Bir bakarsanız

Asıl sen insanların yakasından düş. Seni Allah'a havale ediyorum.
İnsanlarla problemim yok senin gibi problemlilerle derdim benim.
Artık yemekle hayvan beslediğini iddia edip kızın koyduğu mamalardan rahatsız olan, havada uçan sineğe bile kafayı takan seni kime havale edelim :KK53:

Zorda kalmış aç ve susuz sokak hayvanlarına yemek su götürüyorum. Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız. Kendimizin yiyemeyeceği şeyleri, hayvanlara vermemeliyiz. Bizim sitede Allah razı olsun zorda kalmış sokak hayvanlarına yardımcı olunuyor, su ve yemek götürülüyor. Bizim siteye yeni taşınan benim yaşlarımda bir kız var, hazır mamalardan koyuyor, sinir oluyorum. O yapay mamaların içine tuzu basıyorlar, hayvanlar çok susuyor sonra su bulamıyorlar :KK43: Biz o gün ne yediysek ayırırız, komşular da öyle. Tavuk veririz, balık veririz, makarna, çorba, süt veririz. Fark ettim ki o kız hayvanları bilinçsizce beslemeye başladıktan sonra, özellikle kediler çok susamaya başladı. Ben bu kişiyi güzel dille nasıl uyarabilirim?

Oo sütt sindirim sistemlerini coşturur.
Makarna acayip besleyici hem siz tuzsuz yapıyorsunuzdur :D
Hıhım evet eminim artık tavuk ve balık kılçığı değildir dediğiniz :D
Çorba da bol acılı ezogelin olsun limon sıkıp içerler. :dondurma:

Amaaaa sakın kuru mama vermeyin maazaallah hiper tansiyon yapar :KK53:

Hayvanlara sut veren birinin mamalara takmasi da ironi saniyorum.. o hayvanlara verdiginiz sogan, domates olumculdur.. onlar sizin her yediginizi yiyemez.. iyi ayiklanmamis, gozunuzden kacan balik kilciklari onlarin sonu olur.. kaldi ki hayvanlar ev yemegi yediklerinde de susarlar, sadece kuru mama sayesinde su ihtiyaclari olmuyor yani.. hicbir bilgin yok bari hayvanlarin beslenmesine mani olma..

Cahil özgüveni
Arkadaşım sen deli misin?
O yediğin yemeklerde anan içine tuz katıyor, baharat katıyor, salça,soganyağ katıyor.. bir köpeğin asla yemeyeceği bir sürü şey var. Tamam, hiç vermemektense yine iyi yapıyorsun ama o kız senden çok daha iyisini yapıyor.
Mamalar en azından hayvana özel...
Ben de bizim mahallenin kedili kadınıyım. genelde mama veriyorum. Bazen yaş, genelde kuru... Evde et pişmişse kalan etleri,kemikleri mutlaka indiriyorum... Hicbirsey yoksa kemik kaynatıp içine bayat ekmek koyuyorum.
Yine hiç yoktan iyidir ama hayvanlar ev yemeği yemez. Mamalarla ilgili kimden ne duyduysan yanlış-eksik.

Oo sütt sindirim sistemlerini coşturur.
Makarna acayip besleyici hem siz tuzsuz yapıyorsunuzdur :KK70:
Hıhım evet eminim artık tavuk ve balık kılçığı değildir dediğiniz :KK70:
Çorba da bol acılı ezogelin olsun limon sıkıp içerler. :dondurma:

Amaaaa sakın kuru mama vermeyin maazaallah hiper tansiyon yapar :KK53:
Bir ara annem abimin terrier'ine üşüttü diye çok az mercimek çorbası vermişti yavrumuz sabaha kadar hıçkırıp titremişti,sanırım limon sıkmayı unuttu yavrum :D

Bir ara annem abimin terrier'ine üşüttü diye çok az mercimek çorbası vermişti yavrumuz sabaha kadar hıçkırıp titremişti,sanırım limon sıkmayı unuttu yavrum :KK70:
Hayvan üşütmüş niye nane limon kaynatmadınız nayssdeys olsa müdahale ederdi :110:

