Aman bırak Allah aşkına.Kabul etmemiş,zaten umursamazsın.Oturup ağlayacak dönemi çoktan geçtik.
Ömür boyu karalar bağlayacak halin yok ama dikkatli ol yine de.
Pır pır olmana da sevindim ya.
hep kendime şey diyorum yav ben x i atlatmış insanım o da kimmiş ki
(x=eski kocam)
puhaha sapık athen
sen gördün ama tipini
atmış olabilir
ama olmazsa da çok da umrumda derim
esas dersimize girsin o gün çalıcam kapını bir kritik yaparız seninle
annem de şey diyor bu arada o kurumda öğrenci olduğun için çekiniyor olabilir, erkekler başlangıçta takip ederler nasıl davrandığınıdiyor
Adamin da cani istememis, kabul etmemis arkadaslik isteginizi. Neden bozulup suratina bakmamazlik yaptiniz o zaman?canım istedi ekledim oldu mu
zincirleme kalp gözünle gördün "maşallah" ben wcye bile facebook üzerinden giderim
.gif olarak yolluyorum genelde tuvalete atıkları
wala ben olsam yazardım, durum açık
ama tanıdıktan sonra olumsuz bir seyle sonuclanma riski her zmaan var,
(ustelik sana yazdıgım ayrıntının nedenleri ne olabilir... bunu daha iyi bilirsin)
fakat mukemmel olacagına 3/4luk olsun, benim olsun, agır aksak devam edelim, arada calıp birlikte sarkılar soyleyelim, yurumezse de kendim calar kendim soylerimkafasında biri oldugumu gayet iyi biliyorsundur...
annene de katılıyorum, ayrıca aynısını da soylemistim, beni hic dinlemiyorsun
bunun yanı sıra onun dikkat ettigi seye sen de dikkat edebilirsin, ogrencisi oldugun kadar o da senin hocan.
bu arada her ne yapacaksam ya baskalarının ogretmeniyken kaynasırdım,
ya da bizim derslerimiz bittikten sonra.
o-ogretmen-ogrenci iliskisi itici geliyor cunku, o baga baska anlamlar yuklenince beceremiyorum.
bu aile bireyi de olabilir, farketmez.
ogretmenimden nefret etme hakkım herzaman durmalı
Adamin da cani istememis, kabul etmemis arkadaslik isteginizi. Neden bozulup suratina bakmamazlik yaptiniz o zaman?
kıskançlar sizi kızı beğenmiş olamaz İtalyan yani çatladınız şurda
Yok yok baskalarinin ogretmeni bir gunluk ozel durumdan dolayi bize gelecek aksamasin dersler diye. Baska biri gelecek dersinize bir gunluk deyince icimden dedim lutfen su nemrut olmasin diye ama iste
Ama sana demistim bizim sinifta hocanin nisanlisi da var
Hic de dinliyorum bi kere hala duruyor o konusmalarBen yamuk yaparsam rezil olurmus isine zararmis
Adamin bogazina mi yapisacagimIstemiyorsa neden bakayim baska isteyen taraflara bakarim ben de
o kadının kendi mallıgı, hic kusuruma bakma.
sınıf mı kalmadı, hoca mı kalmadı?
bunun yerine baska birinin sınıfına girip sonra evde nisanlımdan da birseyler ogrenip dili pekiştirirdim
anneni +1 liyorum, sozunden cıkma, turnayı gozunden vurursun
o zaman derse girdiginde kendini tanıt, soru sor vs.
sizin hoca geri geldikten sonra koridorda falan gorunce selamlasacak sohbet edecek tanısıklıgın olur (cunku heyecandan direkt muhabbete giremiyorsun belli ki)
sonrasında ya facebooktan bahsedip reddettigini gulerek anlat ki seni bilsin,
ya da hic o konuya girmeden direkt kahve ve sigara ikilisinin ne kadar yakıstıgından bahset
(kahvekoligim ama sigara hic icmem)
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Nasil da carpitiyorsun muhabbetiAdamin bogazina mi yapisacagimIstemiyorsa neden bakayim baska isteyen taraflara bakarim ben de
Phaha o yuzden mi bu saldirgan yorumlar, ben sahsima yonelik sanmistim bu kadar sig dusunen bir insanin varligina inanasim gelmedi
Normal bir insan evladi ya hatta bakiniz o da kutuk biraz konudan anlayabileceginiz gibi
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Nasil da carpitiyorsun muhabbeti
Sana italyan bul demistik.hemen bulmussun ama hani bize
kadınlar kıskançtır bilirsinheralde made in turkey olunca mı tek kütük oluyor
ahahahahahah kıskananlar çatlasın ayolüzülme kız bir gün sen de bana laf sokabilirsin belki
burada çok yok italyaya gidince baksam size birkaç tane
genleri hep aynı bu müsveddelerin
ahahahahahah kıskananlar çatlasın ayol
Konu donup dolasip yine Italyan erkeklerine gelmisBiscolata erkegi diye reklamlarini da yaptilaar, iyice prim yaptilar
Just sen kuzey Italya'ya gidecektin galiba ?
Ordakilerin tipi hansa benziyor, haberin olaKarakasli karagozlu bulmak zor olur, yagiz yigit istersen bu adami birakma
sen var ya sen çok fenasın
evet kuzeye, deme ya ben kara kaşlı kara gözlü severim
bu abimiz de kuzeyli ama kara kaşlı kara gözlü
komik durumda olan sensin ben degilim. Buna ragmen hicbir yorumumda senin gibi isi dalgaya vurmadim. Insanlikla alakali birsey tabi. Herkesin becerebilecegi birsey degil. Ama simdi bakiyorum da anladigin dilden konusmak gerekiyor sanirim. Elestiriye zerre kadar acik degilsin. Face den eklemenin yanlis birsey oldugunu soyledim diye,AKLINCA benle dalga gecmeye calistin. Oysa azicik aklin olsaydi, elestiriden de faydalanmasini bilirdin. Bak bi kere daha yaziyorum. BIR MERHABAN BILE OLMAYAN ADAMI GIDIP FACE DEN EKLEMEN HEM COCUKCA, HEM DE SENI BASIT GOSTERMIS. Malesef canimüzülme kız bir gün sen de bana laf sokabilirsin belki
evet evet fenayimama napim kıskançlar işte her laflarından nefret akmış
Konu kapanicak mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?