belki hepsi bir aradadır...
keske eklemeseydin
bi de 'duvara skstrma' olayini anlamadim
Reddettikten sonra el sallaması da tam sinir olmalık yalnız.. hahah nasıl da kabul etmedim mi demek istedi ki acaba
ek not'a çok güldüm
bence bu kadar ilgiye annen sanıp reddetmesi muhtemel
bir daha yanına gelip selam verirse, sadece merak etmiş gibi sor, merak ettim neden reddettiniz de.
nasıl olsa artık yüzüne bakmıyorum diyorsun
ters bir cevap verirse tam bakmazsın, olur biter
hıı?
korktu kız bu senden
daha pasif seviyor belli ki
Bildiğinin bir huyu bilmediğinin bin huyu var.
"Yerli malı Türk'ün malı herkes onu kullanmalı".
bende de oyle canlandı okuyunca
Sen yaparsın valla eminim yorumlarından biliyorum seni az çokterbiyesiz eğer öyle bir şeyse ben ona başka hareketler hazırlarım
işte bir dersimize girecek ya hani orada adımı görmüş olacak listede acaba o zaman
altı üstü facebookta ekledik ya hani türk erkeklerine has bir şeydi bu benim peşimde koşuyor olayı
Hmm kendince taktik yapıyor olabilir her ne olursa olsun iyi niyetli gelmedi bana
Ama çok tatlı değil mibende de oyle canlandı okuyunca
Onlarda giyinik valla bak belli olmuyor ama adam duşa girecekti sadece ondan düğmeler açıkyaşını başını almış insanlarız neyin taktiği artık ya, hani kötü bir emelin varsa da söyleyecek yaştasın ama değil mi
ahahah yok giyiniktik biz
Onlarda giyinik valla bak belli olmuyor ama adam duşa girecekti sadece ondan düğmeler açık
Bence de gerekli olacaksa böyle olmalıkursa bir duşakabin yapılmasını istiyorum hemen
yaşını başını almış insanlarız neyin taktiği artık ya, hani kötü bir emelin varsa da söyleyecek yaştasın ama değil mi
ahahah yok giyiniktik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?