Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence normal davran kuzu. Face e ekleyip reddedilmen kötü olmuş . Ne kursu bu ? :) İzmir'de misin ?

pedikure gittigim kiz italyan kocasindan bosanmisti,neden bosandiniz dedigimde cok seviyor ilgileniyor ama sadece benle degil tum kadinlarla demisti:)su an onlarin oldukca fazla oldugu bi yerde yasamanin deneyimiyle soyle soyleyeyim cok capkinlar.bence taktik pesinde

Bence normal davran kuzu. Face e ekleyip reddedilmen kötü olmuş . Ne kursu bu ? :) İzmir'de misin ?

italyanca kursu canım evet izmirdeyim

hepsi öyle değildir ya
tamam da neyin taktiği flört mü, cinsellik mi bi anlasam
bir arkadaşım da ruh hastası bence o dedi

dersinize girdigi zaman yerinde olsam adım tanıdık geliyor mu derdim herhalde : ))
ya da tekrar ekler, kibarcık kibarcık konusurdum daha once reddetmistiniz ama diye.

fakat bana sorsan hic facebookla ugrasmam, selam verir sohbete girerim direkt.

bu arada sıkıstırma konusundaki durum nasıldı bilmiyorum ama avrupa diye düsünme, öküz yine öküz oluyor...
nasıl bir durumdu bilmiyorum ama rahatsız edecek kadar dusuncesizse enerjimi hic harcamazdım bosuna.

Bana da evli yada sevgilisi var gibi geldi yoksa niye reddedip sınıfta devam etsin facede biri görür diye reddetmiş olabilir

Salaktır, maldır. Ben üzerine açıklama tanımam

Bence de en olasi ihtimal bu yonlendirme yapmayayim dedim ama

Ben kendimi girisken bilirdim sen benden fena ciktin :)) reddettigi icin artik uzak duruyorum hic bakmiyorum artik bosu bosuna ergen gibi uzaktan bakis yok el sallas vs yetiskin insanlariz insan illa ki bir merhaba diyecek sebep bulur yani daha nasil yol acayim bilemedim ki
Derste firsat verirse yani bana adim atarsa elbet karsilik veririm ama direkt kendim baslatmam sanirim ben de yigitlige sey surduremiyorum galiba kizdim :))

Bana da evli yada sevgilisi var gibi geldi yoksa niye reddedip sınıfta devam etsin facede biri görür diye reddetmiş olabilir

Hic bi kadinla fotografi yok ama olabilir tabi oyleyse de milletin karisina kizina oynasip durmasin

Öğrencilerini eklemek istemediği için kabul etmemiş olabilir. Bence sıcakkanlı bir adam, normal bir bakış o. Sizin hoşunuza gitmiş belli ki ama onun düşüncesi öyle değil gibi geldi bana.

Öğrencilerini eklemek istemediği için kabul etmemiş olabilir. Bence sıcakkanlı bir adam, normal bir bakış o. Sizin hoşunuza gitmiş belli ki ama onun düşüncesi öyle değil gibi geldi bana.

Baktim ogrencileri de var ya
O mu sicak soguk nevale
Yok ama eminim kendi kendime uydurmuyorum o yasi da gectik zaten ama oylesine begenmis oyalaniyor olabilir ak koyun kara koyun belli olacak yakinda

Ben de otesini dusunemiyorum

bence anneniz sandııı
kesinlikle öyle ve tabiki hatırlamayacak o ismi ki listeye bakınca tanısın
rahat olun

bence anneniz sandııı
kesinlikle öyle ve tabiki hatırlamayacak o ismi ki listeye bakınca tanısın
rahat olun

Ya dedim kendime just sacmalama goz bu bakar falan ama yok yani sinifima gelip selam verince eeh daha da uyduruyo olamam dedim

Hatirlamaz tabi ne bilsin ben oldugumu neyse bakalim neler olacak

Bu arada niye sizli bizli konusuyoruz cathy

İlk aklıma gelen sevgilisi var oldu. Sizin sevgilisi olduğunu görmenizi istemiyor çünkü sizi beğeniyor ve takılmak istiyor. Diğer öğrencileri ekleyip sizi kabul etmemiş olması bu ihtimali kuvvetlendiriyor bence.

ÇOK ÇEKİNGEN şıkkını pas geç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…