Ya dedim kendime just sacmalama goz bu bakar falan ama yok yani sinifima gelip selam verince eeh daha da uyduruyo olamam dedim
Hatirlamaz tabi ne bilsin ben oldugumuneyse bakalim neler olacak
Bu arada niye sizli bizli konusuyoruz cathy
Siz daha yeni ayrıldınız öyle değil mi yani sonuç olarak bir sürü badireler atlattınız şimdi neden illa birisi oldun ya da hoşlanıyor mu derdindesiniz biraz kendinizle kalmaya kafanızı dinlemeye bakın anlamlandırmayın yapılan davranışları. Duvara sıkıştırdı derken orasını anlamadım okul içerisinde sigara içmek zaten yasak artık dışarıda mı oluyor bu olay. Hem böyle hareketler yapmak yerine konuşabilir merhaba diyebilir ama el sallamadan bakmadan öteye gitmemiş face da eklemişsiniz tek kelime etmemiş hoşlansa illa bir yerden bir konu açardı diye düşünüyorum bence fazla kaptırmayın kendiniz.
kabul etmeyince ayyy salağa bak diye bi tepki verdin mi şahsen ben derdim
Herif italyanmış daha ötesi varmı bunun,çapkının önde gideni bunlar
İlk aklıma gelen sevgilisi var oldu. Sizin sevgilisi olduğunu görmenizi istemiyor çünkü sizi beğeniyor ve takılmak istiyor. Diğer öğrencileri ekleyip sizi kabul etmemiş olması bu ihtimali kuvvetlendiriyor bence.
ÇOK ÇEKİNGEN şıkkını pas geç
İşin güzel yanı
"Bir derdim var"a konu açmışsın ama
Gayet eğleniyor olman
En güzeli takmamak gerçekten..
KIZ NİYE ADAMA SALAK DİYORSUN ADAMIN KIZLARA YAKLAŞMA TARZI BÖYLE DEMEK KİDemez miyim ya hatta kendi kendime prova bile yaptim "you have 900 friends and beeing selective about me? Cool." Diyecektim de tuttum kendimi
Saka bir yana da ablacim ben inanmiyorum ya stereotiplere ya da inanmak istemiyorum su durumda
Aman cok da tin
Tamam SALAK sıkkini seciyorum o zaman
bence 2 hafta beklesin bir nasılsa tanışacaklargit sor faceten sizi eklemiştim tanımadınız mı beni diye ne kaybediceksinki kafanda böyle kurmazsın netleşirsin en azından
aciklayayim. ben avrupada yasayan genc bir kadinim. dogma buyume buraliyim ustelik. yani Hollandali bir Turkum. universite yillarimdada calisma yillarimdada turkiyeden buraya okumaya/calismaya gelen turk kizlarinin kendilerini hollandali erkeklerin karsisinda nekadar ezik bir duruma getirdiklerine DEVAMLI sahit oldum."italyan kendisi acaba kültürlerinde flört bu şekilde mi " diye sormuş "haa bu arada kendisi italyan " dememiş ki
niye yargılamaya bu kadar meyillisiniz??
Yazdiklarinda rahatsiz oldugum tek sey 'ha bu arada kendisi Italyan' diye uzerinden gecmen.
Turkiye'deki Turk kizlarinin bu yabanci erkek meraki nedir arkadas??? La havle yaa.
"italyan kendisi acaba kültürlerinde flört bu şekilde mi " diye sormuş "haa bu arada kendisi italyan " dememiş ki
niye yargılamaya bu kadar meyillisiniz??
aciklayayim. ben avrupada yasayan genc bir kadinim. dogma buyume buraliyim ustelik. yani Hollandali bir Turkum. universite yillarimdada calisma yillarimdada turkiyeden buraya okumaya/calismaya gelen turk kizlarinin kendilerini hollandali erkeklerin karsisinda nekadar ezik bir duruma getirdiklerine DEVAMLI sahit oldum.
Allahima cok sukur buralarda yasayan turk kadinlarinin hollandali/yabanci erkeklere karsi genelde bir mesafesi vardir. Turk kadinlarinin kullanilacak pozisyonda olmadigini cok iyi bilirler (istisnalari saymiyorum). Halbuki Hollandali kizlar bizim erkeklerimiz tarafindan 'kullanilan bir obje' gibidir. dogru mu bu, kesinlikle hayir. Ama hollandalilarin icten ice bu cok zorlarina gidiyor. Ve ayni sekilde onlarda bizleri kullanabilmek, yani aslinda oc alabilmek icin ellerinden geleni yapmaya hazirlar ama sukur rabbime pek yuz bulamiyorlar.
Avrupalilarin iliski degerleri, aile ortamlari, yasam sekilleri ve tarzlari ennn yakindan bizler biliyor ve goruyoruz. Su yukarida yazdiklarimin hepsi bi kenara diyelim, ama DINEN bize ters, gerci konuyu acan arkadas kimdir nedir bilmiyorum tabi ama musluman bir turk bayani oldugundan yola cikarak soyluyorum bunu. Anlatabildim sanirim.
oda türk işteaynı şekilde davran sende hatta böyle gözünün içine bak sonra gelip sorarsa da amcama benzettim falan diyi ahah nasıl da yerle bir olur
Ee senin gordugun kadinlarla benim alakam ne ben gordum begendim ki ilk gordugumde italyan oldugunu bilmiyordum kendisininbize benziyor tip olarak her neyse bu amacsiz genellemeniz bos baskasina ofkenizi bana kusmayin bu arada musluman degilim ahlak degerlerimde de bi problem yok nerde kiminle ne yapacagimi bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?