Bir boşanma meselesi.. Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Esas boşanmazsanız çocuğunuza haksızlık etmiş olacaksınız.Çocuğunuz kızsa ileride ki ilişkilerinde erkeklerin ona hakaret etmesini normal karşılayacak ve ezilecek.Çocuğunuz eğer erkeksede hayatındaki kadınlara hakaret etmeyi normal görecek kocanız gibi biri olacak bunu istermisiniz ?

Allah dağına göre kar veriyormuş vallahi billahi...
Ben sizin bu yaşadıklarınızı yaşasam kuçu kuçunun totosuna sokar sokar çıkarırım ailesinin yanında hangi ortamda yapıyorsa... Ve ben öyle de susmam söyler o ortamdan pılımı pırtımı alır çeker giderim.
Hele bana dışarı da bağıracak...

Ayrıl, sensin önemli sensin kıymetli, böyle içine ata ata kadınlar kanser oluyor ya.
Çocuğuna da bişey olmaz hiç merak etme. Onca çocuk var boşanmış ailenin evlatları tertemiz çocuklar.

Ve kocan değişir diye bekleme daha da beter olacak ama asla değişmeyecek.

Eşten bosanilinca cocuktan bosanilmis olmuyor , tam tersi mutsuz bir anne ile huzursuz bir aile ortaminda buyuyen cocuklarin psikolojileri daha cok bozuluyor
Buna en yakin ornek esim , eski esiyle cocuk yuzunden devam etmeye calismislar en sonunda okuldaki rehberlik hocasi okula cagirip yerin dibine sokmus esimle eski esini , sonra hemen bosanmislar su anda gayet mutlu bir ogullari var

Beğenmiyorsa evlenmeseymiş

Ben sizi cidden anlayamadım. Yazım biçiminizden düzgün aklı başında bir insan benziyorsunuz. Bu herifin hakaretlerine niye katlanıyorsunuz? Bence cevap vermeli ve anasını bellemelisiniz sonra boşanmalısınız boşanıcaksanız daa

Niye cevap vermiyorsunuz? Bir de diğer insanlar ne tepki veriyor? Benim yanımda bir herif karısına hakaret etse sen yavaş git koçum biraz yanında çocuğunun annesi ailen kadın duruyor hayvanoğluhayvan derdim yani.

Size gelince bence edeceğiniz hakaretlere yoğunlaşın. Misal AYI. Bakın ne güzel cevap vericeksiniz:
Sen kime haklaret ediyorsun AYI karşında ibiş mi duruyor ya saygılı konuş konuşcaksan ya da kes

Böyle öküzler neden hep sizin gibi sessiz sakin kadınları buluyor, bana hakaretçi erkeklerden 1 tane dek gelmedi Adamlar uyanık dövecek sövecek cevap verecek kadından uzak duruyorlar

Dinsizin hakkından imansız gelir.
O hakaret ettiğinde herkesin içinde iki katını edeceksin korkmadan.
Bir daha ağzına ayar vermeyi bilir terbiyesiz.

Çocuk henüz küçük az daha büyüdüğünde daha çok anlayacak her şeyi.
Bu sevgisiz, saygısız ortamda annesini aşağılayan babadan gelen ilgi mutlu edecek mi sanıyorsunuz?

Boşanmasanız da dava,avukat, tekedilme duygularıyla iyi bir tanıştırmalı.
Tutuşsun.
Pek ciddiye almıyor sizi sanırım.

Ben böyle karısına hakaret eden erkeklerle çalıştım maalesef hep denk geldi o kadar çoklar ki, karısını insan gibi görmediğini söyleyerek kahkaha atarak herkese çekinmeden lanse ederlerdi. Aynı şekilde her zaman cinsiyetçiydiler kendilerini erkek cinsinden çok yüksekte görürlerdi hatta çoğu zaman da karısını aldatmayan erkek yoktur o erkek değildir tarzı konuşurlardı sağda solda. Leş. Boşan

Gördüğünüz psikolojik şiddetten dolayı çocuğunuz da mutsuz bir anne olduğunuzu hissediyor olabilir. Hele o da eşinizin bu davranışlarına şahit oluyorsa, bu boşanmış bir ailenin çocuğu olmaktan çok daha kötüdür onun için. Bence asıl, çocuğunuzun mental sağlığı için boşanmayı göz önünde bulundurmalısınız. Siz de dünyaya bir kez geliyorsunuz. Yıllarınızı mutsuzluğa feda etmeyin.

Neden zayıflamayı düşünmüyorsun ? Kendin için bunu yap ve bakımlı ol .sana söylediği o lafları ona yedir.yapabilirsin çünkü iyi bir nedenin var

Soyle okuz tiplerle evlenmenin de, evli kalmanin da mantigi nedir yani asla anlayamadim. Herif igrenc goruyorsun, duyuyorsun neden evleniyorsun diyesim geliyor bu kadinlara/ Bazi kadinlari anlamak mumkun degil.

Canım önce anlattıkların aşılmayacak şeyler değil. Boşanma ağızdan çıktığı kadar kolay bir şey değil. Boşandığında da hayatının daha hüzel olup olmayacağını iyi düşün. Çocuklar için daha iyi olur diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Şiddet büyük kavgalar gibi şeyler yok anladığım kadarıyla. Kim o çocuklara eşinden daha iyi babalık yapabilir. Yeni bir evlilik yapsan daha iyi bir kişi bulabileceğine emin misin. Evliliklerde boşanmanın dillendirilmesini doğru bulmuyorum çünkü başladı mı genelde boşanmayla bitiyor. Boşanma maddi manevi açıdan çok zor bir süreçtir. Kimsenin gazına gelme bugün dillendiriyorsun yarın hadi dedi mi eşin aklın balına gelir geç olur.

İnsanlar içinde sana küçük düşürücü bir söz smylediğinde biraz yüksek sesle hoşlanmıyorum de devam ederse terbiyesiz gibi sözler söyleye bilirsin. En azından bir yapacağını bir daha düşünür.

Canım Romeoylada evlensen 5 bilemedin 10 yılda dibe düşüyor. Eşin yerine başka uğraşılar bulsan sen de ilgilenmeyince belki o senle ilgilenmeye başlar. Birlikte yapabileceğiniz etkinlikler bulabilir misin. Yatak odası içinde biraz cilve felan belki etkili olur. Canım terazini iyi tart ayrıldığında yaşayacağın hayatı iyi düşün. Boşanma basit bir şey değil muhtemelen hayatında vereceğin en önemli kararlardan biri olur. Çevrende boşanan bir arkadaşın varsa bir de ona danış istersen. İnşallah her şey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…