• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir babanın anneleri kıskandıracak itirafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi whitepink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne guzel bir yazi yarabbim insallah gunu birinde esim boyle bir baba bende hayallerimdeki anne olurum insallah allahim bunu bize cok gorme yarabbim.herkese bu guzel varliklardan nasip eyle amin...

Bu durumu kıskanan bir tek ben varım sanırım -tatlicadiarzu- niye anneyi hiç aralarına katmamiş bu baba kız gamyoncuiremsu

bizimkilerin arasındaki bağ aynen böğle ben şuanda nette azcık kafa tağıtırken o içerde kızımızı uyutuyo canım benim yaaaa

babalığı anlatan mükemmel bir yazı olmuş.. =) yazanın da paylaşanın da yüreğine sağlık..

çok güzel benim oğlum 3 aylık umarım oda babasıyla böyle olur ama ben bu durumu kıskanırdım heralde şimdi bile oğlumu herkesten kıskanıyorum bence mükemmel bir babasınız

çok güzel bir paylaşım
böyle babaları olan kızlar şanslı kızlarrr

Evet sahiden de hayaller gerçek olmuyormuş. Çünkü, ben böyle güzel bir şeyi hayal etmeye bile cüret edemezdim...:lepi:vereliniortak

yazı muhteşem gerçektende...

keşke eşimde böyle bir baba olsa...şimdi böyle değil ama en azından ilerde böyle olur.

kıskandığım baba kız ilişkisi değilde babanın evladına olan ilgisi ,sorumluluğu,...darısı başımıza

buğünlerii bizde görebilirmiyizkii:/
yazı çok duyguluyduu:gitme:

buğünlerii bizde görebilirmiyizkii:/
yazı çok duyguluyduu:gitme:

inşallahh canım inşallah görürsünüz..bebiş melek şuan ve ana rahmine düşeceği zamanı bekliyor....hepimizin bebişi zamanını bekliyor....hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahh :nazar:

:)..
babalar aslında anneden daha duygusaldır her zaman..
ama hep yanıldıkları bı nokta olur..
bebeklerının ılk baba dedıklerını sanırlar ama slında hep yanılıyolar bebeklerın ılk kelımesı ba_ba olur gıgıdama donemınde baslar cıkarmaya anlamsızca kurdukları ıkı kelıme ...
babaları ıse zafer kazanmıs gıbı baba dıyo sevıncı yasarlar neyse onlar devam etsın kanmaya:)..

inşallahh canım inşallah görürsünüz..bebiş melek şuan ve ana rahmine düşeceği zamanı bekliyor....hepimizin bebişi zamanını bekliyor....hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahh :nazar:

inaşaalh bitanem amin hayırlısıyala görelimde saglıkla sende bendeolumunekankayizsmile

Back