Bir çaresi bulunur mu?

kocam bana bir tokat atsa(allah korusun,23 senedir hiç yaşamadım,inşallah bundan sonrada hiç yaşamam) ben hiç konuşmam ve bir ikinciyi yemek için beklemem.konu sahibinin ilk dayağı değil,gerçekten kimse benden gıcık haricinde bir kelime duymamıştır.insanın gerçek kişiliği kavga anında çıkar ortaya.ben buyum daha başka kelimeler kullanamam

buradan tabi ki kimse kimseyi yönetemez ama bir gercekte var ki o da siddete magruz kalan bir kadin henüz 22 yasinda ve bu ilkte degil,

kafasi karisik eminim caresizdirde,ne umutlarla baslamistir bu evlilige ama iste insan hep istedigini bulamiyor.

daha kötüsü olursa birdaha barissalar bu sekilde herhalde buraya baslikta acmaya cekinebilirsin pollyan ki gerek yok.

ama adami en iyi sen bilirsin,iyi tüsünüp tart.

*Şiddet eğilimi olan eşiniz bundan sonra onun işine gelmeyen bir laf söylediğinizde,ya da böyle bir davranışta bulunduğunuzda açığınızı kapatmaktansa,iki tokat bir yumrukla sizi etkisiz hale getirmeyi tercih edecektir.
*Kesinlikle siz bu konu üzerine '' ne yapmalıyım'' diye düşünmemelisiniz,eşiniz ''ben bu hareketimin bedelini nasıl ödeyebilirim''diye düşünmeli..
*Eşiniz ''Öfke kontrolü'' terapilerine katılmalı...
*Boşanmaktan hiç söz etmemişsiniz,kararlarınız elbette sizin hayatınızı ekileyecektir,hangi yolu seçerseniz onun getirilerini zaman zaman tekme zaman zaman tokat zaman zamanda (en iyi ihtimalle sözlü hakaretle ve kayınvalıde hızmetcılığıyle) yaşayacaksınızdır.
*Bana sorarsanız benim eşim beni sokak ortasında rezil edebilicek kadar değersiz görüyorsa,''annem ıcın ben işten izin alıp gelmedım sen gelını olarak bunu dusunmussun allah senden razı olsun '' demek yerıne bunuda nıye yapmadın dıyorsa,ve en onemlısı ben BUNDAN SONRAKI HAYATIMI KENDIMI BU ADAMIN TEPKILERINDEN (SÖZLÜ VE FIZIKSEL ŞİDDETİNDEN)KORUMAYA CALISMAKLA GECIRMEK ZORUNDA KALICAKSAM ben o ınsana eşim kocam hayat arkadasım gözüyle bakmaktan vazgeçip kendımı korumak zorunda oldugum baş düşmanım gözü ile bakardım.....
*Umarım en kısa zamanda iç huzurunuza kavuşursunuz.Geçmiş olsun..

Son düzenleme:

saol canım tsk ederim çok zor gercekten cok,içn yanar karsısındaki seni dinler ama ne acını anlar ne merhem olabilir.Sadece dinler dinlemiş olmak için belkide.Dün evlilik yıldönümüzdü ayrı ayrı ben gecen sene böyle kutlayacagımı hiç düsünmemiştim ne hayallerim vardı 1.evlilik yıldönümümüze dair.Şimdi ne haldeyim Destegin için cok tskler.Sende hep aklımdasın ne oldu ne yaptı diye.Atarım cnm sende at.

pollyncım;

durumlar nedir?

merak ediyorum seni:44:

senin yasadıkların hiç akıl alır seyler degil.Bosu bosuna bi yuva yıkılıyor ben buna yanıyorum hiç bişi yokken.İnşallah eşinne her neyin etkisinde ise düzelir bir an önce.Kendini üzme hiç bişi için.

yorumun için cok tsk ederim.Oturup benm için uzun uzun yazmıssın.Elleriniz dert görmesin arkadaslar.Ben buraya yazıyorum cünkü dertlesecek baska kimsem yok ama bazı arkadasların olumsuz tavırları,sert uslupları cok canımı yakıyor.
Biz dayak yesek affetmeyiz fln deniyor.Ama ihaneti affediyor.Eşinin yalanını affediyor.

