arkadaşım çok üzüldüm...bayadır girmiyordum..benim durumlarıda biliyorsun işte..zor gerçekten çok zor yaşadıkların...2 hafta değil istersen 2 ay dinlen yinede içindeki sızı geçmiyor...ama acımadı ki deyip hayata devam ediyorsun bir şekilde...canını sıkma..istersen özelden msj at..seni bu durumda yalnız bırakmak istemem tamam mı canım
saol canım tsk ederim çok zor gercekten cok,içn yanar karsısındaki seni dinler ama ne acını anlar ne merhem olabilir.Sadece dinler dinlemiş olmak için belkide.Dün evlilik yıldönümüzdü ayrı ayrı ben gecen sene böyle kutlayacagımı hiç düsünmemiştim ne hayallerim vardı 1.evlilik yıldönümümüze dair.Şimdi ne haldeyim Destegin için cok tskler.Sende hep aklımdasın ne oldu ne yaptı diye.Atarım cnm sende at.
en son yazdıklarımdan sonra diyecek bir şey bulamadığım için konuyu kapattırdım...gözümün içine bakan eşim beni şuan görmüyor işte(malum sebepten dolayı)...boşanma davası hala açmamış..halada benimle tek bir kelime bile konuşmadı...bende kendimi başka ugraşlara verdim...düşünmemeye çalışıyorum...o kaynım olacak kişi de kız arkadaşıyla bayramda nişanlanmış..beynimden vurulmuşa döndüm resmen...beni ayırdılar hacıyla hocayla benim yuvamı yıktılar..şimdi başka bir yuva kurmaya çalışıyorlar...eşim kapı duvar ses seda yok (zaten adam beni görmüyor düşünemiyor bile)..ailemin yanındayım rahatım yerinde:)
konu sahibi, kocasına kızıp burda öküz diyor diye niye kınıyorsunuz..burda hiçbiriniz kocanıza kızdığınızda arkasında verip veriştirmezmisiniz..bırakın Allah aşkına yaaaaa......
annesine yardım etmek için işyerinden izin alıyor kayınvalidesine gidiyor..yemeğini yapıyor misafirlerini ağırlıyor yardımcı oluyor kendince..karşılığında bu muameleyi hakediyormu..teşekküretmesi gerekirken böyle davranan adama ne denir..öküz denmezmi...evet kocanın arkasından böyle hitap edilmez ama konu sahibide bunu biliyordur heralde...neler hissettiğini anlayabiliyormusunuz içinde ne kadar hayal kırıklığı ve öfke yaşadığını...bu lafı haetden kocalar var haketmeyen kocalar var......kusura bakmayın da böyle davranan birinede hanginiz beyefendi diyecek...
bugün kocalarınız aynı şeyi size yapsın..kayınvalidenizin evini süpürmedin diye dövsün hırpalasın sizi..siz ne yapardınız...öküz demezmiydiniz..eminim daha ağırları çıkardı ağızdan...yüzüne söylemeseniz bile içinizde yaşardınız bu öfkeyi..
şimdi burda kimse kimseye ahkam kesmesin...
Valla herkes ayrı telden çalmış
Tamamını okuyamadım da
Sormak istediğim soru şu ; Kocanız size vursa dövse arkasından sadece gıcık mı dersiniz.
Şahsım adına konuşuyorum öküzü bırakın o adamın arkasından söylenecek her söze terbiyem müsait.
Pardon ama kadın kendine vuran adama öküz demiş ve az bile demiş.
Hala daha terbiyem müsade etmez diyenler var.
Bence bu ahkam kesmektir.
Bak hele sende gör o şiddeti terbiyen nelere müsade edecek.
Bazen çok vicdansız ve sağduyusuz oluyor buranın bayanları.
Ben bayana inandım ve üzüldüm de.
