Bir çaresi bulunur mu?

Allah askına benmı yanlıs dusunuyorum bılemedım ama arkadasım uzatılacak mevzu yokken dayaga kadar gıtmesıne sasırdım. Neyse canım sende haklısın deyıp gecseydınız kapı kıtlemek eve almamak zaten ortam bıraz gerılmıs sızde daha artırmıssınız tansıyonu. Valla 5 yıldır evlıyım bende cok sey yasadım ve gordum kı o kavgalar atısmalar hepsı bosmus sımdıkı aklımla dıyorum kı neden yıprattım evlılıgımı. Zamanla herseyı asıyor ınsan. Bu mevzuları bu kadar buyutmemek lazım evlılıgı gectım kendımız ıcın yıpranmamak ıcın...

Ya vallahi babama demiştim ki çok önceden '' Baba evlendiğimde eşim beni dövse.. '' Babam cümlemi tamamlamadan bu yaşına kadar seni o mu yedirmiş içirmiş öleceğimi bilsem onu elimden alamaz kimse evine gelirsin geri dedi. Canım yaşın kaç bilmiyorum ama arkanda duracak bir aileye sahipsen çocuğun da yok öyle sevgininde canı cehenneme dönme. Bekara koca boşamak kolay derler tabi ama ailen arkandaysa dönme geri. Yarın öbür gün canını bile alır senin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Terapist falan mı? Hiç inandırıcı değil maalesef..

Ki daha ilk sene böyle yapan erkek bilmem ilerde neler yapar size.

Sizin bir kişiliğiniz ve karakteriniz var. Bir erkeğin bu kişiliği ezmesine izin vermeyin. Onun sizin eşiniz olması hiçbir şey değiştirmiyor. O kim ki size dayak atabiliyor. Bu hakkı ona vermeyin lütfen. Çok rica ediyorum, biz kadınız ve erkeğe bu şekilde yenik düşmemeliyiz. Ona bir daha bu hakkı vermeyin. Bakın bir kez dayak atan gene yapar gene yapar. Aldatmak da böyledir. Bir kez yapma karakterinde olan kişi neden gene yapmasın???

kesinlikle katılıyorum size..

Yolda yürürken elindeki ekmekle kafasına vuruyor? Daha önce de yolda tekmelemişti?

Ailesinin desteginin olmasi cok iyi bu yuzden...sen bilirsin tatlim konus bnce niye bana boyle yapiyorsun ben yeterince ailenede sanada bakiorum ama benim yapabileceklerimde bi yere kadar senin kiz kardesin var tamm ben yaparim ama sahipsiz degil annende babanda kizlari varken herseyi benim yapmam dogru degil ama yaptigm halde lutfen beni zorlama yapabilecegm kadar yaparim zaten ben senin esinim hicmetciniz degilim bak calisiorum didiniyorum yinede annene yardim ediyorum lutfen gor bunlari ve bidaha o elini bana asla kaldirma de biter de de yani))

Ailesinin desteginin olmasi cok iyi bu yuzden...sen bilirsin tatlim konus bnce niye bana boyle yapiyorsun ben yeterince ailenede sanada bakiorum ama benim yapabileceklerimde bi yere kadar senin kiz kardesin var tamm ben yaparim ama sahipsiz degil annende babanda kizlari varken herseyi benim yapmam dogru degil ama yaptigm halde lutfen beni zorlama yapabilecegm kadar yaparim zaten ben senin esinim hicmetciniz degilim bak calisiorum didiniyorum yinede annene yardim ediyorum lutfen gor bunlari ve bidaha o elini bana asla kaldirma de biter de de yani))

tamam evlilik kutsal bir müessese,ben anlamam bekarım.
ama şiddeti kadın %100 hatalı bile olsa haklı görmem ve en önemli boşanma sebebidir.
bir kez kalkan el tekrar kalkar.
babam annemi dövmüş yıllarc , ben canlı şahit olmadım. annem gizledi,duyurmadı vs vs.
Babam biz kendimize geldiğimizde , büyüdüğümüzde yapamadı.
18 yasında babamın elinden bıçağı zor almıştım.
babam hiç düzelmedi.
ve ben yıllar boyu sözde biizim için boşanmayan aileme lanet ettim.
mutsuz bi cocukluk ve genclik.
sonra babam öldü ohhhh dedim artık huzursuzluk yok.
anneme deli düşkün bi cocuktum. sonra ne mi oldu ? babam öleli yakında 13 yıl biticek mutluluğumuz 6 yıl sürdü.
annem cozuttu. yılların birikimi var tabi.
5 yıl psikyatrist kapılarında umutla koşturdum. ilaçları tedavileri ama annem yaşama geri dnmeyi reddetti. tabiri caizse bitki gibi yasıyo. yiyo,içiyo,uyuyo. yani annesizde kaldım.
32 yasındayım ve evliliğe cesaret edemedim hiç.
korktum ,kaçtım.
çocuklarınız için hiç bir kötü muameleye katlanmayın.
ilk önce siz gelirsiniz. siz iyi olursanız cocuklarınızda iyi olur.
hele ki cocuk yoksa herseyi bitirmek daha kolay.
bana yuva kolay kurulmuyor demeyin, insanda kolay yetişmiyor.
içimi boşalttım.
umarım o evlilikten bi an önce kurtulursunuz.
aşktan ölünmez, ama dayaktan ölünür.

