Canım önce anlattıkların aşılmayacak şeyler değil. Boşanma ağızdan çıktığı kadar kolay bir şey değil. Boşandığında da hayatının daha hüzel olup olmayacağını iyi düşün. Çocuklar için daha iyi olur diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Şiddet büyük kavgalar gibi şeyler yok anladığım kadarıyla. Kim o çocuklara eşinden daha iyi babalık yapabilir. Yeni bir evlilik yapsan daha iyi bir kişi bulabileceğine emin misin. Evliliklerde boşanmanın dillendirilmesini doğru bulmuyorum çünkü başladı mı genelde boşanmayla bitiyor. Boşanma maddi manevi açıdan çok zor bir süreçtir. Kimsenin gazına gelme bugün dillendiriyorsun yarın hadi dedi mi eşin aklın balına gelir geç olur.
İnsanlar içinde sana küçük düşürücü bir söz smylediğinde biraz yüksek sesle hoşlanmıyorum de devam ederse terbiyesiz gibi sözler söyleye bilirsin. En azından bir yapacağını bir daha düşünür.
Canım Romeoylada evlensen 5 bilemedin 10 yılda dibe düşüyor. Eşin yerine başka uğraşılar bulsan sen de ilgilenmeyince belki o senle ilgilenmeye başlar. Birlikte yapabileceğiniz etkinlikler bulabilir misin. Yatak odası içinde biraz cilve felan belki etkili olur. Canım terazini iyi tart ayrıldığında yaşayacağın hayatı iyi düşün. Boşanma basit bir şey değil muhtemelen hayatında vereceğin en önemli kararlardan biri olur. Çevrende boşanan bir arkadaşın varsa bir de ona danış istersen. İnşallah her şey gönlünce olur.
[/QUOTE
Inan çok doğru konuşmuşsun konu dikkatimi çekti, bende arkadaş gibi evlenirken zayıf değildim ve evlenince üstüne eklendi, yatak odası hayatımız bizim de yok denecek kadar azdı, ama sen şanslısın eşine guveniyorsun,sana sadık kalmış, benimkinin konuşmadığı bayan yoktu telefonda. Hep şüpheyle yaşadım 2.5 yıl boyunca ve sezgilerimde yanılmadım yazışmaları yakaladım hep.Bosanma sürecim devam ediyor, eğer bu tarz huyları yoksa yıkma yuvanı, ve bırakan kilo ver,inan boşanmak evlenmekden daha zor ve yıpratıcı bu süreç, hikayen bana yakın.oldugu için yorum yapmak istedim