Bir boşanma meselesi.. Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Kendime olan inancımı sevgimi çoktan kaybettim ben, bir de bu hakaretler şaka adı altında yapılıyor sürekli .. tepki verince de ben sana şaka yapıyorum oluyor adı. Gel de sağlam psikolojiyle kal

Seni incitmek istemiyorum. Yazacaklarıma çok dikkat ediyorum.
Fakat size zerre değer vermeyen adamın yanından gitme gücü neden bulamıyorsunuz???
Sizin karakteriniz bastırılmaya müsait mi yoksa kendinizi çok mu değersizleştirdiniz.... Ve eşiniz size bunları yapmaya cesaret ediyor.

Hani çocuk olunca dayak atan, psikolojik şiddet uygulayan, evine karşı sorumsuz örnek liste uzar gider.... Yanından gidememe sebebi değil ki...

Çok teşekkür ediyorum çok sağolun
Önce zayıfla sonra boşan canım, ağlasın dursun sonra
Bunu annem söylüyor sık sık :)

İnanın düzeltmek için her yolu denedim.Dediginiz onerileri de yaptım . Ama bir sonuç alamadım,hayırlısı nasılsa öyle olsun

Dediğiniz açıdan burada olduklarından sonra düşünmeye başladım . Çok teşekkür ederim

Bence boşanmak için bir dilekçe yazıp görünen yere koyun ve spora yazılın. Bir güzel şekil alın onuda umursamamaya başlayın o koşsun peşinizden. Kendisi aklınca şaka yaptığında sizde ona akıllıca şakalar yapın. “Ben insan olmak için spor yapıyorum sen kötü kalbini düzeltmek için nasıl bir yol izleyeceksin hayvan sever kocacığım “ diyin

Şimdi madem öyle zayıfla evliliğini kurtar yazan da çıkar ama mesele kadının kilosu değil mesele adamın kabalığı, saygısızlığı. bugün kilosuyla dalga geçer yarın başka fiziksel ya da ruhsal yönüyle dalga geçer.insan karısını, çocuğunun annesini insan içinde böyle rencide edemez etmemeli de. Abimin hanımı baya baya kilolu abim de filinta gibidir bir kere karısını rencide ettiğini kilosunu ima ettiğini görmedim teke tekken de söylediğini hiç sanmıyorum.kocanız önce adam olmalı, adam olmaya niyeti varsa deneyebilirsiniz.

siz mutlu bir kadın olmadan nasıl mutlu bir çocuk yetiştirebilirsiniz ki¿ eşiniz size psikolojik şiddet uygulamış ve psikolojik şiddetin sonuçları fiziksel şiddetten daha ağır olur. Sürekli gergin , mutsuz, kendini beğenmeyen, aynı evde yaşamaktan boğulduğun bir adamla yaşamak o çocuğa da yansıyacaktır ve kafasında ilişkiyle alakalı yanlış normlar oluşabilir. İnsanlar mutlu ve huzurlu olmak için evlenirler, birbirlerine hastalıkta sağlıkta diye söz verirler yani doğumdan sonra kilo almanız onu rahatsız etse bile bunu size belli etmemesi lazımdı yada kilo vermeye teşvik etmesi lazımdı ama size iğrenç yakıştırmalar yapıp dalga geçiyor. Bilemedim, hiç sağlıklı bir evlilik değil bu. Bende boşanma aşamasındayım ve çok daha ciddi sorunlar yaşıyoruz bekara karı boşamak kolay diye bir tabir var çok zor ama umarım boşandıktan sonra herşey daha güzel olacak. Daha mutlu daha huzurlu...İnşallah

Eşinin tutumu çok çirkin.Boşan yada boşanma diyemeyız.insan oldugumızu kadın oldugumuzu hissettırmeyen bi adam adam degıldır gozumde.

