- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
İyi günler arkadaşlar.. Umarım bana yardımcı olacak birileri vardır burada..Benim bir aylık bebeğim göğsümü emdikçe göğüs uçlarım içe doğru dayanılmaz şekilde sızlıyor. Bu durum herkesin başında normal diyorlar ama bu kadar uzun sürmesi canımı sıkıyor. Doğumdan itibaren emzirmek işkenceye dönüştü. Doktora gittim mantazol antibiyotik ağrı kesici verdi fakat faydasını göremedim. Saf zeytinyağı vita yağı bepanten lansinoh vazelin kullanmadığım şey kalmadı ama hala acıyor uçları zaten ufak kabarcık gibi bazen kan toplanıyor kısım kısım. Bebeğim emdikçe dişlerimi dudaklarımı ısırıyorum her seferinde acıdan. Birde sütüm yetmiyor bunun yanında mama veriyorum. Artık mama vermeyince içime sinmiyor sanki doymuyor gibi. Emdikten sonrada fena şekilde içten içe sızlıyor canım çok yanıyor. Birde etrafın konuşması efendim mama verirsen şöyle böyle yemiyorsun yemek içmiyorsun bilmem ne sütün olmaz tabi mama verdiğin için pişman olacaksın diye söylenmeleri çekiyorum.Sanki keyfimden veriyorum mamayı. Birgün fena patlayacağım bu yüzden. Bir rahat bırakın nefes aldırın şu lohusa annelere. Yeni bir hayatın verdiği sorumluluk bir yana birde bu can sıkıcı şeyler baskılar.. Neyse çok asabiyim. İnşallah meme uçlarındaki sıkıntı için yardımcı olabilecek birileri vardır. İnanın çok berbat insanı bezdiren bir durum. Allah kimselere göstermesin.