- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Bazen olmuyor ya. Olmayınca olmuyor. Yapmıyor bazı anne baba. Niye? Bilmiyorum. Anne olunca anlarım dedim. Anlamadım.Merhaba arkadaşlar. Belki şu sıralar mental olarak iyi değilim bazı şeyleri çok fazla büyütüyorum ama bazen insanın aile yönünden de şansı yok diyorum.
32 yaşındayım. Bugün bir eğitime geldim. Öğretmenim. Yakın zamanda da aldatıldığımı öğrendim. 2. Kez üst üste başıma gelince de iyice yorulduğumu hissediyorum. Kafa dağıtmak için bu eğitime gelmek istedim. 9 saatlik otobüs yolculuğu yaptım annem de biliyor ki eğitimi de aldetıldığımı ve iyi olmadığımı da.
İnsan bir vardın mı nasıl geçti iyi misin denmesini bekliyor. Demin aradım bana diyor ki hep gidiyorsun, ne olacak ki sanki başına ne gelebilir. Belki bu yüzdendir sevgiyi hep dışarda aramam. Ve sonunda aldatılmam. Çok üzgünüm ben mi abartıyorum.
hıc evlılık yaptınız mı ?Merhaba arkadaşlar. Belki şu sıralar mental olarak iyi değilim bazı şeyleri çok fazla büyütüyorum ama bazen insanın aile yönünden de şansı yok diyorum.
32 yaşındayım. Bugün bir eğitime geldim. Öğretmenim. Yakın zamanda da aldatıldığımı öğrendim. 2. Kez üst üste başıma gelince de iyice yorulduğumu hissediyorum. Kafa dağıtmak için bu eğitime gelmek istedim. 9 saatlik otobüs yolculuğu yaptım annem de biliyor ki eğitimi de aldetıldığımı ve iyi olmadığımı da.
İnsan bir vardın mı nasıl geçti iyi misin denmesini bekliyor. Demin aradım bana diyor ki hep gidiyorsun, ne olacak ki sanki başına ne gelebilir. Belki bu yüzdendir sevgiyi hep dışarda aramam. Ve sonunda aldatılmam. Çok üzgünüm ben mi abartıyorum.
Evlenmedim.2 kez üst üste aldatıldımhıc evlılık yaptınız mı ?
aldatan kısı ne kadar suredır hayatınızdaydı ?
Farklı kişiler bunlar tabiEvlenmedim.2 kez üst üste aldatıldım
Kocam değil sevgilimBazen olmuyor ya. Olmayınca olmuyor. Yapmıyor bazı anne baba. Niye? Bilmiyorum. Anne olunca anlarım dedim. Anlamadım.
Ama aldatılman bununla alakalı değil kocanın şerefsizliğiyle alakalı
Keşke beni anlamasaydınız. Bu duygu gerçekten çok kötü. Bazen insanlar abarttığımı düşünüyor. Evet belki hep böyleydi ama bazı zamanlar insan ailesini yanında istiyorAile tarafından değersiz hissettirilmek kimsesiz hissettirilmek yalnız hissettirilmek ne demek iyi bilirim çok örnek yaşadım bu konuda maalesef. Hayatımın dönüm noktası dediğim yerlerde hep tek başınaydım. Her işimi kendim hallettim bu çocukluğumdan beri böyleydi. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum sandılar hep, ama ben bi yerlerde hep onların eksikliğini hissettim, ama bunu onlara belli etmedim. Yani bir süre sonra etmedim. Belli ettiğim zamanlarda benle ağladığım için dalga bile geçtiler maalesef. Mesela annemi hep ezikleri hor gördükleri için küçüklüğümden beri herkesle bu yüzden kavga ettim annemin gözünü açmak için. Annemse en ufak fırsatta benim onun için kavga ettiğim kim varsa can ciğer oldu. Ben insanlarla kötü olduğumla kaldım hep. Yaşım 28 ve bu 15-16 yaşımdan beri böyle. Evet halen arkamda bir destek istiyorum. Başım sıkışınca ailemden biriyle dertleşmek istiyorum. Ama olmayınca olmuyor bazen. Sorun sadece sizin aranmanız değil. Ne kastetiğinizi de gayet iyi anlıyorum. Umursandığınız kadar umursayın. Kimseyi değiştiremezsiniz
Anlatıyorum. Sen deli misin adam gitti hayatını kurdu sevmedi seni diyor ama aldatıldığımı söylediğimde de hayır ne alakası var uyuşmadınız başkasını buldu işte diyor. Belki doğru dedikleri ama aldatılmaya çok hafife alıyor annem. Kendi de alıştığı için bu duruma ..Çok hassassınız şu anda. Sizinle nasıl ilgilenmesi gerektiğini bilmiyor olabilir. Erkekler böyle zaten diyen bir nesil. Acıyı çeken sizsiniz. Anlatın ihtiyacınızı.
6 aylık bir ilişkiydi fakat daha önce hiç böyle yakın ilişkim olmadı. Derinden etkiledi o yüzden benihıc evlılık yaptınız mı ?
aldatan kısı ne kadar suredır hayatınızdaydı ?
Kız ne farkeder o zaman sevgilin şerefsiz. Sonuç olarak aldatılmak senin yaptığın bir şey değilKocam değil sevgilim
Yok yani kocan dediniz ya ondan. Evet serefsiz. Hala atlatamadım kendimi kıyaslıyorum çoğu zamanKız ne farkeder o zaman sevgilin şerefsiz. Sonuç olarak aldatılmak senin yaptığın bir şey değil
sanırım aldatan ıkı kısı de farklı kısıler6 aylık bir ilişkiydi fakat daha önce hiç böyle yakın ilişkim olmadı. Derinden etkiledi o yüzden beni
Anlıyorum ve size kocaman sarılıyorum. ÜzülmeyinKeşke beni anlamasaydınız. Bu duygu gerçekten çok kötü. Bazen insanlar abarttığımı düşünüyor. Evet belki hep böyleydi ama bazı zamanlar insan ailesini yanında istiyor
Evet son söylediğiniz malesef. Dedikleri doğru değil siz biliyorsunuz. O zaman şu anda teselliyi ondan alamayacaksınız. Bu çıkıyor.Anlatıyorum. Sen deli misin adam gitti hayatını kurdu sevmedi seni diyor ama aldatıldığımı söylediğimde de hayır ne alakası var uyuşmadınız başkasını buldu işte diyor. Belki doğru dedikleri ama aldatılmaya çok hafife alıyor annem. Kendi de alıştığı için bu duruma ..