Demiş ki 2 hafta izin aldım ama uzayacak gibi gözüküyor o yüzden işten ayrılmayı düşünüyorum , sonra biri yorum yapıyor izin vermiyorlardı hani , iki hafta bitince evden mi gelip gidecen. Yahu demiş ya 2 hafta sonra uzarsa ayrılırım.
Açık arayıp bulacam derken saçmalamış çoğu.
Burada yapılan yorumlar bence haddini aşmış.
Kusura bakmasın kimse doğruya doğru .
Bu kadar acımasız olunmak zorunda değil.
Evli değilim ama bildiğim ve annemin herzaman söyledği büyük konuşma kızım.
Yuva kolay kurulmuyor , yıkmak sebep ne olursa olsun kolayda olmuyor.
Şiddet çok kötü bişey , allah her görene yardımcı olsun.
Bak 1 yıllık evlisin ; değişir düzelir umudun varsa biraz bekle
Ama yoksa zorlama öldürmeye kadar varılan kadına yönelik şiddetler duyuyoruz.
Allah yardımcın olsun , umarım hakkında hayırlısı olur
pollyncım;
durumlar nedir?
merak ediyorum seni:44:
Tsk ediyorum saol terrakota
Kötüyüm inan cok.Aynaya baktıgımdki yüz benm degil sanki.
Kuzenleriö fln güldürmeye beni baska seylr le oyalamaya calısıyorlar gülüyorum ama o anlık.
İçimi gelde bana sor.Teyzemdeym halen.Kayınpederim aradı tek basına evde kalıyomus bizimki bu cumartesi 2.seansı varmıs.
Dün evlilik yıldönümüzdü içim yangın yeriydi sanki.Sbaha kadar ağladım.
Umarım terapi meselesi doğrudur. Bu kadar sık randevu alması bana düşündürücü geldi. Umarım yanılıyorumdur.
Evet çok zor evlilik yıldönümünde bu halde olmanız. Ama şu an çekeceğiniz acılar ilerideki koca yaşamınız için gerekli. Kendine gelmeden lütfen dönmeyin
Cnm yasadiklarini kendim yasamis gibi okudum, cok aci birsey biliyorum ailen sana bakmaya oksamaya kiyamazken elin oglunun sana bunlari yasatmasi ne yazikki cok aci....bnde yasadim hala aklimda bana yaptiklari kesinlikle ailesine soleme nede olsa ogullari ben ailesine soledigimde yine ben suclu olmustum bu yuzden tavsiye etmiyorm ... Birsey merak ediyorum esin sana sordugunda nie evi supurmedin diye onuda kardesin yapsin ben butun gun herseyi yaptim diyemedinmi??sen o eve gelin gittin hizmetci degil!!!AmA madem yasadiginiz yer babanin evi onun o eve gelmemesi gerekir yada geliosa biraz yuzu kizarmali....icinde tamamen bittiyse ara artik bitti burasi bnm evim buraya gelme sende kafani dinle bnde dinleyim de kapat telefonu eve gelirsede acma hicbisekilde bagirsin bagirsin gitsin umarim mutlu olursun. Evlenirken ne umutlarla evleniyoruz biri cikip herseyi mahvediyor...hersey gonlunce olsun
Eşim söylese belki inanamam ama kayınpederim asla yalan söylemez bana bunu adım gibi bilirim.
Evinize dönün diye demiş olamaz mı?
Evinize dönün diye demiş olamaz mı?
Tsk ediyorum saol terrakota
Kötüyüm inan cok.Aynaya baktıgımdki yüz benm degil sanki.
Kuzenleriö fln güldürmeye beni baska seylr le oyalamaya calısıyorlar gülüyorum ama o anlık.
İçimi gelde bana sor.Teyzemdeym halen.Kayınpederim aradı tek basına evde kalıyomus bizimki bu cumartesi 2.seansı varmıs.
Dün evlilik yıldönümüzdü içim yangın yeriydi sanki.Sbaha kadar ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?