konu sahibi, kocasına kızıp burda öküz diyor diye niye kınıyorsunuz..burda hiçbiriniz kocanıza kızdığınızda arkasında verip veriştirmezmisiniz..bırakın Allah aşkına yaaaaa......
annesine yardım etmek için işyerinden izin alıyor kayınvalidesine gidiyor..yemeğini yapıyor misafirlerini ağırlıyor yardımcı oluyor kendince..karşılığında bu muameleyi hakediyormu..teşekküretmesi gerekirken böyle davranan adama ne denir..öküz denmezmi...evet kocanın arkasından böyle hitap edilmez ama konu sahibide bunu biliyordur heralde...neler hissettiğini anlayabiliyormusunuz içinde ne kadar hayal kırıklığı ve öfke yaşadığını...bu lafı haetden kocalar var haketmeyen kocalar var......kusura bakmayın da böyle davranan birinede hanginiz beyefendi diyecek...
bugün kocalarınız aynı şeyi size yapsın..kayınvalidenizin evini süpürmedin diye dövsün hırpalasın sizi..siz ne yapardınız...öküz demezmiydiniz..eminim daha ağırları çıkardı ağızdan...yüzüne söylemeseniz bile içinizde yaşardınız bu öfkeyi..
şimdi burda kimse kimseye ahkam kesmesin...
Allah askına benmı yanlıs dusunuyorum bılemedım ama arkadasım uzatılacak mevzu yokken dayaga kadar gıtmesıne sasırdım. Neyse canım sende haklısın deyıp gecseydınız kapı kıtlemek eve almamak zaten ortam bıraz gerılmıs sızde daha artırmıssınız tansıyonu. Valla 5 yıldır evlıyım bende cok sey yasadım ve gordum kı o kavgalar atısmalar hepsı bosmus sımdıkı aklımla dıyorum kı neden yıprattım evlılıgımı. Zamanla herseyı asıyor ınsan. Bu mevzuları bu kadar buyutmemek lazım evlılıgı gectım kendımız ıcın yıpranmamak ıcın...
Ailesinin desteginin olmasi cok iyi bu yuzden...sen bilirsin tatlim konus bnce niye bana boyle yapiyorsun ben yeterince ailenede sanada bakiorum ama benim yapabileceklerimde bi yere kadar senin kiz kardesin var tamm ben yaparim ama sahipsiz degil annende babanda kizlari varken herseyi benim yapmam dogru degil ama yaptigm halde lutfen beni zorlama yapabilecegm kadar yaparim zaten ben senin esinim hicmetciniz degilim bak calisiorum didiniyorum yinede annene yardim ediyorum lutfen gor bunlari ve bidaha o elini bana asla kaldirma de biter de de yaniAilesi hep benm destegim annesi gecen carsambadan beri asla onunla konusmuyo ve görüşmüyo tek görüsen babası o da öfkeli ona karsı.Kapıyı acma demişsin ya arkadasım mümkün degil ben nerde olkursam o gelir ve inat eder o kapı acılana kadar da gitmez bekler biliyorum.
Ailesinin desteginin olmasi cok iyi bu yuzden...sen bilirsin tatlim konus bnce niye bana boyle yapiyorsun ben yeterince ailenede sanada bakiorum ama benim yapabileceklerimde bi yere kadar senin kiz kardesin var tamm ben yaparim ama sahipsiz degil annende babanda kizlari varken herseyi benim yapmam dogru degil ama yaptigm halde lutfen beni zorlama yapabilecegm kadar yaparim zaten ben senin esinim hicmetciniz degilim bak calisiorum didiniyorum yinede annene yardim ediyorum lutfen gor bunlari ve bidaha o elini bana asla kaldirma de biter de de yaniAilesi hep benm destegim annesi gecen carsambadan beri asla onunla konusmuyo ve görüşmüyo tek görüsen babası o da öfkeli ona karsı.Kapıyı acma demişsin ya arkadasım mümkün degil ben nerde olkursam o gelir ve inat eder o kapı acılana kadar da gitmez bekler biliyorum.
esinize surekli öküz diye hitap etmenizden hoslanmadim , kaba bir soz ve bir bayana yakismiyor ,
ortada sorun olabilecek bir durumda gormedim , neden supurmedin demis , sizde vaktim olmadi vsvs demissiniz , kapanmis olay ,
neden uzattiniz ? ve kapilari kitlemekte neyin nesi oluyor , bu davranisinizda hos degil , orasi onunda evi , kapiyi kitleme gibi bir luksunuz yok , onun yaptiklari guzel demiyorum ama , cok fazla buyutup , kirmissiniz bir birinizi son derece ,
daha bir sene olmamis evleneli , ama ortada saygi , sevgiye dayali hic bir sey gormedim ben yazdiklarinizdan :)
kızlar hepinize merhaba,
bana yorum yazan olumlu yada olumsuz herkese tskler.
su an annem evine döndü eşimle ve benle konustu.
eşimi son kere affettim bir daha en ufak bi tartısmada olsa bitirecegimi söyledim.Annemde eşime konustu.
Su an eşimle aynı evdeyiz fakat ben ayrı odada kalıyorum kendisini kolay kolay affedemeyecegimi söyledim.İki yabancı gibi yasıyoruz su an.
O adımlar atıyo ama ben pek önemsemiyrum canı yanıyor yansınnn.
hakkında hayırlısı olsun canım;
umarım bu şansların kıymetini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?