmedim ama içim çok yandı bunu iyi bilir diye düşündüm ve sonra o ikinciye hamile ve bana sürekli hamileliğinden bahsediyor inan bu kadarını beklemiyordum başka hiç bir şey Konuşmuyor tek anlattığı hamileliği birde sürekli şikayet ediyor... Şükretmesi gereken bir durumun farkında değil... Rabbim yardımcımız olsun ne olur... Tahammül edemiyorum ve ona sorsalar iki gün aramasam diyecek ki kıskanıyor beni...

Canım sana da hayırlı ramazanlar olsun. Zamanı yakalayamamak çok sinir bozucu gerçekten çok haklısın, ama rabbim verecekse veriyor ayda 1 kez bile olsa vakti saatine denk geliyor demek ki, sen hiç bunları düşünüp üzme kendini. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende de çok benzer bir durum var. Tabiki kıskanmak değil biliyorum ama insan sorguluyor, neden benim olmuyor diye hayırlısı artık hepimiz için belki de bizim sınavımızda budur bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…