Arkadasım yorumun için cok saol.Ben su an aciz durumndayım ya vuran vurana mübarek.Neden bu insanlar empati yapamıyor anlayabilmiş degilim.Ne yalancılıgım kaldı ne acizligim?Hey Allahım dayanma gücü vr.

pollyncım;

durumlar nedir?

merak ediyorum seni:44:

Tsk ediyorum saol terrakota
Kötüyüm inan cok.Aynaya baktıgımdki yüz benm degil sanki.
Kuzenleriö fln güldürmeye beni baska seylr le oyalamaya calısıyorlar gülüyorum ama o anlık.
İçimi gelde bana sor.Teyzemdeym halen.Kayınpederim aradı tek basına evde kalıyomus bizimki bu cumartesi 2.seansı varmıs.
Dün evlilik yıldönümüzdü içim yangın yeriydi sanki.Sbaha kadar ağladım.

bu konuya bile "canım ani kararlar alma" demişler :)))
kendi kızınız, evladınız burnu kan revan içinde kırılsa da aynı şeyi diyecek misiniz.

Umarım terapi meselesi doğrudur. Bu kadar sık randevu alması bana düşündürücü geldi. Umarım yanılıyorumdur.
Evet çok zor evlilik yıldönümünde bu halde olmanız. Ama şu an çekeceğiniz acılar ilerideki koca yaşamınız için gerekli. Kendine gelmeden lütfen dönmeyin

Eşim söylese belki inanamam ama kayınpederim asla yalan söylemez bana bunu adım gibi bilirim.

Cnm yasadiklarini kendim yasamis gibi okudum, cok aci birsey biliyorum ailen sana bakmaya oksamaya kiyamazken elin oglunun sana bunlari yasatmasi ne yazikki cok aci....bnde yasadim hala aklimda bana yaptiklari kesinlikle ailesine soleme nede olsa ogullari ben ailesine soledigimde yine ben suclu olmustum bu yuzden tavsiye etmiyorm ... Birsey merak ediyorum esin sana sordugunda nie evi supurmedin diye onuda kardesin yapsin ben butun gun herseyi yaptim diyemedinmi??sen o eve gelin gittin hizmetci degil!!!AmA madem yasadiginiz yer babanin evi onun o eve gelmemesi gerekir yada geliosa biraz yuzu kizarmali....icinde tamamen bittiyse ara artik bitti burasi bnm evim buraya gelme sende kafani dinle bnde dinleyim de kapat telefonu eve gelirsede acma hicbisekilde bagirsin bagirsin gitsin umarim mutlu olursun. Evlenirken ne umutlarla evleniyoruz biri cikip herseyi mahvediyor...hersey gonlunce olsun

Ailesi hep benm destegim annesi gecen carsambadan beri asla onunla konusmuyo ve görüşmüyo tek görüsen babası o da öfkeli ona karsı.Kapıyı acma demişsin ya arkadasım mümkün degil ben nerde olkursam o gelir ve inat eder o kapı acılana kadar da gitmez bekler biliyorum.

Evinize dönün diye demiş olamaz mı?

olamaz çünkü kyınpederimm kızım bu seni cok üzdü daha fazla üzmesine izin verme sen otur düsün neye nasıl karar verirsen ben tamam derim ve yadırgamam dedi.Sen nasıl mutlu olacaksan kendini ii hissedeceksn öyle yap diyor.

ev senin evin pollyan bence o gitmeliydi.ne diye evini bırakıyorsunki o hayvan ruhlu insana

çoook iyi düşün çooook canım benim...

bu hayata 1 defa geliyoruz.başka şansımız yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…