• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya dedim kendime just sacmalama goz bu bakar falan ama yok yani sinifima gelip selam verince eeh daha da uyduruyo olamam dedim :KK53:

Hatirlamaz tabi ne bilsin ben oldugumu :p neyse bakalim neler olacak :KK53:

Bu arada niye sizli bizli konusuyoruz cathy :KK53:

anemm bdv moduma girmişim hehe siz aldırmayınız efenim :p
neler olacak takipteyim just ilgisi var gibi :KK53::KK53:

Siz daha yeni ayrıldınız öyle değil mi yani sonuç olarak bir sürü badireler atlattınız şimdi neden illa birisi oldun ya da hoşlanıyor mu derdindesiniz biraz kendinizle kalmaya kafanızı dinlemeye bakın anlamlandırmayın yapılan davranışları. Duvara sıkıştırdı derken orasını anlamadım okul içerisinde sigara içmek zaten yasak artık dışarıda mı oluyor bu olay. Hem böyle hareketler yapmak yerine konuşabilir merhaba diyebilir ama el sallamadan bakmadan öteye gitmemiş face da eklemişsiniz tek kelime etmemiş hoşlansa illa bir yerden bir konu açardı diye düşünüyorum bence fazla kaptırmayın kendiniz.

Siz daha yeni ayrıldınız öyle değil mi yani sonuç olarak bir sürü badireler atlattınız şimdi neden illa birisi oldun ya da hoşlanıyor mu derdindesiniz biraz kendinizle kalmaya kafanızı dinlemeye bakın anlamlandırmayın yapılan davranışları. Duvara sıkıştırdı derken orasını anlamadım okul içerisinde sigara içmek zaten yasak artık dışarıda mı oluyor bu olay. Hem böyle hareketler yapmak yerine konuşabilir merhaba diyebilir ama el sallamadan bakmadan öteye gitmemiş face da eklemişsiniz tek kelime etmemiş hoşlansa illa bir yerden bir konu açardı diye düşünüyorum bence fazla kaptırmayın kendiniz.

Ben ayrilali 10 ay oldu esimden resmiyeti 1 ay sadece ki bir gun once ayrilmis dahi olsam hazirsam kimseye laf dusmez . Illa birisi olsun derdindeymisim laflara bak ya her konuda igneliceksin illa degil mi icin rahat etmez :KK70:

Hiç bişey olmadan duvara sıkıştırmış niyet belli ciddi olan gelir söyler ne var yani
koskoca hoca olmuş iki kelimeyi bir araya getirip sana mı açılamayacak facete annenle resmini görmüşte olsa sana o kadar bakıyormuş tanımayacak mı?

kabul etmeyince ayyy salağa bak diye bi tepki verdin mi şahsen ben derdim:KK70:

Demez miyim ya hatta kendi kendime prova bile yaptim "you have 900 friends and beeing selective about me? Cool." Diyecektim de tuttum kendimi :KK70:

Herif italyanmış daha ötesi varmı bunun,çapkının önde gideni bunlar:KK53::KK53:

Saka bir yana da ablacim ben inanmiyorum ya stereotiplere ya da inanmak istemiyorum su durumda :27:

İlk aklıma gelen sevgilisi var oldu. Sizin sevgilisi olduğunu görmenizi istemiyor çünkü sizi beğeniyor ve takılmak istiyor. Diğer öğrencileri ekleyip sizi kabul etmemiş olması bu ihtimali kuvvetlendiriyor bence.

Aman cok da tin :27:

ÇOK ÇEKİNGEN şıkkını pas geç :KK53:

Tamam SALAK sıkkini seciyorum o zaman :KK70:

İşin güzel yanı
"Bir derdim var"a konu açmışsın ama
Gayet eğleniyor olman :KK51:

En güzeli takmamak gerçekten..

Demez miyim ya hatta kendi kendime prova bile yaptim "you have 900 friends and beeing selective about me? Cool." Diyecektim de tuttum kendimi :KK70:

Saka bir yana da ablacim ben inanmiyorum ya stereotiplere ya da inanmak istemiyorum su durumda :KK53:

Aman cok da tin :KK53:

Tamam SALAK sıkkini seciyorum o zaman :KK70:
KIZ NİYE ADAMA SALAK DİYORSUN ADAMIN KIZLARA YAKLAŞMA TARZI BÖYLE DEMEK Kİ :KK53:
GÖSTERİRİM AMA ELLETMEM :KK33:

Yaaa çok tatlisinn :KK45:
bende anlamiyorum boyle erkekleri, bütün irklarda mevcut boyle tipler tecrubeyle sabit
bence goz capkini, ama simdi gozden capkin olan her turlu capkindir niye arkadaslik istegini kabul etmesinki, ilgincmiso_O

git sor faceten sizi eklemiştim tanımadınız mı beni diye ne kaybediceksinki kafanda böyle kurmazsın netleşirsin en azından

Yazdiklarinda rahatsiz oldugum tek sey 'ha bu arada kendisi Italyan' diye uzerinden gecmen.