Mamalar çok sağlıksız zararlı olsaydı üretilmezdi değil mi? Evcil hayvanını Canından çok seven insanlar var (bknz:ben) en iyi markayı araştırıp alıyorum bebeğiminde maşallahı var yiyor hepsini bayıla bayıla. Gerçi ben ne yersem onu da veriyorum onu da yiyor,resmen magnum kemiriyoruz birlikte. (çikolata,fındık,fıstık kuruyemiş,dondurma,pizza:) ama siz bana da kızarsınız şimdi bebeğime çikolata pizza veriyorum diye.
Üretiliyor çünkü sektör para kazanıyor. O mamalar yüzünden kaç hayvan kanser olmuş bir araştırın.

Daha once açtığı hayvan sevgisizligi konularinda kendini aklama çabaları desek daha dogru olacak ama yine gol değil

ama var cidden böyle tipler,
bizim sitede var bir tane, kırk kere dedim ki inek sütünü inek yavrusu içer, koyma şu kedilerin önüne, ama dinlemedi, ishal etti yavruları, kadını nasıl korkuttuysam iki yıldır kedi evlerine yaklaşmadığı gibi bir de beni görünce öcü görmüş gibi kaçıyor :KK70:
hayır sevmesinler bana ne, ama zarar da vermesinler, bir gün biri elimde kalacak :işsiz:

Bu kanıya hangi bilimsel verinin ışığında vardın? Çok merak ettim.
Araştırabilirsiniz. Bakın uygarca tartışabiliriz. Şimdi bizimki de can, bir kedininki de can, öyle değil mi? Peki bize cips zararlı mı? Zararlı. Bizim yediğimiz cipslerle onları mamaları da eşdeğer işte. Buyrun çözün.

Cahil özgüveni
Arkadaşım sen deli misin?
O yediğin yemeklerde anan içine tuz katıyor, baharat katıyor, salça,soganyağ katıyor.. bir köpeğin asla yemeyeceği bir sürü şey var. Tamam, hiç vermemektense yine iyi yapıyorsun ama o kız senden çok daha iyisini yapıyor.
Mamalar en azından hayvana özel...
Ben de bizim mahallenin kedili kadınıyım. genelde mama veriyorum. Bazen yaş, genelde kuru... Evde et pişmişse kalan etleri,kemikleri mutlaka indiriyorum... Hicbirsey yoksa kemik kaynatıp içine bayat ekmek koyuyorum.
Yine hiç yoktan iyidir ama hayvanlar ev yemeği yemez. Mamalarla ilgili kimden ne duyduysan yanlış-eksik.
Deli misin ne demek?
Kibar konuş istersen.

Buradan kamu sporu olsun. Kediler laktoz hassasiyeti ve şeker hastalığıyla doğarlar. Şekerli birşey zaten kimse vermez kolay kolay ama o masum sandığınız süt onları ishal yapıyor. Özellikle bebeklerse çok tehlikeli.
Bu yüzden sütü/yoğurdu sulandırıp verin.
Yani bir ölçek süt+bir ölçek su

Üretiliyor çünkü sektör para kazanıyor. O mamalar yüzünden kaç hayvan kanser olmuş bir araştırın.

Araştırabilirsiniz. Bakın uygarca tartışabiliriz. Şimdi bizimki de can, bir kedininki de can, öyle değil mi? Peki bize cips zararlı mı? Zararlı. Bizim yediğimiz cipslerle onları mamaları da eşdeğer işte. Buyrun çözün.

peki siz inek sütünü etobur hayvanların sindiremediğini ve bu nedenle özellikle yavrular için ölümcül olduğunu, hayvanlara verdiğiniz karbonhidratların ne kadarla sınırlı kalması gerektiğini, bakliyatların sindirim ve karaciğer sorunlarına neden olduğunu biliyor musunuz?

Back
X