Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa çok tatlisinn
bende anlamiyorum boyle erkekleri, bütün irklarda mevcut boyle tipler tecrubeyle sabit
bence goz capkini, ama simdi gozden capkin olan her turlu capkindir niye arkadaslik istegini kabul etmesinki, ilgincmis

Ben de senin konularini hatirliyorum canim sen de cok tatlisin

git sor faceten sizi eklemiştim tanımadınız mı beni diye ne kaybediceksinki kafanda böyle kurmazsın netleşirsin en azından

Yok ya geregi yok bir sey kurmuyorum cok da umrumda degil

Offf.... Gerçekten offf yani. İşte siz ve sizin gibiler yurtdışında Türklerin yanlış ve kötü tanınmasına sebep oluyorsunuz. Ya kardeşim madem meraklısın "gavurlardan" uzak durmaya, dön gel Türkiye'ye. Oranın etinden sütünden faydalanıp laf etmeyin sonra ya. 'Avrupa bitmiş!' deyip tatillerde Türkiye'de para saçan Almancılara benziyorsunuz. İster İtalyan biriyle olur, ister Çinli, ister Moğol. Size ne?! Neymiş Türk kadınları Hollandalı erkeklere yaklaşmıyormuş. Hollandalı erkeğin aklı varsa zaten milletten yabani gibi kaçan, konuşmayı bilmeyen, dar görüşlü kadından kaçar. Oradaki kadınların kaçı oradaki yaşama %100 uyum sağlıyor, bir kere bunu belirtmek lazım. Pehh. Bırakın bu işleri.

Face olayından sonra, tek kaşını kaldırıp, kafana hızla aksi yöne çevirdiğini hayal ettim ben.

Safligima denk geldi iste dusunemedim soktan

Ben gocunmasini anlamadim ya zaten onun aciklayayim diyor sonra vay gordugum kadinlar soyle boyle diyor iyi de ne alakasi var benimle o kadinlarin sanki ay soyle italyan boyle italyan agzi da italyan burnu da italyan dedik turke benziyo zaten ama ben ciddi sordum onu belki cidden farklidir flort sekli bi de rahat rahat ver musluman degilsin dedi ya ona cok guldum

Ay ben de İtalyan istiyorum, en köşeye sıkıştıranından :)

Ben merhaba diyenini tercih ederim olmuyor boyle vucut diliyle

Nerenizle anladiniz soylediklerimi bilemiyorum, ama evet, ben dinimden ve irkimdan olmayan erkeklerden kose bucak kactim. Kactigim icinde kendimle oyle bir gurur duyuyorumki. Rabbim sasirtmasin diyede ekliyorum. Amin.

Tum dertleriniz bittide buradaki Turklerin uyum saglayip saglamamasini mi dert ettiniz kendinize hahah. Komiksiniz. 'Almanci' kelimesini kullanan bir insana icerikli cevap veremiicem. Once kendi bahcenizi temizleyin, sonra 'Almancilarin' bahcesine yorum yapin ozenti ezikler.

Ama olmuyor böyle, kibleniyorsunuz sonra. E sizin tüm dertleriniz bitti mi ki Just'ın hoşlandığı adamın İtalyan oluşuna taktınız? Almancı bir hakaret değildir, Almanya'daki Türkler için genellikle kullanılır. Gurbetçi de denir. Milletten kaçıp yediğiniz kabı kötüleyeceğinize dönün vatanınıza, ben de bunu önerdim. Yalnız Just birilerine fena dokunmuşsun, hll spr dvm.

Cidden komiksiniz.

Bakin hanimefendi, madem topluma uyum saglamayacaksiniz, madem Turk mahallesinden cikmayip yabancilardan kose bucak kacacaksiniz, o zaman niye yurtdisinda yasiyorsunuz, gelin Turkiye'de yasayin.

Hem adamlarin ekmegini yiyorsunuz, hem ulkelerinde yasiyorsunuz hem de insanlarina vebali gibi davraniyorsunuz, bu nasil bir is ? Dininizden, irkinidan olmayan o adamlarin sagladigi refahi birakamazsiniz ama kendilerine pislik atarsiniz? Madem bu kadar korkunc insanlar, yasamayin ulkelerinde?

