Bir babanın anneleri kıskandıracak itirafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi whitepink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayıldımmm.bende duygulandım..

süper çok hoşuma gitti çok duygulandım. eşimle kızımda inşallah böyle olur ama fazla olmasınlar kıskanırım sanırım :) bu yazıyı çıkartıp eşime okutucam umarım okur.

Harika bi yazı çok beğendim ve gerçekten duygulanmamak mümkün değil...

Eşimde her sabah işe giderken kızımızı aşkımmm diye öperek sever koklar bende bazen ikisinin ilişkisini kıskanmıyo değilim ama çok da hoşuma gidiyo...

süper yaa
Allah'ım ne olur bize de nasip et evlat sevgisini, bizede böyle bi mutluluk yaşat ne olur
hayırlısıyla tez zamanda inş

bayıldım. çok güzel ileride kızımla eşimin ilişkiside böyle olur inşallah gerçi şimdiden kızım eşimi benden kıskanıyor...

harika harika harika... benim esim de harika bir baba bunu yürekten söylüyorum.ona ne kadar tesekkür etsem azdir. kendinden önce bebegini ve beni düsünen bir baba... maddi manevi herseyini bize adayan, kendisi ise bizden geriye kalanlarla idare edebilen bir baba, onu coooook seviyorum.

Biz eşimle ayrıyız ve kızm 19 aylık burda yazanları okudum ve ağladım inankı bunları ben de kızmla babasının yaşamasını çok isterdim ama malesef babası kızmı görmek bile istemiyor bunu yaşayan anneler çok şanslısınız sevgiler herkese ...

Müthiş duygulanarak okudum, güzel bir itiraf...
Bütün babaların ( böyle baba olmasını) böyle hayaller kurarak sonuçlarının böyle olmasını ve baba olmak isteyenlerin babalık duygularını yaşamasını temenni ediyorum.

Ağlamaya geçtim, okuyamadım Çok ama çok güzel bağ var, allah herkesi anne baba yapmayı nasip etsin inşallah...

çok güzel bir yazı.inşallah bu duyguları yaşamak herkese nasip olur.

Hehehe eşler korksun biz kadınlardan dünya kaç bucakmış beyleeer. Artık maçlar yok. Evde 2 kız 1 erkek var! Ya şaka bir yana benimkide böyle düşünüyor. Bu karnındaki geceleri ağlamasın yoksa fena olur falan diyor:)))) Sonra gülerek sarılıyoruz tabii birbirimize. Ouuuf anne olmak çok zor gibi ama çok güzeldir tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…