Turkiye'deki Turk kizlarinin bu yabanci erkek meraki nedir arkadas??? La havle yaa.

"italyan kendisi acaba kültürlerinde flört bu şekilde mi " diye sormuş "haa bu arada kendisi italyan " dememiş ki
niye yargılamaya bu kadar meyillisiniz??

oda türk işte :KK70:aynı şekilde davran sende hatta böyle gözünün içine bak sonra gelip sorarsa da amcama benzettim falan diyi ahah nasıl da yerle bir olur :KK70::KK70:

"italyan kendisi acaba kültürlerinde flört bu şekilde mi " diye sormuş "haa bu arada kendisi italyan " dememiş ki
aciklayayim. ben avrupada yasayan genc bir kadinim. dogma buyume buraliyim ustelik. yani Hollandali bir Turkum. universite yillarimdada calisma yillarimdada turkiyeden buraya okumaya/calismaya gelen turk kizlarinin kendilerini hollandali erkeklerin karsisinda nekadar ezik bir duruma getirdiklerine DEVAMLI sahit oldum.
Allahima cok sukur buralarda yasayan turk kadinlarinin hollandali/yabanci erkeklere karsi genelde bir mesafesi vardir. Turk kadinlarinin kullanilacak pozisyonda olmadigini cok iyi bilirler (istisnalari saymiyorum). Halbuki Hollandali kizlar bizim erkeklerimiz tarafindan 'kullanilan bir obje' gibidir. dogru mu bu, kesinlikle hayir. Ama hollandalilarin icten ice bu cok zorlarina gidiyor. Ve ayni sekilde onlarda bizleri kullanabilmek, yani aslinda oc alabilmek icin ellerinden geleni yapmaya hazirlar ama sukur rabbime pek yuz bulamiyorlar.

Avrupalilarin iliski degerleri, aile ortamlari, yasam sekilleri ve tarzlari ennn yakindan bizler biliyor ve goruyoruz. Su yukarida yazdiklarimin hepsi bi kenara diyelim, ama DINEN bize ters, gerci konuyu acan arkadas kimdir nedir bilmiyorum tabi ama musluman bir turk bayani oldugundan yola cikarak soyluyorum bunu. Anlatabildim sanirim.

Yazdiklarinda rahatsiz oldugum tek sey 'ha bu arada kendisi Italyan' diye uzerinden gecmen.

Turkiye'deki Turk kizlarinin bu yabanci erkek meraki nedir arkadas??? La havle yaa.

Gerekli cevabi cathy vermis zaten hadi hadi burdan ekmek cikmaz baskasiyla ugras :27:

Cathy ben de oyle dusunuyorum bu arada adim atmayacagim nasilsa tanisacagiz kendiliginden :D

aciklayayim. ben avrupada yasayan genc bir kadinim. dogma buyume buraliyim ustelik. yani Hollandali bir Turkum. universite yillarimdada calisma yillarimdada turkiyeden buraya okumaya/calismaya gelen turk kizlarinin kendilerini hollandali erkeklerin karsisinda nekadar ezik bir duruma getirdiklerine DEVAMLI sahit oldum.
Allahima cok sukur buralarda yasayan turk kadinlarinin hollandali/yabanci erkeklere karsi genelde bir mesafesi vardir. Turk kadinlarinin kullanilacak pozisyonda olmadigini cok iyi bilirler (istisnalari saymiyorum). Halbuki Hollandali kizlar bizim erkeklerimiz tarafindan 'kullanilan bir obje' gibidir. dogru mu bu, kesinlikle hayir. Ama hollandalilarin icten ice bu cok zorlarina gidiyor. Ve ayni sekilde onlarda bizleri kullanabilmek, yani aslinda oc alabilmek icin ellerinden geleni yapmaya hazirlar ama sukur rabbime pek yuz bulamiyorlar.

Avrupalilarin iliski degerleri, aile ortamlari, yasam sekilleri ve tarzlari ennn yakindan bizler biliyor ve goruyoruz. Su yukarida yazdiklarimin hepsi bi kenara diyelim, ama DINEN bize ters, gerci konuyu acan arkadas kimdir nedir bilmiyorum tabi ama musluman bir turk bayani oldugundan yola cikarak soyluyorum bunu. Anlatabildim sanirim.

Ee senin gordugun kadinlarla benim alakam ne ben gordum begendim ki ilk gordugumde italyan oldugunu bilmiyordum kendisinin :D bize benziyor tip olarak her neyse bu amacsiz genellemeniz bos baskasina ofkenizi bana kusmayin bu arada musluman degilim ahlak degerlerimde de bi problem yok nerde kiminle ne yapacagimi bilirim :D

Ee senin gordugun kadinlarla benim alakam ne ben gordum begendim ki ilk gordugumde italyan oldugunu bilmiyordum kendisinin :D bize benziyor tip olarak her neyse bu amacsiz genellemeniz bos baskasina ofkenizi bana kusmayin bu arada musluman degilim ahlak degerlerimde de bi problem yok nerde kiminle ne yapacagimi bilirim :D

rahaaaaat rahat ver canim. musluman olmadigina nasilll sevindim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X