Öncelikle geçmiş olsun allah kolaylık versin...

Şiddete maruz kalan ya da çeşitli sebeplerle mutsuz olan kadınlar genelde çocuklarını düşünüp yaşadıklarına katlanıyorlar.
Çocuğa sahip misin değil misin dikkat edemedim canım ama ne olursa olsun böyle insanlara katlanmak zorunda değiliz kimse senden önemli değil zaten .

Naçizane fikrim .

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Eşin ailesinin kışkırtmasıyla bunları yapmış belli. Burada bir kişilik eksikliği var. Kendisi düşünmüyor ailesinim düşüncelerini uyguluyor.
Çok yakın arkadaşım senin yaşadıklarını devamlı yaşıyor. Kızın yılları çocuğum var boşanamam ve kocamı seviyorum sözleriyle dayak giyerek geçti.Kaynana neyi beğenmese arkadaşım bana beğenmedi bekle 2 gün diyor. İkigüne kalmaz dayak şiddet.Eşin malesef hep böyle gidecek. Başka nedenler olsa boşan demezdim.Aldatma bile olsa boşan demezdim. Ama ailesi için 1 yılda bunu yapıyorsa.Ağlasada yalvarsada intihara bile kalkışsa eşin değişmeyecek. Bunu ya kabul edeceksin. Yada çocuğun yokken ayrılacaksın.Bir erkek burnundan kan getirene kadar vuruyorsa değişmiyor.
Bunu arkadaşımdan ve abkamdan biliyorum.

Herkese merhabalar arkadaslar,
Bi süre internete giremedim kusura bakmayın su an annemle beraber kendi evime geldim eşimi de annesine gönderdik.
Bu nasıl oldu hemen anlatayım size.
Eşim bağlı bulundugum operatöre gitmiş numaramı ögrenmiş aradı bi numara beni actım konustu nerdesn gelicem dedi söyledim bende geldi konustuk evinden uzak olma gel evinde düsün istersen ben de annemde kalırım bi süre gözünün önünde olmam dedi istersen annende gelsin tek kalmaktan korkarsan dedi su an annemle kendi evimde kalıyoruz annem bi şans daha ver diyo neler neler yaptı bak diyo ama onunla da konusmus.Bir daha sacının teline en ufak bi zarar gelirse daha o an alırım kızımı hemen ve bosanırsınız demiş.
Durumlar böyle işte arkadaslar.

aynı benim kocam aynı aynı biz napıcaz bunlarla ya

Yine tekrarlıyorum, önemli olan dayak attıktan sonra bir daha atmam demek midir yani? Yediğiniz dayak ne olacak eğer affederseniz? Madem psikolojisi bozuktu, dayak atmadan önce niçin tedavi olmamış? Hayatta bazen affedilemeyecek hatalar vardır. Bu da onlardan biri benim için. Tüm kadınlar için de aynısı olmalı. Şöyle düşünün, siz onu aldatsaydınız ve o bunu görseydi ve siz pişmanlığınızı dile getirip bir daha yapmam dediğinizde o sizi affeder miydi? Şimdi dönüp de bana sakın aldatmayla bunu bir tutmayın demeyin. Aldatmak, şiddet uygulamanın yanında resmen devede kulak.

Daha yeni evli sayılırsınız, çocuğunuz da yok. Üstüne bir de çalışan bir kadınsınız. Sizi döven, ağzınızı burnunuzu dağıtan bir adamla yaşamaya mecbur değilsiniz. Kadın cinayetlerine kurban gidenlerin çoğu, sizin gibi kadınlardan oluşuyor maalesef. O adamdan mahrum kalmak mı daha çok canınızı acıtır yoksa sevdiğiniz adamın ağzınızı burnunuzu dağıtması mı? Allah aşkına azıcık kendi ayaklarınız üstünde durun. Kadınlar bu ülkede eziliyorsa en büyük sebebi yine kadınlardır, onlardan biri olmayın.

kızlar hepinize merhaba,
bana yorum yazan olumlu yada olumsuz herkese tskler.
su an annem evine döndü eşimle ve benle konustu.
eşimi son kere affettim bir daha en ufak bi tartısmada olsa bitirecegimi söyledim.Annemde eşime konustu.
Su an eşimle aynı evdeyiz fakat ben ayrı odada kalıyorum kendisini kolay kolay affedemeyecegimi söyledim.İki yabancı gibi yasıyoruz su an.
O adımlar atıyo ama ben pek önemsemiyrum canı yanıyor yansınnn.

hakkında hayırlısı olsun canım;

umarım bu şansların kıymetini bilir

hakkında hayırlısı olsun canım;

umarım bu şansların kıymetini bilir

amin canımm bu son sansı isterse degerlendirsin isterse boşa gitsin kendi bilir artık ben yapacagımı yaptım.
Bu arada terapiye gitmiş 4 defa terapistin numarasını adresini bırakmıs gittim sordum gelip gelmedigini dogruymus adam gibi olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…