Merhaba, mesleğimden dolayı birçok boşanma davasına şahit oldum hatta şahit oldum değil direkt içinde yer aldım. Aranızdaki şeyi tarif etmeye kalksam edemem fakat çok iyi anlıyorum. Öncelikli tavsiyem gerçekten kocanız için değil kendiniz için kilo verip mutlu hissetmeniz. Daha sonrasında gerçekten sosyalleşmeniz. Madem çok ilgili bir baba çocuğu bırakıp arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Hayır bunları yapamam diyorsanız size şunu söylemek isterim. Evlenecek yaşa geldim hala keşke annem babamdan boşansaydı derim. Çünkü huzursuz bir ortamda büyütülmek bir çocuğa yapılacak en büyük haksızlık. Fakat önce problemlerinizi çözmeye çalışın lütfen önce çocuğunuz sonra kendinizin yıllarca verdiği emek için :) Umarım her şey gönlünüzce olur

Soyle okuz tiplerle evlenmenin de, evli kalmanin da mantigi nedir yani asla anlayamadim. Herif igrenc goruyorsun, duyuyorsun neden evleniyorsun diyesim geliyor bu kadinlara/ Bazi kadinlari anlamak mumkun degil.
21 yaşındaydım,cahillik muhtemelen.. Öngörememe,evlenince herşey düzelir saçmalığı..

Neden zayıflamayı düşünmüyorsun ? Kendin için bunu yap ve bakımlı ol .sana söylediği o lafları ona yedir.yapabilirsin çünkü iyi bir nedenin var
Kesinlikle artık başlamayı düşünüyorum.
Her geçen gün görüyorum ki bu adama katlanmaya gerçekten gerek yok.Düzelmeye asla niyeti yok.

Çekici bulmuyor olabilir.
Önceden de boyleydim diyorsunuz ama biraz kolaya kaçmak bu.
Biraz kendinize bakın zayıflayın. Ama onun için değil kendiniz için.
Ben de anneme kızıyorum hep.
Kiloluydu yaşlanınca iyice küp gibi oldu.
Gençken zayiflasayfi yapabilirdi. Ama o günlerde börek çörek yemeyi tercih etti.
Babamdan 9 yaş küçük ama simdi babam 10 yaş genç duruyor.
Eşinizin dedikleri çok çirkin ama ben kendime bakıp guzelleserek ve onun pişman edip köpek yerine koymayarak cevap verirdim sanırım.

Bu şekilde davrana davrana kendimi değersiz hissetmeme o sebep oldu sanırım. Ben böyle oldukça o daha çok cesaret etti.
Size de geçmiş olsun en kısa zamanda yaralarınız geçer inşallah . Kolay değildir buna eminim,çocuk şuan anlamıyor ama dediğiniz gibi zaman geçtikçe o da huzursuz olacak.
Problemlerimi inanın çok çözmeye çalıştım,çeşitli yöntemlerle hem de.Çocuğu anneme bırakıp arada arkadaşlarımla görüşüyorum. Sürekli evde oturan biri değilim aslında. Ben de çok huzursuz bir aile ortamında büyüdüm. Annem küçükken ayrılmak istemişti,ayrıl dediğimi hatırlıyorum.Keşke ayrılsalardı. Çoğu akşam evde huzursuz bir şekilde oturduğumu biliyorum.

O konu tamamen benim iradesizliğimden dediğinize katılıyorum,hak da veriyorum. Çokca pazartesi başlayıp çarşamba biten diyetlerden yaptım. Ama bu sefer farklı olacak benim için.

Haydi bakalım. O kadar değişin ve o kadar güzel olun ki köpek gibi pişman olsun.
Ben olsam saç baş değişimi de yaptirirdim.

Kesinlikle artık başlamayı düşünüyorum.

Her geçen gün görüyorum ki bu adama katlanmaya gerçekten gerek yok.Düzelmeye asla niyeti yok.
Duzelmez ki. Insan 7sinde ne ise 70inde de odur. Kimse degismez. Psikologlar da der hep karakter 7 yaşına kadar oturur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…