- 21 Nisan 2023
- 78
- 90
- 3
- Konu Sahibi birdertlibasim
-
çok teşekkür ederim bakıyorum hemenBadem göz ameliyatıyla aynı etki olmaz mı acaba?şöyle bi video çıkmıştı karşıma sorunuzu okuyunca geçmişten aradım buldum, eski halinde göz kenarları daha aşağıya bakıyor ama çektirince düzelmiş.
herkese merhaba. benim gözlerimin dış kenarları bir tık aşağı bakıyor. bakışlarımı falan çok etkiliyor çok rahatsız ediyor beni. böyle bir estetik işlem var mi ben araştırdım ama bulamadım.
yüz yogasını bıraktığın zaman hemen eski haline dönüyor yüz. o kadar iradeli değilim maalesef bu konularda, kalıcı bir çözüm arıyorum. kaşlarımla gözlerimin arası geniş o yüzden kaş kaldırma olur mu bilemedimYüz yogası denediniz mi öncelikle ? Estetik işlem olarak soruyorsanız, ameliyatsız kaş kaldırma işlemleri de etkili olabilir.
Siz yuz yogasi yapiyor musunuz ? Ben bir kere denedim ama cildimi gevsetir diye biraktim.Yüz yogası denediniz mi öncelikle ? Estetik işlem olarak soruyorsanız, ameliyatsız kaş kaldırma işlemleri de etkili olabiliyuz yogas
En etkili cozumu endoscopic sakak germe. Yalniz eger gozleriniz iri delise yana dogru degil de hafif yukari dogru kaldirinyüz yogasını bıraktığın zaman hemen eski haline dönüyor yüz. o kadar iradeli değilim maalesef bu konularda, kalıcı bir çözüm arıyorum. kaşlarımla gözlerimin arası geniş o yüzden kaş kaldırma olur mu bilemedim
Siz yuz yogasi yapiyor musunuz ? Ben bir kere denedim ama cildimi gevsetir diye biraktim.
Evet aslinda mantikli. Diger bolgelere cesaret edemem dolgu kayiyor diye ama sakak bolgesi cok uygun bence. Dolgu zamanla kaysa bile en cok ust yanaga dogru kayar ki o bolgedede dolgunluk guzel duruyor. Siz sakak bolgesine yapiyorsunuz sanirim. Doktorunuz kim ?Temporal dolgu hem kaz ayaklarını yok ediyor hem de kaşların uçlarını yukarı kaldırıyor, tabi doktorun mahareti çok önemli
Bi kez yaptırdım evet.Evet aslinda mantikli. Diger bolgelere cesaret edemem dolgu kayiyor diye ama sakak bolgesi cok uygun bence. Dolgu zamanla kaysa bile en cok ust yanaga dogru kayar ki o bolgedede dolgunluk guzel duruyor. Siz sakak bolgesine yapiyorsunuz sanirim. Doktorunuz kim ?
yok iri değil gözlerim, bunu araştırma hastanelerinde yapıyorlar mı?En etkili cozumu endoscopic sakak germe. Yalniz eger gozleriniz iri delise yana dogru degil de hafif yukari dogru kaldirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?