Bir bakıcı konusu da benden

Güvenlikle ilgili aklınıza gelen tüm önlemleri siz baştan alın kadına da anlatın. İnşallah kafanıza uyan birini bulursunuz çevrede öneren insanlar var mı diye bi soruşturun. Bende anksiyete sahibi olduğuma işteyken hep haber almak istiyorum bakıcı olsa kameradan izlerdim hep

Maşallah ne güzel insanlar denk gelmiş. Ben de 3 yaşına kadar evde kalsın evin keyfini çıkarsın diye düşünüyorum. Aradaki mesafeyi korumak önemli anladığım kadarıyla. Sert değil ama minnoş da değil inşallah bize de sizinkiler gibi iyi biri denk gelir.

Tv telefon konusunda net olmanızı tavsiye ederim. Bir de telefon görüşmelerini bebek uyurken yapmasını söyleyin derim
Aa evet telefon hiç aklıma gelmemişti. Acil bi durum olmadığı sürece çocuk uyurken konuşmasını rica edeyim. Tv için zaten maksimum 15 dk demeyi düşünüyorum. Şarkı falan açabilir bir iki tane. Ben arada açıp dans ediyorum oğlumla

Herkes burası küçük yer insanlar güvenilir diyor ama işte yine de başlamadan bilemiyoruz. Ben de sizin gibiyim aslında anksiyetem mi var diye düşünüyorum. Tanılı bi durumum yok ama düşündükçe ruhum daralıyor. Şimdiye kadar hiç ayrı kalmadım. Normalde rahat biriyim ama çocuk söz konusu olunca içimden başka biri çıkıyor. İnşallah buluruz iyi birini çok teşekkür ederim

Sanırım benim yorumumu yanlışlıkla alıntıladınız konu sahibi başkası ama olsun bende hamileyim ileride ise başlarken bakıcı düşünüyorum yazdıklarınızı aklımda bulundururum

35 yaştı ilk bakıcım, enerji dolu iki çocuk annesi açıktan çocuk gelişimi okuyan... Çocuğum onun arkasından ağlardı gitmesin diye, hala görüşürüz.
Yani biraz şans işi olduğunu düşünüyorum, şansınızı lehinize çevirmek için etraftan tavsiye alarak ilerleyebilirisiniz.
Ya da aile sosyal politikalara bağlı kreşlere gönderebilirsiniz.

ben bakıcı olaylarına pek sıcak bakmıyorum mümkünse kreşe gitsin en azından sosyalleşir ve başka anlamda da gelişme kat eder çocuğunuz
bakıcı maaşları az buz değil, güven problemi de cabası
zaten maaşınızın ciddi bir kısmı bakıcıya gidecek
en azından o parayı kreşe verirsiniz çocuk açısından daha mantıklı olur

kreş daha iyi bi seçenek bence, yaşı da uygun..
bakıcılara güven olmaz, bi yerden muhakkak bi falso verir. bide bu bakıcı milleti zırt diye işi falan bırakıyor, sürekli başa dönme ihtimaliniz var.

Bakiciyla çalışmış biri olarak oncelikle ilk tavsiyem ise baslamadan en az 15 20 gun onceden bakiciyi cagirmaniz. O basladiginda ilk hafta herseyini ben yaptim o sadece yanimda durdu kizima laf atti kendini tanitti eve girip cikan biri oldu kisaca goz asinaligi oldu. 2 hafta ise yavas yavas kızımın islerini ben yanindayken devraldi altini degistirdi yemeğini yedirdi beraber uyuttuk o 2 hafta ben isleri devraldim cocukla daha cok keyifli anlar yasayacagi zaman yarattim ikisine. 3. Hafta duzeni anlamis bir sekilde ise başladı

Katılıyorum ama sosyal bı cocuk değil konuşmayı tam.cozememisse de kreşin de çok faydası oluyor ha bide artısi bakicinin izin alma derdi yok.
Ya da bir gün öncesinden (maaşını alır almaz) haber verme zahmetinde bulunup “ ben yarın gelmeyeceğim memleketime yerleşeceğim işi bıraktım” diyebilir. Ve muhtemelen memleketine yerleşmesi yalandır sadece daha çok para veren bir iş bulmuştur. based on a true story

Ben de çalışıyorum. Bakıcım Kenyalı. Bundan önceki de öyleydi. Zaten bu seferki öncekinin referansı ile geldi. Çok çok memnunum. Türkçe bilmiyor ama zaten bu aradığım bir özellikti. Ben ingilizce biliyorum aramızda hep ingilizce konuşmak zorunda kalıyoruz ve bu zaten amaçladığım bir şeydi dil gelişimi açısından. Daha dün tecrübeli bir arkadaşının iş aradığından bahsetti. Düşünürseniz yönlemdirebilirim

İnşallah ben de öyle birini bulabilirim. Cidden şans işi. Merhametli iyi birine denk geliriz umarım. Olmazsa kreş düşüneceğim ama nolur olsun

Bebeğim biraz küçük en azından 3 yaşına kadar evde kalsın diye düşünüyorum. İstediğimiz gibi birini bulamazsak mecbur kreş bakacağız ama bakıcıda olsa bile haftalık oyun gruplarına yollarım.

kreş daha iyi bi seçenek bence, yaşı da uygun..
bakıcılara güven olmaz, bi yerden muhakkak bi falso verir. bide bu bakıcı milleti zırt diye işi falan bırakıyor, sürekli başa dönme ihtimaliniz var.
Evet pat diye bıraksa her anlamda sıkıntı. Yeni birini bulmak çocuğu tekrar alıştırmak hepsi ayrı sorun. Şu an dua ediyorum merhametli biri denk gelsin diye

Ben de bir süre evde bizimle vakit geçirsin hem bebeğim ona alışsın hem de o bizim düzenimizi görsün istiyorum. İnşallah bulursak bir an önce

İmza da al kameraya onay verdiğine dair mutlaka

Ne kötü insanlar var. Söylediği doğru olsa bile o gün mü karar vermiş köye yerleşmeye. Allah uzak etsin böylelerini

Siz 15 dk dersiniz o olur 1 saat, bilemezsiniz ki sonuçta sayaç koymayacaksınız. Dikkat etmez dakikası dakikasına. Bence siz tv ye hiç müsade etmeyin. O hakkı akşam işten dönünce kendinize saklayın. Yine açıp dans edersiniz.
Ben de kreş diyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…