Ben genel anlamda Almancilari anlamiyorum. O ulkenin kulturunden, kafasindan etkilenmeyeceksen, toplumundan bir seyler ogrenmeyeceksen, orda isiniz nedir? Almancilar, hala 50 yil once giden dedelerinin kafasini yasiyorlar, ne kultur ne egitim alaninda hicbir ilerleme yok. Almanlar mesela, cok kibar , egitimli insanlar, insan onlara bakip medeniyet adina bir seyler ogrenir en azindan.

O egitim sisteminde yetisip hala dedelerinin kafasini yasayan Almancilari cidden anlayamiyorum. Kultur seviyesi bu kadar yuksek bir topulmda yasayip hala televizyon girmemis koydeki bir insanin zihniyetinde yasamayi anlayamiyorum.

Son düzenleme:
Ben yabancılardan yüz bulamayanlar bu saldıranlar ...

Just canim ben olsam selam verirdim basimla gördükçe öküz değilse gelir konuşur zati.

hahahaa gel vatandas geeel yuz bulamayanlar kulubune geeeel!
hadi ben onyargili yaklastim diyelim konuya, nasil bir kafadasinizda sizler konuyu bukadar kisillestirip uzerimden akliniz sira prim yapiyorsunuz yorumlarinizla yahu?

yatip kalkip sukrediyorum, sizler gibi ozentilerin burada yasamadiklari icin. Rabbimin bi bildigi varmis demek ki.

konudaki son yorumumla beraber, konuyada son girisimdir. kendinizi yorup uzanamadiginiz cigere daha fazla mundar demeyin diye soyluyorum cancaazlarim.

sana farklı bi seçenek sunayım
belki de o değil de eşi ya da sevgili reddetmiştir
hoca olup eşini aldatan yakınlarımdan roman yazılır o kadar çoklar.
ay bi de italyan
bilemicem bu konu beni aşar

Adamla daha bir Merhabaniz yok. Ne diye gidip face den eklediniz ki? Iki bakti, uc guldu, 1 kez koseye sikistirdi diye.
Ayrica nedir bu insanlarin facebook uzerinden yasamasi? Hergun gordugu insana bi merhaba nasilsiniz diyemeyen insanin gidip faceden eklemesi, konusmaya calismasini hic anlamiyorum. Yetiskin insanlariz. Iletisimimiz bu sekilde mi olmali?
Madem ayni kurs yerindesiniz, o egitmen, siz kursiyer, en azindan sizde gordugunuz zaman gulumseyerek selam vermekle baslayabilirdiniz. Gidip direk faceden eklemek nedir ya...

Pfff.... namuslu, müslüman, hanım hanımcık, kendisini kocasına saklayan türbanlı kız edebiyatı yine...

Bunlar giderler özenti gibi Avrupa'ya çünkü oranın yaşam şartları daha iyidir, insan yerine konurlar en azından. Sonra azıcık yüz bulunca hemen şımarıp kendilerini nimet sayarlar ve başlarlar; ''ahlaksız Avrupa'lılar, biz ise çok ahlaklıyız bibidi bibidi...'' ama ahlaksız dedikleri insanların her imkanını da bi güzel kullanırlar. Enteresan bi ikiyüzlülük...

Bir de Hollanda'lı kızları obje gibi kullanan ''bizim erkegimiz'' dediklerin kimler? Abin mi, kardeşin mi, baban mi, oglun mu, dayın mı, enişten mi, amcan mı ya da kocan veya nişanlın mı? Eger durum buysa bu ahlak, namus edebiyatını onlara yapıver bi zahmet çünkü onların ihtiyacı var belli ki. Ha tabi yok canım olur mu hiç... Senin ailen hariçtir... Diger gurbetçi erkeklerdir onlar eminim

Namus, ahlak, din... vs lafları üzerinden sürekli prim yapmaya çalışanlar genelde bunlar yoksun olanlardır. Konuyla ya da senle ilgisi yok aklıma gelmişken yazayım dedim. Sonra unuturum falan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…